Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

hala aynı ya. gereksiz ayakçı adamları dövmeleri 5 dakika, düşmanın ortaya çıkması 2 dakika, birbirlerine bakıp, gereksiz muhabbetleri 2 dakika, aksiyon 2 dakika... onun içinde de gereksiz sahneler...

11. dakikadayım. ilerlete ilerlete... son arclarda sadece ilerlettim. sonuçta pek bişi yok, koşuyor luffy. hep bi yerlere koşuyorlar hatta takım olarak. onlar koşa dursun, ben de hızlı hızlı ilerlete ilerlete izlerim.

hiç bir olayın kalmamış. müziklerin kötü. animasyonun kötü. hikayen boka sardı. tüm sevgimi yitirttin. izlemeyip biriktirsem, yine dönünce ilerletecem, biliyorum.

boşa kimse de argüman üretmeye kalkışmasın. kalplerinizi kırarım. o taş yaratığın ortaya çıkmasını ben size 10 saniye içinde gösteririm. oysa adamlar 10 saniyeyi ışıkların tek tek sönmesine ayırıyor.

hiç bir bok sonuçlanmadan bitmesi de inanılmazdı. 20 bölümlük arclardan geldiğimiz noktaya bak.

çok kötüsün one piece.
Sosyal ağlarda paylaş

oy.

hani de, da yı geçtim, noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmayı öğrenemediği halde, internet üzerinden atışmaya çalışan bi gundiye laf yetiştireceğim hiç aklıma gelmemişti. evladım;

etki - tepki.

istersen anneme, teyzeme, bacıma söv, daha yazmam. yazmayı geçtim, okumam da. baya gundisin çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...