DeviL_McS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bana robe scpsi lazim ama giyince mage +10 olacak bide bunun gibi seyler +10 artmasini istiyorum bir yardimci olur musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 gıyınce ekstra stat veren bı robe scptı bulabılırsen ordan yaparbilirsin snrm.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 şimdi yazamam çünkü yazmayı bilmiyorum ama sana belli bir sistemini söyleyim şimdi normal robe scriptini bul onu koplaya yeni bir script altına ekle buna ek olarak her hangi bir tane stat filan bonusu veren garip bişi bul ondan bonusu değiştirip magery 100 yap filan öyle bişi[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 [itemdef i_10_robe] id=i_robe type=t_clothing weight=05 on=@create color=0455 on=@equip src.str= + 10 src.dex= + 10 on=@unequip src.str= - 10 src.dex= - 10 boyle birşey işte elle yazdım hata varmı kiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 [itemdef i_10_robe] id=i_robe type=t_clothing weight=05 on=@create color=0455 on=@equip src.magery ( + 10 ) on=@unequip src.magery ( +(- 10) ) Boyle daha guzel sanırım.[signature][hline]Ovedron Owner www.ovedron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 mage yazmıs gormedim eedo daha dogru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 :)[signature][hline]Ovedron Owner www.ovedron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 buradaki 'i str,dex,int,magery,anatomy,healing,fencing,swordsmanship.... olarak değiştirebilirsin...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 de parantez yok galiba :D ben parantezsiz yapıyordum neyse bye iyi geceler herkse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 parantez war abı nası yok..[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Kafam karıştı yav :).Topic'i açanın istediğini Talon tam olarak yazmış.alper_alperinkinde parantez yok :)[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ha bende yazıda yok anandım :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Parantez koymadan da çalışır ama bazen algılamayabilir.Parantez koyun sağlam olsun.[signature][hline]Ovedron Owner www.ovedron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Talon, 15 Kasım 2004 21:23 tarihinde demiş ki: Parantez koymadan da çalışır ama bazen algılamayabilir.Parantez koyun sağlam olsun. parantez koymassan mageryin 10.0 olur :)[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 +1...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar