Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 buymuş abi http://tr.onepiece.wikia.com/wiki/Miss_Valentine kiloymuş bununki ton değil asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 http://tamashii.jp/special/onepiece/product/fz/nami_01.jpg http://tamashii.jp/special/onepiece/product/fz/nami_02.jpg http://tamashii.jp/special/onepiece/product/fz/nami_05.jpg Mart 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 DarKRideR said: izlerken aynı şey geldi aklıma var ya :D ama ben hatırlamıyordum kimin kullandığını asdfasd sümük atanın yanındaki hatundu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Lan çok iyi yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 MAGICARP STRIKES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Abiii gene overtaken la bitti fenalara geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 overtaken calmaya baslayınce en iyilerinb en iyisi olmuyomu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 off overtaken çaldımı tüylerim diken diken oluyor yaw.. lan birde diamante de çok hafif (özellikle arenaya giriş sahnesinde) jamiroquai dan jason kay tadı aldım herifden hahaha edük:aerosmith den steven tyler a benzetende varmış.evet daha çok benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Benim de aklıma direkt Steven Tyler geldi ama o Jango değilmiydi zaten ya? Pişti olmuşlar, yakışmadı aynı tipi iki defa kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Jango M. Jackson dı. Şapka, moonwalk direk o yani. Rockstar abi adam mikrofonu alıp tek ayak üstünde zıplamaya başlayınca ben de Steve Tyler dedim. O at surat ve dudaklar başka kimsede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Yargı geliyor ya hissediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Başı ve sonu efsoydu bölümünde orta kısımlarda çok baydım. Yine de büyük dayağın habercisi böyle bölümler olur. Hadi bakalım safsda Anime çok güzel ilerliyor. Sıkıcı bölümü bile ayrı güzel. Punk Hazard rezilliğinin üstüne çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 hala aynı ya. gereksiz ayakçı adamları dövmeleri 5 dakika, düşmanın ortaya çıkması 2 dakika, birbirlerine bakıp, gereksiz muhabbetleri 2 dakika, aksiyon 2 dakika... onun içinde de gereksiz sahneler... 11. dakikadayım. ilerlete ilerlete... son arclarda sadece ilerlettim. sonuçta pek bişi yok, koşuyor luffy. hep bi yerlere koşuyorlar hatta takım olarak. onlar koşa dursun, ben de hızlı hızlı ilerlete ilerlete izlerim. hiç bir olayın kalmamış. müziklerin kötü. animasyonun kötü. hikayen boka sardı. tüm sevgimi yitirttin. izlemeyip biriktirsem, yine dönünce ilerletecem, biliyorum. boşa kimse de argüman üretmeye kalkışmasın. kalplerinizi kırarım. o taş yaratığın ortaya çıkmasını ben size 10 saniye içinde gösteririm. oysa adamlar 10 saniyeyi ışıkların tek tek sönmesine ayırıyor. hiç bir bok sonuçlanmadan bitmesi de inanılmazdı. 20 bölümlük arclardan geldiğimiz noktaya bak. çok kötüsün one piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yine geldi tipini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 annenin ağzını yüzünü... oynamak istediğin oyun buysa oynarım güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ooo anneler yakışır deişiğime.senden beklenen hareketde budur zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 oy. hani de, da yı geçtim, noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmayı öğrenemediği halde, internet üzerinden atışmaya çalışan bi gundiye laf yetiştireceğim hiç aklıma gelmemişti. evladım; etki - tepki. istersen anneme, teyzeme, bacıma söv, daha yazmam. yazmayı geçtim, okumam da. baya gundisin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 cok iyi bolumdu. sabo op ahhahafldksjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Lao G süpermiş ya, çok orjinal karakterler yaratıyor Oda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Sabo ne yaptı öle, Diamante'nin de Burgess'ın da yüzü asıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 teknik değişti anladılar luffy olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 off zoro haftaya sıkı dövüş var belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 one piece en iyi ya. bide bu kimin nerde olduğunu anlatan haritalardaki robin suratları sanırım bütün animenin en tatlı seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Lao G falan yalan ya, son 200 bölümdür falan ortaya çıkmış en iyi karakter açık ara SENYOR http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20131113175123/onepiece/images/archive/2/2f/20140313131135!Senor_Pink_at_Age_36.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar