GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Nasıl bilirsiniz arkadaşlar? Şehiriçi kullanım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 o kiloya o motor yüksek hız bekleme ayrıca bazen cekmiyo güzel yakıyo en yakın arkadasımda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Hız meraklısı değilim zaten, şehir içi 10 litre yakıyormuş doğru mudur? Motoru vs. pek sorun çıkarmıyor diye duydum hondanın ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 10litre az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Hadi ya daha mı fazla yakar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bir tanidigim kullandi bnu 1 yil falan cok yakiyor diye sikayetciydi. 10lt baya iyimser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Selam, 10 litre ise bence gayet iyi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://carsmind.com/specification.php?id=17514 http://carsmind.com/specification.php?id=16961 burda iki farkli motor vermisler. farki ne bunlarin? turkiye de hangisi satiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 2007 Civic vtec 1,6 Manuel'in sehir ici tüketimi 9,7. Arkadaşta var ve cok sakin kullanır. Biraz devirsiz hatta. 10 litrenin hayli üzerine cikar bence. 4 çekerler 2.0 dizel motorda bile 10 litreye yaklaşıyor. Benzinlide cok zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ben de iki farklı kişiden 10lt yakıyor diye biliyorum. Bence o konfigurasyona gayet makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Aracı aldım arkadaşlar, otomatik vites 12-13 litre yaktı şehiriçinde bugün. Kaliteli lpg firması araştırıyorum =). Tek sıkıntı yokuş kalkış desteği yok sanırım geri kaçırma olayı var alışmak zaman alıcak buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Yanılmıyorsam o araç tork konvertörlü tam otomatik bir şanzımana sahip. Senin bahsettiğini Hillholder gibi yokuş kalkış asistanları ise yarı-otomatik şanzımanlarda yaygın olarak görülüyor. Dolayısıyla eğer aracın yokuşta geri kayıyorsa, bu büyük olasılıkla şanzımandan standart olarak tekerleklere iletilen gücün aracın ağırlığını bulunduğun yokuşun eğiminde karşılayamamasından kaynaklanıyordur. Öte yandan bildiğim kadarıyla bazı tam otomatik şanzımanlarda da yokuş kalkış desteği sunuluyor ve sistem aracı bir kaç saniye hiç kaydırmadan tuttuktan sonra görevi şanzımana bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Maalesef çok dik olmayan yokuşta bir miktar kaydırıyor,tiptronik bmw de çok rahattım 3-4 saniye kadar tutuyordu aracı, D-1-2 olarak vitesler var 1-2 de denedim yine bir miktar kaçırdı geriye,biraz daha araştırmam gerek honda forumlarına falan sormak lazım aslında ama hiç sevmiyorum arabaların forumlarına üye olmayı falan ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Selam, O 1-2-3 falan senin amacından farklı kullanıma sahipler :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sene 2012 kalkip benzinli otomatik cip aliyosunuz abi. kia sportage in neyi eksikti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Esh said: sene 2012 kalkip benzinli otomatik cip aliyosunuz abi. kia sportage in neyi eksikti... otomatik istiyorum çünkü, keyfine çılgınca düşkün bi insanım vites değiştirmekle uğraşamam. Ha benzinli konusunda hak verebilirim ama bu seferde dizelin yüksek fiyatı belli bir KM den sonra kendini kurtarıyor o KM yi yapana kadar kim öle kim kala belki seneye değiştiririm yine daha iyi birşey alırım kısmet artık. @para; evet haklısın :) biraz araştırdım BRC marka kitler hondaya iyi gidiyormuş,1500 lira sanırım kia sportage ın neyi eksikti; manuel vitesti,kumaş döşemeydi vesaire :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Selam, Ben BRC kullanmıştım. Nasıl bir tank kullanacağın önemli. Simitlerin hacmi çok düşük oluyor, habire benzinciye gitmen gerekiyor ama bagaj temiz kalıyor. Araç içinde kalan gaz borularına izolasyon yaptır. Elbette tanka da yaptır. Gaz kullanımı esnasında tesisat ve tank soğumaya başlar (bakınız termik denge) ve bundan ötürü de bu tarz havalarda tank ve tesisat üstünde su yoğuşur. Aracın içersinde kontrolsüz su birikmesi gerçekleşir. Bir çok kişi buna dikkat etmez, uygulama yapanın da umrunda değildir. Geçen bir Safrane araca bindim, koku var. Arka koltuk döşemesini kaldırmamla altında birikmiş suyla karşılaştım. Yoğuşma suyu aracın içerisine yayılmış. Ayrıca mutlaka bagajdan aracın altına inen borular için çıkış deliği deliyorlar. O delikleri ve kesikleri çinko esaslı adam gibi bir boya ile boyattır (genelde Würth oluyor bu). Korozyon sıkıntın olmaz. Yağlama sistemini hâlâ opsiyon mu sunuyorlar bilmiyorum ama taktırmanda fayda var. Motorun yağını da LPG'Li sisteme uygun olan yağlarla değiştir veya magnatec kullan. Tabi 15k km olan yağ değişim periyotlarını kısaltman senin yararına. Bir de dolum valfinin kapağı çok fazla kaybolan bir şeydir; yedeğini al :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ellerine sağlık para; şu sene bi bitsin ocak ayı gibi kısmetse bi görüşücem brc için bu dediklerini aklımdan çıkarmam. Hayırlısıyla taktırırsam ilk defa lpg li araç kullanıcam tek endişem otopark sorunu çekip çekmiceğim :) saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Selam, Diesel araçlarda bile motor sesine falan bakmadan bagajı açıp baktıkları için büyük ihtimalle çekeceksin :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 lpg li ise tadından yenmez güzel araba sonuçta honda yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 lpg taktırıcam, sürüşü keyifli bir araçmış gerçekten. depoyu gizleyebilirmiyiz onu düşünüyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 2007 civic otomatik var, istanbulda 8 aydır kullanıyorum ve haftada 6 kez yogun saatlerde köprü geciyorum. 10-10.5 arası yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 şu anda ortalama tüketimim şehir içi 12-13 litre. lpg ile çılgın gibi gezilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Yokuşta kaydırmaması için kar moduna alıp gaza biraz bastıktan sonra normal moda geçmeyi dene. Böyle bir mod var mı bilmiyorum tabi de, Corsa'da arabayı tutuyor. Çok dik yokuşlarda el freniyle kalkmak istemediğinde iş görebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Vodan said: Yokuşta kaydırmaması için kar moduna alıp gaza biraz bastıktan sonra normal moda geçmeyi dene. Böyle bir mod var mı bilmiyorum tabi de, Corsa'da arabayı tutuyor. Çok dik yokuşlarda el freniyle kalkmak istemediğinde iş görebiliyor. kar modu dediğin 1-2-3 viteslermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar