Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara tayfasi ;) 26 Aralik da geliyorum, planlarinizi yapiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kutsal bok. abi orası neresi, adamı göreyim iki muhabbet edeyim diye uğrarım diyordum ders arasında ama bu da çok acımasız olmuş. Luniz; abi sen bana bi muayene olmaya gelsen de üstüne öğle yemeği yesek nasıl olur :)
Mesaj tarihi:
abiler,

kharon napsin, hem sigara icilsin dedik, hem duman alti olmasin dedik, hem kirmizi et, hem deniz mahsulu olsun dedik..

hepsi bi arada bu mekan cikti ;)

1 kerelik halledersiniz diye dusunuyorum.. ;)

edit: ayrica yukaridaki kriterlere gore alternatifiniz var ise, paylasiniz hemen ona gore aksiyon alalim yoksa ogleden sonra gidip 10 kisi icin fiyat alcaz mekandan.. :D
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ankarada bir yer bir yere ne kadar uzak olabilir ya, hektar oalrak göt kadar şehir zaten yapmayın etmeyin

en azından bütün şehir aynı kıtada :/

ankara'nın yüzölçümü istanbulun 5 katı yaf
Mesaj tarihi:
Ankara'nın bir ucundan bir ucuna gitmek maksimum 2 saat sürüyor. (Ki bu dediğim olay Kazan ilçesinden Nevşehir sınırına kadar olan bir alan)

İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gitmek iyi ihtimalle 4 saat sürüyor. (Tuzla-Silivri)
Mesaj tarihi:
Gencler ankaradaki sikinti ulasim aginin dandirik olmasindan mutevellit 20km lik yere 1 saatte anca gitmeniz simdi bu mekanda birlik mah deymis e oraya ancak kizilaydan gitmek mumkun ikea tarafindan gelmedigini varsayiyorum kimsenin.yani demem o ki beni alin la giderken :D
Mesaj tarihi:
Holy said:

Ankara'nın bir ucundan bir ucuna gitmek maksimum 2 saat sürüyor. (Ki bu dediğim olay Kazan ilçesinden Nevşehir sınırına kadar olan bir alan)

İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gitmek iyi ihtimalle 4 saat sürüyor. (Tuzla-Silivri)

İşte o dediğin eskidendi çokta güzeldi o zamanlar şimdi aile başına 3 araba falan var hepsi de tek çıkıyor sanırım trafiğe
  • Yeni Oluştur...