Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kıza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kız mesajı görmemiştir muhtemelen. Kıza sadeece senin mesaj attığını düşünmen hatalı.

Popüler sitelere git. kız nicki al veya erkek olduğunu belli etmeyen nick al bak bakalım nasıl mesajlar geliyor. Ben nick aldığımda bana mesajlar geliyordu. Nickim erkeksi bi nickti ama bazıları aşmış artık.
Mesaj tarihi:
Ben de kahve? diyorum hayır seks yapmak istiyorum seninle diye cevap veriyorlar

sonra komşu da geliyor üstüne kahve dökülmüş çamaşır makinası bozukmuş bende yıkaması gerekiyomuş

(kızdan cevap yok bu arada hala ahashsahdf)
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

görüşmek istediğim kıza "kahve?" yazarım "yer?" diye cevap gelir.. tabi bu basic level.

Bu duruma Pınar abla (abla lafın gelişi yenge de denebilir ) ne der?

"sadece kahve içmeye ne diyecek" dersen o zaman "e tmm, kız 'arkadaş' olarak kahve içmeye niye hayır desin" derim. Yani bu bir başarı fln değil gayet normal

"sadece kahve değil tabii ama ben istediğimle istediğimi yaparım bu ilişkimi etkilemez" dersen o zaman "eyvallah muhabbetiniz bol olsun" der geçerim. Ha bu bir başarı mı? Bu ayrı konu ( yazında böyle "I rule u sux" havası var da o yüzden bunu başarı olarak görüyorsun gibi geldi no offense)

@gwindon senin mesaj binlerce kıyamet fırsatı arasında kaynamış abi :)
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

(abla lafın gelişi yenge de denebilir )

Sorunu şu şekilde cevaplamak istiyorum. Bir önceki sevgilim ile 2 yılımı kaybettikten sonra kendi kendime "bir daha asla öylesine birine yıllarımı vermeyeceğim" dedim. Fakat gençlik güzel zamanlar olmakla birlikte güzel bir gelecek kurmak içinde harika bir zaman olduğu için öylece random takılıp heba edebileceğim bir süreç olmadığının da farkındaydım. Tek eşliliğe meyilli biri olarak kendim için özel ve bir olabileceğim "eşimi" bulmak istiyordum. Ama dünya da bir birinden hoş harika insanlar var nasıl bulacam ki diye düşünürken aklıma bir fikir geldi.

Bir dosya açtım ve içinde hoşuma gidebilecek bütün kadınları alfabetik sırayla alt klasörler yapıp içlerinde bilgileri ve fotoğraflarını doldurdum. Gözlem yaptıkça listem gitgide daha da doldu ve kısa süre içerisinde 300'ü geçti. Tüm bu harika kadınlarla kısa süre içerisinde vakit geçirmem gerekiyordu hayatımın aşkını bulmak için bu yüzden haftada en azından 3 kişi ile görüşüyordum. Artık bu konuda usta olmuştum ve vakit geçtikçe inanılmaz geniş kapsamlı bir women database'im oldu.

Yaklaşık 2 yıl süren bu çalışmamın gitgide beni kendimden tükettiğini farkettim. O kadar fazla insanlada yakınlaşınca hayatım saçma sapan bir pembe diziye döndü ve sonunda hayattan soğudum. Daha sonra bu database'imi hiç kurcalamamaya ve yeni insanlar eklememeye başlayıp sadece kendi içime yöneldim.

Ne sevgili istiyordum ne de yeni insanlar tanımak. Sadece kendi içime yöneldim ve kendimi inanılmaz bir şekilde çok sevmeye ve hiç olmadığı kadar daha iyi dengede tutmaya başladım . Sonra doğum günüm geldi ve dünyanın benim için güzel varlığını gördüm. Kendi kendime dedim "Bu kız sanırım hayallerimin kızı ve galiba ben de onun hayallerinin erkeği olabilirim" .. ne tuhaftır ki benim doğum günümün sonraki günü onun doğum günü .. thats how i met your abla...
Mesaj tarihi:
GodBlessStoya said:

anon said:

şu tip allaha dava açsa kazanır

bu espriyi daha önce kim yaptı unuttum ama sen yaptıysan ikinci defa yapman olmamış, sen yapmadıysan ELALEMİN ESPRİSİNİ NİYE ÇALIYOSUN LAN
Mesaj tarihi:
niye kessinler yahu. kızları kandırıp bişey yapmıyorum sadece hoş vakit geçiriyorum iki insan arasında güzel bir arkadaşlık oluyor. hemen aklınız kötüye çalışıyor ha.
Mesaj tarihi:
@noyzura, senin bu dedigini how i met your mother da yaptılar. Seyrettiysen bilirsin o bölümü. Ayrica sordugum sorulara cevap vermek yerine "I scored 300" diyip geçmişsin (burada da böbürlenme var gereksiz) (yoksa rakam vermeden "onca ilişkiden sonra" diyip geçebilirdin zira)

Ben sana hayatının aşkıyla nasıl tanıştın demedim ki?

"kıza kahve desem nerde der" diye şu an da geçerli gibi görünen bir cümle sarfettin, ben de "şu an böyle mi yapıyorsun?" diye sordum. Hani daha açıklayıcı ve sade sorayım.

Ayrıca abla lafı geyikti (fyi). Hayatının aşkı oldugunu da biliyoruz forum olarak merak etme :)
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

GodBlessStoya said:

anon said:

şu tip allaha dava açsa kazanır

bu espriyi daha önce kim yaptı unuttum ama sen yaptıysan ikinci defa yapman olmamış, sen yapmadıysan ELALEMİN ESPRİSİNİ NİYE ÇALIYOSUN LAN

Abi o espri burada albumden once de yapıldı. Bir youtube videosuna comment ti galiba
Mesaj tarihi:
@ Dworgian : Ekstra açıklama gereği yarattığım için özür dilerim. Hikaye uzun ama o uzun hikayeden çıkarılacak mesaj az zamanda büyük işler başarmak için "kahve?" demek yeterli oluyordu ve şu an böyle durumlardan çok uzaktayım ama evde geyiğine "kahve?" diyorum bazen ;D
  • Yeni Oluştur...