dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 la garip insan her zaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 SeaGle said: Abi üniversite dediğin genelevin ücretsiz olanı bi açıdan. Daha ne istiyosunuz sdf. fiesta seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 HAH İŞTE ABİ Fiesta lazım ama tabi. Eski kasa meski kasa lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 SeaGle said: fenn said: Bende cinsel ihtiyaç için kerhane istiyorum derse birisi ne olacak Abi üniversite dediğin genelevin ücretsiz olanı bi açıdan. Daha ne istiyosunuz sdf. russian institute? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Eğitim kalitemiz o kadar yükselmedi abi =/ Onlar seksin MIT'si, biz sütçü imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yok boğaziçini karalama kampanyası başlattı çetintaş...yeni tartışma o. Marty said: son bikac sayfada "biz 10 dakka arada namaz kilamiyoruz hakkimiz gasp ediliyo =[ en dogal hakkimiz uhuu" diyenleri savunan mi cikti? tam anlamadim. sacma sapan tartismalar vardi gectim oralari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Boğaziçi üniden çıkanlar tırt oluyomuş öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dasaaa said: Nazca said: İşten ayrıl önce. Sonra sırasıyla; Kill people, Burn shit, Fuck school. meh.. sanıyorum hobo olucam ben Hobo ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 evsiz yertsiz yurtsuz sokakta yaşıyan tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bilkent'te de kafirler yurtta kızlı erkekli aynı odada kalmak istiyormuş.. Görüyorsunuz işte Boğaziçi farkını, müslüman öğrencileri.. Sizin ördüğünüz kazak does not fit our body yağni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bounda aynı odada değil ama aynı yurtta hatta karşılıklı odalarda kızlı erkekli kalınıyor=)....boun işte!! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...hem bir mühendis de çıkaramıyor...kapatın ya kapatın okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bi sabuncu bile çıkaramayan okula okul mu derim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dasaaa said: evsiz yertsiz yurtsuz sokakta yaşıyan tipler hobo olunmaz hobo doğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 en iyi hobo ölü........oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 dün kuzey kapının karşısında ışık falan koymuşlar v2 çekiyolardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar