Villians Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Umutsuzmuydum bilmiyorum ama dibe battığımın farkındaydım.. Bana hala çok uzunmuş gibi geliyor,hoşçakal dediğim anı hatırlıyorum da,sanki üzerinden hiç geçmemiş gibi... Zaman ile avutmaya çalışıyorum neden olsa geçicek ve geçicek Hayır bu kadar kolay olamaz bunu içime gömümüp yokedemem.! Acıtmasına izin mi vermeliyim yoksa ben mi onu acıtmalıyım.. Beni alt edemiceğini yoksa benim güçsüz olduğumu mu düşünüyordun deyip karşı mı gelmeliydim? Kılıcımı elimden düşürürsen savaşı kaybederim,biliyorum.Böylece dindirmiş olurdum acımı.. Avuntular ne işe yarar ki?sözler,çabalar Her gün yeniden başlıyor ve beni dahada fazla yoruyor Kararlar alıp yoluma devam edicem diyorum her defasında Bunu yapmalıyım çünkü uğruna savaş verdiğim İYKİ VARSIN dediğim bir varlığa adadım kendimi... Bunu içimde hissetmek belkide Acılarıma vericeğim en büyük cevap olurdu... ı am cursıng inside,ı just cant stop it...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ben seni tanymuydum ismin hiç yabancı gelmedi ??? üff beynim çok dolu[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bence beni tanıyor olman gerek bellow..gerçekten beynin çok fazla dolmuş.! dark daragon çok kısa bir yorum olmuş.. ı am cursin inside,ı just cant stop it[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 guzel&guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 guzel olmus ama ne için savastıgına dair hic bi fikrim yok onu belrtseydin daha rahat yorum yapardım[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Güzel ama bende ne için sawaştığını anlayamadım...[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 aslında bu sürekli bir savaş hiç bitmeyen diyebilirim bilirsiniz sürkeli içinizdeki acıyla yaşamaya çalışır hayata karşı durmaya çalışırsınız ben birasda klişelere karşı,beni kalıba sokmak isteyenlere karşı savaşım yorumlar için saolun bundan sonra daha açık olmaya çalışıcam yorumlar için saol ıts to dark to see[signature][hline]http://kevan.org/brain.cgi?Erman merak eden yada beynini yedirmek isteyen tıklasın!Nİhoauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 dark dragon-villians olucaktı yanlışlıkla kardeşimin hesabından yazmışsım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kendi siirine guzel yazıp bide diger charla kısa olmus flnmı yazdın sımdı sen ??[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ne demek istediğini tam olarak anlıyamdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 savaşma seviş[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar