shapshal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 adam önceden bi 80 kere falan bitirmiştir oyunu[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kilit.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 resident evil 2 de 56 dakika kendi rekorum var.arkadaşım 54 dakika yaptı :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 demin izledim de ben seyrederken başım döndü herif bir de bunu oynamış! :horace: lol cidden epilepsi gibi bişi olacaktım da neyse ki o kadar uzun sürmedi.. :lol: script yazılsa oyunu en kısa yoldan bitir diye herhalde bu kadar olabilir, herif bilardocu mudur nedir zart zurt nereye vurursa uçacağından emin noktasına kadar. tek denemede mi olmuş ben onu anlamadım çünkü insanın eli kayar, gözü seğrir, çapak batar filan :-p yani schumacher yarışlarda bu kadar efor sarfetmiyordur bence.. yok bu adam insan olamaz, bence xen'den gelmiş![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ya ben diyorum size direktif vermesi için bir tane co-pilot, mouse kullanması için bir kişi, klavye kullanması için bir kişi ve son olarak da göze batan çapakların temizlenmesinde çalışan bir kişi ile toplamda 4 kişilik bir kadroyla mümkündür bu olay.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Masörü de unutmayalım. Bu arada bu konunun açılmasından tamı tamına 2 saat önce açtığım konuda tartışsanıza kardeşim, kilitleyin şunu deli etmeyin beni :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 lol bu olay fbi ile yerel polisin çekişmesi gibi oldu, arcane "burası benim yetki alanım, senin sözün geçmez" diyecek muhtemelen geçmiş başlıklardaki tutumunu hatırlarsam.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 vay bea :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 47) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ağzım açık izledim aşmış bir şey[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben bir saattir indirmeye uğraştım %50 yeni olunca sinirlendim kapattım...bakalım şimdi yeni açıcam gidip yatıcam sahur vakti gelecem belki indirir.. :)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 50%te bile sinirleniyosan sen izleme. feci gerilirsin adamı izlerken. tansyonun falan düşer aman dikkat. kalp hastalarına tavsiye edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Komplex e girdim hedefim 48 saatte bitirmek[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 45dk bitirdiyse ne diyim adam bir stresse girer felan bu piskopata baglamıs sanırım helal olsun bilg karsısında can vermeden 45dk bitirmis hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya bizim arkadas vardi o 3 saatte bitirmisti ama 45 dakka sacma imis hakkaten[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Cuce, 01 Kasım 2004 13:53 tarihinde demiş ki: Izlıyemıyorum ben hala nasıl ızlıycem sız neyle ızlıyorsunuz? [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 media player vs.. denedin mi? Ben bilgisayarıma sadece normal dvd codecleri yüklemiştim zamanında donwload.com'dan[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Media player denedım codec serverını baglanmayı denıyor sonra yok olmadı dıyort[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Kendercik, 02 Kasım 2004 15:11 tarihinde demiş ki: media player vs.. denedin mi? denedim said: Cuce, 01 Kasım 2004 13:53 tarihinde isyan etmiş: Izlıyemıyorum ben hala nasıl ızlıycem sız neyle ızlıyorsunuz? [signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 K-lite codec packi yükle, kesin çözüm.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 divx codec 5+ lazım sanırım. www.divx.com burdan girin dr. pro. falan boşverin direk düz divx codec indirin, çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 izledim.Böyle birsey olmaz oynayan sankı anasının karnında half life oynuyomus ulan oha ne bug kullandı ne targeting o öyle bi bomba bi mayın bi mp5 bombası butun her taraf mefta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kazaa mega codec pack i bulup kurun 19mb bişi olmalı yanlış hatırlamıyorsam, açamayacağınız neredeyse hiç bir video türü kalmaz.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 taptım adama resmen uçmuş herif yahu. analar neler doğuruyor...[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 -Ne olacaksın büyüyünce yavrum? -Ben büyüyünce HL bitirici olacağım amca. Rekor kıracağım ve g-man gelip beni Xen'e götürecek.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 adam bütün heryerdeki yaratıkları ezberlemiş,nerden ne bug olduğunu ezberlemiş böyle grafik hataları olan yerlere direk çıkıyo, benim başım dönüyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar