SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Pantolonun ütülüsü, sabuncunun itülüsü.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bu arada planları bulamadım .s.s yenisini yapalım bi ara
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SeaGle said: Valla sıvı sabun, katı sabun. Arada iki kauçuk mauçuk. Senin bakış açınla bakınca bana da kimya böyle gözüküyor. En nihayetinde temel 1-2 mühendislik dalının alt dallarından biri kimya mühendisliği, senin bakış açınla bakınca. devam et...efsanevi paragraflar başlığına güzel malzemeler veriyorsun.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Trias said: Cetintas da nasıl bir nefret var. yanlışlıkla başa geçse ülkeninin yarısını çarmıha gericek lol keşke geçse adam tayyibin yanında allah gibi kalır
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Cunku tarih sabunculari degil temel muhendislik bilimlerini efsaneler arasina alir.
screwy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ytu ktu bogazicinden daha iyi kimya muhendisi cıkarıyo denmis. gulumsedim.
Trias Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hamsilipilav said: Trias said: Cetintas da nasıl bir nefret var. yanlışlıkla başa geçse ülkeninin yarısını çarmıha gericek lol keşke geçse adam tayyibin yanında allah gibi kalır kesinlikle daha kötü olur.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Meslekdaş olmayı düşünen küçük paticikler vardır, şevkleri kaçmasın. kimya mühendisi bir abileri olarak her zaman bizim mesleği öneririm. çalışma alanı geniştir; iş bulma konusunda en az sıkıntı çeken mühendislik dallarından birisidir. sabun, deterjan, şampuan, bulaşık makinesi-çamaşır makinesi için deterjan türevleri, apartman silmek için çeşitli özel sabunlar ve daha sabun oğlu sabun üretir kimya mühendisleri B)- hee...arada aşağıdaki işleri de yapabilirler. KİMYA MÜHENDİSLERİNİN ÇALIŞMA ALANLARI Kimya mühendislerinin çalışma alanları çok geniştir. Bunlardan bazıları : Endüstriyel tesisler , Laboratuarlar , Özel ve kamu proje büroları , İthalat-ihracat büroları , Petrokimya sektörü , Otomotiv sektörü , Gıda sektörü, Çimento ve refrakter sektörü , Seramik sektörü , İlaç sektörü, Tekstil sektörü , Boya sektörü , Cam sanayii, Metal ve kaplama sanayii , Gübre sektörü , Lastik ve kauçuk sektörü, Savunma sanayii ‘dir . Kimya mühendislerinin bu sektörlerde sorumluluk aldığı bölümler şunlardır : Araştırma-geliştirme, Proses tasarımı ve optimizasyon, Fabrika organizasyonu ve işletme , Kalite güvence , güvenlik ve çevre kalitesi, Teknik satışlar , servis ve pazarlama, Yönetim kaynak: http://www.che.itu.edu.tr/bolum/kimya-muhendisligi-nedir/#KMCA
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SeaGle said: KuddusiMavra said: ne olduysa zaten hep o boğaziçili öğrencilerin türbanlılarla el ele, kol kola, türbana özgürlük eylemleri ile başladı bu memlekette. devam... O yüzden boğaziçi tr'nin en iyilerinden biri işte. Kafa yapısında bitiyor olay. hehehehehe
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Trias said: hamsilipilav said: Trias said: Cetintas da nasıl bir nefret var. yanlışlıkla başa geçse ülkeninin yarısını çarmıha gericek lol keşke geçse adam tayyibin yanında allah gibi kalır kesinlikle daha kötü olur. o dediğinin matematiksel olarak mümkün olmadığını düşünüyorum. hani bi ülke bu kadar kötü yönetilemez yani. hem kötü hem evil. 1984 yada Mordor gibi bişi
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Oyle is alani listesiyle meslek sececeklerse isletme okusunlar zaten. Adam etrafindaki 2 yeto ile butun bogazicini kotuledi, kimyaya laf soyletmiyo lol.
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Boğaziçi'nin açık tarafında okumak isterdim.
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bende cinsel ihtiyaç için kerhane istiyorum derse birisi ne olacak
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 e dedik dasaaa said: YA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SEKS YAPAMIYOR! SEKS YAPAMAYAN DOKTORA ÖĞRENCİSİ BİLİYORUM OKULA KERANE AÇSINLAR! RUSLAR GELSİN! youtube'a video yüklemek parayla mı?
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 zaman sorun, mekan farketmiyo lan. her yerde aynı olay exp date geçiyor artık.
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 İşten ayrıl önce. Sonra sırasıyla; Kill people, Burn shit, Fuck school.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 fenn said: Bende cinsel ihtiyaç için kerhane istiyorum derse birisi ne olacak Abi üniversite dediğin genelevin ücretsiz olanı bi açıdan. Daha ne istiyosunuz sdf.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Nazca said: İşten ayrıl önce. Sonra sırasıyla; Kill people, Burn shit, Fuck school. meh.. sanıyorum hobo olucam ben
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 son bikac sayfada "biz 10 dakka arada namaz kilamiyoruz hakkimiz gasp ediliyo =[ en dogal hakkimiz uhuu" diyenleri savunan mi cikti? tam anlamadim. sacma sapan tartismalar vardi gectim oralari.
Öne çıkan mesajlar