hacikarafirat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Merhaba arkadaşlar Programlama eğitimi almak istiyorum . Acaba Ankara da bildiğiniz bu konuda iyi bir eğitim kurumu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bilgeadam yok mu Ankara'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bilge adam ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 internet varken uğraşma öyle yerlerle. http://www.codecademy.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeL_1905 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Dostlar o siteler sadece başlangıç seviyesinde videolar yaptırıyor.CodeProject.com,EggHeadCafe,MSDN gibi. Benim gördüğüm oralardan yazılımı kendi başına öğrenebilmek imkansız, birilerine mutlaka sormak lazım. Bizde istanbulda adam bakarken,sağlam yazılım geçmişi yoksa Bilgeadam (bilgeadam.com) gibi biryerden eğitim aldınmı kardeş? diye soruyoz. Zaten yazılım alanında daha iyi biryer yok takip ettiğim kadarıyla,Ankaradada şubesi varsa programlamayla ilgili tavsiye edebilirim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darknight Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bilge Adam var da o paraya değer mi? verecek o kadar param olsa zaten niye eğitim alayım. İstanbulda bazı kurumlar talep olursa Ankaraya da eğitmen gönderiyolar, ben İstanbulda BT Akademiye gittim gayet iyidi bi inceleyin bunlar da kurs açacaklar Ankaraya, hocalar sağlam bilginize: http://bit.ly/Qe5wKb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 balon savaşları 4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihanertug Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 mrb arkadaslar, ben 2 yıl once bilgeadam dan yazilim egitimi aldım. Once beni staj için bir firmaya yonlendirdiler. Hem bilge adamın hem de benim vazgecilmez olmam dolayısıyla simdi cok basarılı bir yazılımcıyım ve cok da guzel para kazanıyorum. Oneriyorum arkdasım, erteleme usenme vazgeçme hemen egitime basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bilge adam personel detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hoşgeldin bilge adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Adam BilgeLee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 cihanertug said: mrb arkadaslar, ben 2 yıl once bilgeadam dan yazilim egitimi aldım. Once beni staj için bir firmaya yonlendirdiler. Hem bilge adamın hem de benim vazgecilmez olmam dolayısıyla simdi cok basarılı bir yazılımcıyım ve cok da guzel para kazanıyorum. Oneriyorum arkdasım, erteleme usenme vazgeçme hemen egitime basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bilgeadam diger egitim kurumlarina gore iyi mi kotu mu bilmiyorum ama ogrenmeye niyetin varsa kesinlikle tavsiye ederim. fakat yeni donem kayitlari icin ders programi ve fiyatlar degisecekmis. zorunlu 100 saat teknik ingilizce falan diyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Yazilim olayinina ilk defa bilge adam da giren birisinden ,iyi yazilimci olmaz .2 sene-4 sene bu isi universite de ogrenmeden ,bilge adam kursu ile anca ezbere programci olunur.Nota vs bilmeden, ben cok iyi gitar caliyorum demek gibi birsey. Bu arada bilgeadam alternatifi olarak tutevi oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Iyi yazilimci olmak icin universiteye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hicbisey olmak icin universiteye gerek yok zaten. binalehyn universiteye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngryCoder Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Hakkaten Bilge Adam nedir yahu? resmen bilge adamın adamları toplanmış buraya! bu kadar açık reklam yapmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://www.acikakademi.com bu site microsoft işbirliği ile yapılmış. bağarılı da bi site. giderek gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 EMO ve BMO'nun egitim programlarini takip et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bence bir programcıdan özel ders al. 0'dan başlıcaksan 2 yıllık yeni mezun bile yardımcı olabilir. (notları iyi olsun tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 adamlar konulu viral cekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngryCoder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ahhaaha hakkaten konulu viral:D tuttum bu tespiti ama aralarında BT Akademi yazık çekilip gitmiş diğerlerine dişi geçmemiş de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darknight Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Viral yapmak isteyen adam video paylaşır, öyle ucuz numaralara girişmez;) http://www.youtube.com/watch?v=NFJnf1Ct0mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ankarada tütev var.4ay-180saat civarı süren .Net eğitimi gayet başarılı.Ayriyetten Java eğitimi de veriyorlar ama onun hakkında pek bilgim yok. http://www.tutevegitim.com/Egitim/web-uzmanligi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.codeschool.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar