SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Pantolonun ütülüsü, sabuncunun itülüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bu arada planları bulamadım .s.s yenisini yapalım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Tamam qhanqa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SeaGle said: Valla sıvı sabun, katı sabun. Arada iki kauçuk mauçuk. Senin bakış açınla bakınca bana da kimya böyle gözüküyor. En nihayetinde temel 1-2 mühendislik dalının alt dallarından biri kimya mühendisliği, senin bakış açınla bakınca. devam et...efsanevi paragraflar başlığına güzel malzemeler veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mescid-i kampus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Trias said: Cetintas da nasıl bir nefret var. yanlışlıkla başa geçse ülkeninin yarısını çarmıha gericek lol keşke geçse adam tayyibin yanında allah gibi kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Cunku tarih sabunculari degil temel muhendislik bilimlerini efsaneler arasina alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ytu ktu bogazicinden daha iyi kimya muhendisi cıkarıyo denmis. gulumsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hamsilipilav said: Trias said: Cetintas da nasıl bir nefret var. yanlışlıkla başa geçse ülkeninin yarısını çarmıha gericek lol keşke geçse adam tayyibin yanında allah gibi kalır kesinlikle daha kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Meslekdaş olmayı düşünen küçük paticikler vardır, şevkleri kaçmasın. kimya mühendisi bir abileri olarak her zaman bizim mesleği öneririm. çalışma alanı geniştir; iş bulma konusunda en az sıkıntı çeken mühendislik dallarından birisidir. sabun, deterjan, şampuan, bulaşık makinesi-çamaşır makinesi için deterjan türevleri, apartman silmek için çeşitli özel sabunlar ve daha sabun oğlu sabun üretir kimya mühendisleri B)- hee...arada aşağıdaki işleri de yapabilirler. KİMYA MÜHENDİSLERİNİN ÇALIŞMA ALANLARI Kimya mühendislerinin çalışma alanları çok geniştir. Bunlardan bazıları : Endüstriyel tesisler , Laboratuarlar , Özel ve kamu proje büroları , İthalat-ihracat büroları , Petrokimya sektörü , Otomotiv sektörü , Gıda sektörü, Çimento ve refrakter sektörü , Seramik sektörü , İlaç sektörü, Tekstil sektörü , Boya sektörü , Cam sanayii, Metal ve kaplama sanayii , Gübre sektörü , Lastik ve kauçuk sektörü, Savunma sanayii ‘dir . Kimya mühendislerinin bu sektörlerde sorumluluk aldığı bölümler şunlardır : Araştırma-geliştirme, Proses tasarımı ve optimizasyon, Fabrika organizasyonu ve işletme , Kalite güvence , güvenlik ve çevre kalitesi, Teknik satışlar , servis ve pazarlama, Yönetim kaynak: http://www.che.itu.edu.tr/bolum/kimya-muhendisligi-nedir/#KMCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SeaGle said: KuddusiMavra said: ne olduysa zaten hep o boğaziçili öğrencilerin türbanlılarla el ele, kol kola, türbana özgürlük eylemleri ile başladı bu memlekette. devam... O yüzden boğaziçi tr'nin en iyilerinden biri işte. Kafa yapısında bitiyor olay. hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Trias said: hamsilipilav said: Trias said: Cetintas da nasıl bir nefret var. yanlışlıkla başa geçse ülkeninin yarısını çarmıha gericek lol keşke geçse adam tayyibin yanında allah gibi kalır kesinlikle daha kötü olur. o dediğinin matematiksel olarak mümkün olmadığını düşünüyorum. hani bi ülke bu kadar kötü yönetilemez yani. hem kötü hem evil. 1984 yada Mordor gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Oyle is alani listesiyle meslek sececeklerse isletme okusunlar zaten. Adam etrafindaki 2 yeto ile butun bogazicini kotuledi, kimyaya laf soyletmiyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Boğaziçi'nin açık tarafında okumak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bende cinsel ihtiyaç için kerhane istiyorum derse birisi ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 olmaz günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 e dedik dasaaa said: YA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SEKS YAPAMIYOR! SEKS YAPAMAYAN DOKTORA ÖĞRENCİSİ BİLİYORUM OKULA KERANE AÇSINLAR! RUSLAR GELSİN! youtube'a video yüklemek parayla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Azerbaycan sana yaramadı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 zaman sorun, mekan farketmiyo lan. her yerde aynı olay exp date geçiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kır öyleyse artık zincirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 İşten ayrıl önce. Sonra sırasıyla; Kill people, Burn shit, Fuck school. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 fenn said: Bende cinsel ihtiyaç için kerhane istiyorum derse birisi ne olacak Abi üniversite dediğin genelevin ücretsiz olanı bi açıdan. Daha ne istiyosunuz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Nazca said: İşten ayrıl önce. Sonra sırasıyla; Kill people, Burn shit, Fuck school. meh.. sanıyorum hobo olucam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 son bikac sayfada "biz 10 dakka arada namaz kilamiyoruz hakkimiz gasp ediliyo =[ en dogal hakkimiz uhuu" diyenleri savunan mi cikti? tam anlamadim. sacma sapan tartismalar vardi gectim oralari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar