mani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 said: Bu adamın hakkı ödenmez, genelev ve pavyon kadınlarını islama kazandırıyor. Sonra onları zenginlere ve `arap şeyhlerine pazarlayıp ülkemize döviz kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ıslak hortumla dövesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 @Aket-Atum: abi helal! anlayan çıkmaz diye pas geçtim ben aslında ama.. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 her türlü silah sistemi gözümün önünde canladı, link açılırken ama böyle bir şey ile karşılaşacağım hayatta aklıma gelmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bana bişiyler oluyo, hocanın safına katılacam önden gidiyorum alla alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Selam, 'Gerçek islam bu!' diye atlayan çıkmamış daha :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 benim gözümden düştü abi adnan hoca ve "at"lı birliği.. adam rte yi övüp övüp duruyor artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 HİAAAAAAAAAAAAA ALLAH NE KADAR SÜPER LAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Aket-Atum said: dasaaa said: BEN İKNA OLDUM! SİLAH KALDIRDIM! Dasaaa Azerbaycan Silahın Azericesi . . HAAAA! ben anlamamistim sagol kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi. bu ne? farkli noktalara dogru kayiyor kizlar http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/46271-yasam-pkk-ile-mucadele-ediyoruz-/6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 soldaki nasıl bi şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bazilari disproportional olmaya dogru gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kıyafetleri şişme bunların pompayla işişriyolar giydikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar