lunatari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kimin yaptığını biliyom. isteyene spo veririm.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 rebecca ne abi. arjantin pembe dizisi karakteri. dram olsun diye arc'ta gosteriyorlar. rebecca'nin yapmis olma ihtimaline herhangi bir deger bile vermiyorum o kadar ihtimalsiz fsjdlkfjsdlkjf. henchman attack'i dodge'layip nefes nefese kalan bir karakterden bahsediyoruz.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Savaşta pembe saçlı abuzer bile haki öğrendi. Travmatik durumlar açığa çıkartıyor genelde. Kalkan tutan kadının sacrifice'ı, soldier-san'a verilen sözler falan kızı zorlamıştır.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Siz manga okuyan tayfa mısınız? Ben izlediğim kadarıyla tahmin yapıyorum. Manga falan okumadım.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben okumuyorum. sadece aradigimiz sey rebecca degil. one piece o kadar cheesy degil. i want to believe.
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 çok gereksiz bi yere bağlıcak rebecca değil onu yapan.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 http://i.imgur.com/mBMD62y.jpg Ben Cavendish'in sposunu almıştım gerçi ufaktan da daha başka bir şey tahmin ediyordum asfasd
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 abi dayak dediğin böle yavas yavas gelince tadı cıkıyo biliyonmu. offf nasıl kötek gelecek belli deil.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=kHtiIUkIMbo&feature=youtu.be&list=PLKw6tKpJK48b-HoqdWkJRaN99D9vobyIX
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Another more recent scientific reference is when donquixote doflamingo blocks Fujitora's meteors, it refers to The ESA's preliminary design of a space mission named Don Quijote, that, if flown, would be the first intentional asteroid deflection mission ever designed.""> "When Rayleigh blocks Kizaru on the archipelago, it is a direct reference to a scientific term known as Rayleigh scattering. Another more recent scientific reference is when donquixote doflamingo blocks Fujitora's meteors, it refers to The ESA's preliminary design of a space mission named Don Quijote, that, if flown, would be the first intentional asteroid deflection mission ever designed." said: o_o
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 abi nası bu kadar iyi lan... bide Franky negder iyi
df Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 abi herkes ayrı bi tarafa dağıldı ama her tarafı ayrı merak ettiriyo adam. oda sensei olmasa manga'dan animeden soğumuştum naruto vs yüzünden =)
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ya spoiler gibi olabilir ama; bu ton ton meyvesi başka birinde yokmuydu? baroque works daydı hatta hatun kişisi çalışma şekilleri bile aynı
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 izlerken aynı şey geldi aklıma var ya :D ama ben hatırlamıyordum kimin kullandığını asdfasd
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 DarKRideR said: http://i.imgur.com/mBMD62y.jpg Ben Cavendish'in sposunu almıştım gerçi ufaktan da daha başka bir şey tahmin ediyordum asfasd Gol D. nin Luffy olduğunu hep düşünmüşümdür - Zaman, mekanla ilgili bi gücü vardı - Şunu görünce iyice bir işkillendim.
Öne çıkan mesajlar