wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 dur ya araya selçuk girmiş muhalefete devam edeyim >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 n zmn kotu yere goturdum sizi sorarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 O yüzden bi yere götürmene izin vermiyoruz ya heauheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 adsfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-BN6OwJazqU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kutsal bok. abi orası neresi, adamı göreyim iki muhabbet edeyim diye uğrarım diyordum ders arasında ama bu da çok acımasız olmuş. Luniz; abi sen bana bi muayene olmaya gelsen de üstüne öğle yemeği yesek nasıl olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 paintsign dan daha kisa yol, qq yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi o şüpesiz de, no lifer modda ders çalışıyorum. bir aydan az kaldı sınava, tüm geceyi gömemem yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abiler, kharon napsin, hem sigara icilsin dedik, hem duman alti olmasin dedik, hem kirmizi et, hem deniz mahsulu olsun dedik.. hepsi bi arada bu mekan cikti ;) 1 kerelik halledersiniz diye dusunuyorum.. ;) edit: ayrica yukaridaki kriterlere gore alternatifiniz var ise, paylasiniz hemen ona gore aksiyon alalim yoksa ogleden sonra gidip 10 kisi icin fiyat alcaz mekandan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ankarada bir yer bir yere ne kadar uzak olabilir ya, hektar oalrak göt kadar şehir zaten yapmayın etmeyin en azından bütün şehir aynı kıtada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 budur.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Gece disiniz agrirsa ugrarsiniz bana da , alkol getirin gelirken ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 BabacumMostors said: ankarada bir yer bir yere ne kadar uzak olabilir ya, hektar oalrak göt kadar şehir zaten yapmayın etmeyin en azından bütün şehir aynı kıtada :/ ankara'nın yüzölçümü istanbulun 5 katı yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ankara'nın bir ucundan bir ucuna gitmek maksimum 2 saat sürüyor. (Ki bu dediğim olay Kazan ilçesinden Nevşehir sınırına kadar olan bir alan) İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gitmek iyi ihtimalle 4 saat sürüyor. (Tuzla-Silivri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ankaralılar kötü alışmış.. bir de çanakkaleliler.. her yer yürüme mesafesi olunca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Gencler ankaradaki sikinti ulasim aginin dandirik olmasindan mutevellit 20km lik yere 1 saatte anca gitmeniz simdi bu mekanda birlik mah deymis e oraya ancak kizilaydan gitmek mumkun ikea tarafindan gelmedigini varsayiyorum kimsenin.yani demem o ki beni alin la giderken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 çok gelmek istiyordum valla ama bitirmem gereken acil işler var :/ iyi eğlenceler size, bol bol caps pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Holy said: Ankara'nın bir ucundan bir ucuna gitmek maksimum 2 saat sürüyor. (Ki bu dediğim olay Kazan ilçesinden Nevşehir sınırına kadar olan bir alan) İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gitmek iyi ihtimalle 4 saat sürüyor. (Tuzla-Silivri) İşte o dediğin eskidendi çokta güzeldi o zamanlar şimdi aile başına 3 araba falan var hepsi de tek çıkıyor sanırım trafiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 cayirhana 1,5 saate gitmistim bi kere - 120km mesafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://i.imgur.com/xziuh.jpg behzati sevmeyen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Olur bana farkmaz. Seni de tenhada sıkıştıracağım hazır ol ya da olma daha kolay olur benim için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bring it on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ben yine gelemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bıyık herşeyin önüne geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar