Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 yarin koyarim su an usendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 numan yakışmış bıyık, sokakta görsem tanımam değiştirmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: wastyrx said: soldan lunizin eşi, luniz, fede, pascalnouman - wastyrx, dasaaa, kharon, zegna, zegnanın kız arkadaşı Wast o saçı kes, acil hemde şuna katılıyorum bir uzun saçlı olarak ya tam yüzün çıkmadığından heralde ben ohaaaa wastyrx i erkek sanıyodum lan ben nasıl ya kız mıymış falan diye düşünüyodum taki bu mesajı görene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Pascalın bıyık bıyıkmış ama saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Anelor said: "Tatar Ramazan" said: wastyrx said: soldan lunizin eşi, luniz, fede, pascalnouman - wastyrx, dasaaa, kharon, zegna, zegnanın kız arkadaşı Wast o saçı kes, acil hemde şuna katılıyorum bir uzun saçlı olarak ya tam yüzün çıkmadığından heralde ben ohaaaa wastyrx i erkek sanıyodum lan ben nasıl ya kız mıymış falan diye düşünüyodum taki bu mesajı görene kadar. Kız zaten gözünüz mü bozuk sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aa. pardon ya ahah. ne biliyim çok erkeksi yazıyosun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abi o wastryx değil galiba. erkek diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://inciswf.com/azer.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 röh. mina kulisin capsini istemedi wastryx. erkek biliyorum diyosunuz bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 wastyrx said: Koyamazsın bence dasdas pascalnouman said: wastiriks haklı koyamazsın http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/411/589/1ba.png http://i.imgur.com/8WciJ.jpg dasaaa said: KHaRoN said: bak koyarim fotograflarini gelir vururum seni. yok lan kıyamam. parmaklarını falan kırarım en fazla B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 olm o değil de adamı aramaya bile korkuyorum, çok feci sövecek bi dahaki buluşmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Eved gerçekten çok güzel çıkmış dasaaa artı olarak hatırladığım kadarıyla o foto zaten bulanıktı pek bişi gözükmüyordu heauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Akhlaur said: Pascalın bıyık bıyıkmış ama saygılar. AtlaraFisildayan said: numan yakışmış bıyık, sokakta görsem tanımam değiştirmiş baya goren gozlerinizin guzelligi o gencler eyvallah *sag elini kalbinin ustune dogru goturur kafasını hafiften onune eger usulca* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 parça parça konuluyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Lan dasaaa 15 yasinda kilsiz tuysuz velet. O yuzden yok hic bi yerde fotografi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abi güzel yanıltma taktiği! böyle devam edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 adamin topicle alagasi yok millet fotosunun derdine dusmus anasini satayim hayir buldunuz koydunuz fotosunu gordunuz adami nolcak yani ha nolacak sorarim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 nasıl yok fotoda çıkmış ya adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 adam doğru diyor lan. alakam yok topikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kandırdı mı beni o zaman ben dasaaa diye? Halbüsü dünyanın en birinci insanına da benziyordu yani afgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 nope ben bayağı loser duruyorum. yok be iyiyim bayağı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar