LokeyTR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Merhaba Arkadaşlar Belki bu konu vardır ama ben daha bi başka şekilde sorucağım Ben yemek yerken Bir anda dişim kırıldı boyutu orta yani dişimin sağ tarafı nerdeyse kompmle kırılmış :D neyse benim o dişim zaten dolgulu şimdi doktora gitsem bida o dolgulu dişime dolgumu yapıcak yoksa başka bişelermi yapıcak neler yapıcak yaklaşık kaç dk sürer sizce arkadaşlar yardım ederseniz çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 valla aynısının tıpkıs gibimsi bir şey başıma geldi. Geride kalan diş çok küçük bir kısımdı dolgu tutmayacak kadar.Ona çivili mivili bir şey yaptı üstünü de porselen kapladı. Diş uzmanı değilim bu arada,konu ile ilgili kişiler belirir birazdan .. summon copry// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 lanet olsun böyle cinsiyete arkadaş. bizi diş hekimi olarak tanıyan bir kişi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kardeş nasılsa her şekilde dişçiye gidiceksin neden soruosun ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ahaha...yok seni de hatırladım şimdi görmüştüm diiş başlıklarında Archangel,ama copryi tanıyorum da ondan öyle şe ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Archangel_ said: lanet olsun böyle cinsiyete arkadaş. bizi diş hekimi olarak tanıyan bir kişi yok :P ahahah ya nikin de uzun ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 copry'nin konusu var patinin kadrolu diş hekimi gibi bir şey. sen daha çok freelancer asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 takılıyorum ben yea, foruma iş karıştırmak çok da istediğim bir şey değil. copry forumun diş hekimi title ını hakediyor yoksa :) edit: heh işte, aynen o hesap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 coprye mesaj at ya da açtığı konuya yaz. ya da dişçiye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dişi nasıl kırıyorsunuz lan ayrıca insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 LokeyTR said: Merhaba Arkadaşlar Belki bu konu vardır ama ben daha bi başka şekilde sorucağım Ben yemek yerken Bir anda dişim kırıldı boyutu orta yani dişimin sağ tarafı nerdeyse kompmle kırılmış :D neyse benim o dişim zaten dolgulu şimdi doktora gitsem bida o dolgulu dişime dolgumu yapıcak yoksa başka bişelermi yapıcak neler yapıcak yaklaşık kaç dk sürer sizce arkadaşlar yardım ederseniz çok teşekkür ederim Oncelikle gecmis olsun. Konudisinda dis topigimiz var, ama madem acmissin topik burdan yardimci olayim. Oncelikle o disindeki dolgu cikarilir curuk temizlenir curugun derinligine gore kanal tedavisi gerekiyorsa uygulanir, agrin yoksa muhtemelen kanal tedavilik bir durim yoktur. Kirigin buyukligune gore , disin dolgu tutabilecek gibiyse dolgusu yenilenir , lakin dolgu tutamayacak kadar kiriksa tem dis porselen kaplama yapilir. Suresi uygulanacak tedaviye gore degisir tabi. Title konusunda kirginim paticik bu arada, gencligimi verdim bu hizmete :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 anlatayım hemen...orta okuldayken,sınıfta koştur koştur duran bir ekip vardı,onlar koşarken ben de saf saf tahtann önünde arkadşımla konuşrken,koşan gruptan birinin benim sırtıma vurması,çarpması...bir collision oldu...tahtanın yanındaki çiviye ....işte gerisini anladın...çok kötüydü. Ardeth said: dişi nasıl kırıyorsunuz lan ayrıca insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ha yok onu ben de yaptım. yemek yerken nası kırıyosunuz manasında dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ardeth said: dişi nasıl kırıyorsunuz lan ayrıca insaf Asiri travmalarin yani sira ( zeperin basina gelen gibi :( ) , arayuzden curuyen disler genelde farkedilemediginden birseyler yenildiginde rahatlikla kirilirlar. Bazi dolgular da yukseklik birakilmissa veya cok buyuk dolgularsa kirilabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben merdiven cikarken disimin ustune dusup kirmistim. fucking pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 aaaaaaa bu geldi aklıma http://media.ebaumsworld.com/picture/SpookSh0w/american_history_x_owned.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dişçisi iyi para kaldırır birisine o hareketi yapsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar