Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askeri gücü olmayan ülkeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

mızrak deil halberd(halberd kelimseinin türkçe karşılığı "teber" miş.)
isviçreli korumalar onlar
yüzyılardır koruyorklar papayı ve vaticanı
törensel bişi yani.
al resim

[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 29 Ekim 2004 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 29 Ekim 2004 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
tam ismi aklıma gelmedi zati türkçesi ölse gelmezdi nebiçim isimdir o :) saol yani bu halberdli orduyu bi taramalı halleder :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
HalbadaR, 18 Ekim 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Slmlar. Milli güvenlik dersimizde hoca sordu asker barındırmayan ülke var mı araştırın, varsa neden askeri yok onu da araştırın dedi. Var mı böyle bildiğiniz acep?

benim bildiğim almanya ve japonya.[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
said:
_Insomnia_, 23 Ekim 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
said:
BullDoG, 22 Ekim 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
bu nasıl bir dusunuce tarzıdır allah icin.Askere bu kadar harcama yaplılıyor cunku bir daha isgal altına girmeyelim diye harcamalar yaplıyor yada pkk ymıs dehapmıs artık adı herneyse kısaca bu sahsıyetlere karsı verilen sehitleeri azaltıp boyle seyleri engellememk icin yapılıyo emperyalist gucler istedi diye konusma ole olsa simdi ırakta amerikan askaerleri olmez turk askerleri olurdu

ne kadar guzel yazmıssın.tıpki zaman da ,akit te,yeni şafak ta yazan faşist yazarlar gibi.cunku onlarda olaylara nesnellikten uzak sadece bir dayanagı olmayan vatan millet edebiyatıyla yaklasıyorlar.tsk hakkında nerden bilgim war soyliyim sana.ben askeri yurtta kalıyorum.bana bunu anlatanlar asker cocukları.babaları sizin hic gormediginiz bilmedigniz sadece atıp tuttugunuz tc topraklarında(doguda) gorev yapıyor.ikincisi kendinize bir iyilik yapın gazete okuyun.fotomoc ya da bulvar deil tabiki.tv de de azıcık haberleri izleyin.kurtlar vadisiyle ,avrupa yakasını izlemeden once.hatta birde kitap okuyun dicem ama cok fazla olucak.bunyeniz kaldırmayabilir.en iyisi siz counter a battle a dewam edin.cafelerde yiyisin,maclarda birbirnizi bıcaklayın.internet cafelerde uyusmaya dewam edin.kısaca her zamankinden yapın.unutmayın aydın dogan ın kanalı ne soylerse dogrudur.okullarda ders kitaplarınız ne yazarsa dogrudur.sakın hicbirsey dusunmeyin.dusunmeyinki sistemin carkına comak sokmayın.

lol bir megaloman daha bütün herkes slak bi bi kendisi akıllı sanki
kendimize gelelim arkdasım
sen senelerce mal mal dolaştıysan daha yeni bize anlattıgın şekilde davranman gerektiğini anladıysn herkes snn gibi sanma
tmm anladım adam olmak için iyi bi adım atmısın yanlısını anlatıp napman gerektiğini hakkında bir fikir edinerek ama kulak dolgunlugu ile deil somut bişile tartısmaya girilir[signature][hline]Bornozlu Canavar
Mesaj tarihi:
Vatikan gizli servisinin ve korumalarinin kucumsenmeyecek guce sahip oldugunu duymustum. Hele ki suikast girisimlerinden sonra cok daha sikilasmis.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 29 Ekim 2004 10:15 tarihinde demiş ki:
törensel bişi yani.
al resim

Bu kılıkla savaşabilirler mi cidden:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
said:
HalbadaR, 18 Ekim 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Slmlar. Milli güvenlik dersimizde hoca sordu asker barındırmayan ülke var mı araştırın, varsa neden askeri yok onu da araştırın dedi. Var mı böyle bildiğiniz acep?

var arkadaşım böyle ülkeler... mesela almanya. Almanyanın ordsu yoktur. ağar sanayi üretir ama onları da bizim gibi üçüncü dünya ülkelerine satar. neden ordusu yok diye sorarsa hocan, dersinki; batısında polonya, doğusunda fransa, kuzeyinde ingiltere ve güneyinde italya olan almanyanın bu coğrafi koşullar altında bir orduya ihtiyacı yoktur. yani medeniyetlerin tam ortasındadır...
Mesaj tarihi:

lol bir megaloman daha bütün herkes slak bi bi kendisi akıllı sanki
kendimize gelelim arkdasım
sen senelerce mal mal dolaştıysan daha yeni bize anlattıgın şekilde davranman gerektiğini anladıysn herkes snn gibi sanma
tmm anladım adam olmak için iyi bi adım atmısın yanlısını anlatıp napman gerektiğini hakkında bir fikir edinerek ama kulak dolgunlugu ile deil somut bişile tartısmaya girilir

ulan balta,senin tartısmaya somut girisin boylemi?kusra bakma biraz sert bi giris ama anca algılarsın.ben herkes aptal demedim.hayatı bilgisayar basında gecen yuzeysel muhabbetlerin dısında bir bokla ilgilenmeyen kısaca sistemin istedigi gibi yasayıp giden (daha dogrusu ysadıgını zanneden) okuzlerden bahsediyordum.e tabi yarası olan gocunur sen niye bukadar hiddetlendin onu anlamadım.sanal dayı bi daha da oyle artıstık cvplar werme.bisey diceksen adam gibi soyle.[signature][hline]kofte+piyaz
Mesaj tarihi:
said:
törensel bişi yani.
al resim

bir söylentiye göre bu askerlerin üniformalarini lenardo davinci abimiz tasarlamiş
Mesaj tarihi:
Japonya'nın askeri gücü olması lazım. Şurdan hatırlıyorum; ırak'a asker gönderme oylamasında kavga çıkmıştı ehehe bi kadın cengaver 3-5 erkek vekil fln dövmüştü

Almanya'nın da var ancak anayasasına göre alman ordusu yurtdışında görev yapamaz, saldırı vs.

Türk ordusu natonun 2. büyük gücü diye biliyorum. Bu da piyade sayısıyla olmuyor arkadaşlar. En ileri ve gelişmiş ordulardan birisi bizimkisi. Birçok başarımız da var, bunun kanıtı olarak. Dünyada gerilla mücadelesine karşı ilk ve tek kesin galibiyeti türk ordusu almıştır ( yurt dışında bi yerdeydi, nato görevi ), kendi topraklarında varolan ve birçok ülkenin desteklediği terorist gücü yoketmiştir, vs. vs. Bu 2. güç olma piyade sayısıyla değil, nato görevlerindeki performanslarıyla oluyor. Zaman zaman similasyonlar da yapılıyor taktik amaçlı ve benim hatırladığım bunlardaki başarımız usa ile başabaştı.

Emperyalist güçlerin oyuncağı lafı ise günümüzde geçersiz bir kavramdır. Ne kadar anlamamakta diretseniz de, dünya artık başka çarklar üzerinde dönüyor. Askeri güç zaten pek birşey ifade etmiyor, ki terörü yendikten sonra tsk bu yönde uzun vadeli pek çok projeye girişmiştir. Avrupa'da orduya ihtiyaç yok, fakat bizim bölgemizde var. Terörü yendikten sonra profeyonel orduya geçiş başladı, asker sayısı ve askeri harcamalar da azaltıldı. Irak düzene girince daha az tehdit olacak, vs. vs. Ama bizim bölgemizden hiçbir zaman bu ihtiyaç eksik olmayacak, çünkü bu bölgede bu zihniyet, bu kafa yaşıyor. Komşularımız bu kafadalar hala.

Internet cafelerde fln çürüyenleri bilmem ama, herşeyin bi dengesi olması gerek. Siz de yaşamınızı emperyalist çarklara adamışsanız sizin de bahsedilen tiplerden farkınız yoktur. Zaman ile alakanız yoktur çünkü. Böyle şeylerin dışında yaşanıcak bir hayatın olması gerekir..[signature][hline]"Türk şoförü en asil duyguların insanıdır"
M.Kemal Atatürk

no paranoia@ montezaus

##Beneath The Ground
###Viva La Résistance!!
Mesaj tarihi:
eminim.türkiye bagımsız ve kendi ayakları uzerinde duran sanayi toplumuna tam geçişini yapmış.sınıfsal hicbir sorunu olmayan bir ülke.katılıyorum tamamen!!![signature][hline]kofte+piyaz
Mesaj tarihi:
Japonya'nın askeri gücü olması lazım. Şurdan hatırlıyorum; ırak'a asker gönderme oylamasında kavga çıkmıştı ehehe bi kadın cengaver 3-5 erkek vekil fln dövmüştü

Almanya'nın da var ancak anayasasına göre alman ordusu yurtdışında görev yapamaz, saldırı vs.
[small/]

yanlış,japonyanın anayasısnda belirtilm,iştir,japonyanın bir hava,deniz veya kara kuvveti yok.
SDF isimli bir koruma gücü var.
o ıraktaki askerleride zaten svaşma amcıyla değil barış gücü oalrk gittiler oraya.zaten iyi oaly oldu işte gitmeleri seninde gördüün gibi(apla valla azılıydı ha çıkmış masaya herifinn kafay aindiriyodu atrka arkaya)

almanyanın ordusu var,oda yurt dışında görev yaptı.bosnada.[signature][hline]kapansın camiler
açılsın meyhaneler
için dostlarım bu akşam benim için
için için...

Mesaj tarihi:
Japonya konusunda haklısındır büyük ihtimal, ama almanyanın anayasasında böyle bir madde var. Bahsettiğin nato görevindeydi, yoksa başka bi ülkeye kendileri savaş açıp asker yollayamıyorlar diye biliyorum ben. Ordunun yurt dışı saldırı izni yok[signature][hline]"Türk şoförü en asil duyguların insanıdır"
M.Kemal Atatürk

no paranoia@ montezaus

##Beneath The Ground
###Viva La Résistance!!
Mesaj tarihi:
said:
MonTezaus, 07 Kasım 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Zaman zaman similasyonlar da yapılıyor taktik amaçlı ve benim hatırladığım bunlardaki başarımız usa ile başabaştı.

Pardon ama cok sacma geldi bu bana. USA dedıgımzı adamlar, adım atmadan once basıcakları yere 10 kez top atesıne 20 kezde agır bombardımana tutup sonra yaylım atesı acığ, pachelerle comanchelerle ustunden gecıp kontrol edıp, yetmeyip abraheim larla ezip yurıyen adamlar, ki buna ragman pusu yiyolar hala ne basarısındna bahsedıyoruz?

USA yın gerılla taktıklerıne karsı hıc bır basarısı olmamıstır sımdıye kadar =)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
törensel bişi yani.
al resim

Super bı cumle olmus son 10 dakkadır guluyorum.

"Al resim" duramıyorum hala guluyorum nedemktır bu ya: "al resim"[signature][hline]
Mesaj tarihi:
harbi ahah bende gulmeye basladım şimdi..
Bu arada bizde nuke olmadıgını nerden bılıyorsunuz ki?
sonucta anlaşmaya gore yasak;e eger varsa ıhıtyac olana kadar kımse bılemez..(ya ben alsında bılıyorum bı tane ama kanıt lasım dımı şımdı)..
Ayrıca bu dunyada kımsede nuke atcak got yok bence...
Bu arada tsk cok hafıfe alınmıs..
kullandıgımız sılahlar;tum dunyadan farklı olarak(yenı yenı degısmeye baslıyor)g3 ler..govdeye ısabet ettımı kurtulma sansın yok..yanı dırek oldurur..
Ucak gemımız yok cunku buna ıhtıyac yok;Sonucta barıscıl polıtıka ızleyen bır ulkeyız ve zaten olası savasların bize yakın konum ıtıbarı ıle.(gercı bızımkıler alıyorlarmıs ama bence ok gereksız)...
tsk bizim ab ye istenmemizi 'tek2 nedenidir bence..
Yoksa adamlar neden bu kadar - si olan bır ulkeyı almak ıstesınlerkı aralarına..Bi kere belayız..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
ordualrı hava kuvvetleri var isviçrenin
hatta 2çdüysa savaşında tarafsız isviçte bölgesinde uçan bazı mütefik ve lamn ucakları avş bounca düşürlmüştür isviçre uçakalrı tarafından[signature][hline]kapansın camiler
açılsın meyhaneler
için dostlarım bu akşam benim için
için için...

• Yeni Oluştur...