nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 tombala cekerek giricem evde home party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ufak bir ihtimal karılı kızlı evde geçicek ama büyük ihtimal de öyle geçmicek halen ses seda yok elemanlardan, bakalım artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ses soluk yok. forever alone kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 aile ile sıkıcı bir monaco tatili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 1 tane ev partisi olayı var ama cacık olmaz ordan. o yüzden 2 arkadaş murat boz konserine gideceğiz. zıhahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Şu başlığı gördükçe moralim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 murat boz konserine gel istemediğin kadar moral depolarlar orda sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Son paramla tenga 3d almaya karar verdim teklifin için sağol yine de ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Forever alone değilim ama olsam daha iyi gibi bir durumdayım. Kızlı erkekli bir gurubun arasına giricem, arkadaş çevrem aslında. 3 çift var bi sap ben varım,o da böyle kötü bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi bence evde takıl daha iyi. yani ne bilim şimdi çiftler öpüşecek koklaşacak sen de içinden küfredeceksin her seferinde. iyi düşün. tenga 3d de fena fikir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bizde 3 çift olucaz ev partisi stayla. 6 kişinin yanındaki 7. kişi olma bencede kötü bi durum. millet odalara dağılıcak muhtemelen sende salonda tek takılıcan falan yapma bunu kendine. edit: ne 9u ne 10u ya matematiğime... edit12431243: haydaa şimdide 7 yazıcağıma 6 yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ulgio said: Forever alone değilim ama olsam daha iyi gibi bir durumdayım. Kızlı erkekli bir gurubun arasına giricem, arkadaş çevrem aslında. 3 çift var bi sap ben varım,o da böyle kötü bi durum. sakin yapma! zehir olur gece sana. tek basina sap gecir daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Of hevesimi kırdınız ya allahtan evimden uzaklık 100 metre falan bari erken kaçarım çok içtim vs diye sallayarak. Harbiden forever alone dan bile kötü bi durum lan, halime acıdım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 mokoko said: bizde 3 çift olucaz ev partisi stayla. 6 kişinin yanındaki 6. kişi olma bencede kötü bi durum. millet odalara dağılıcak muhtemelen sende salonda tek takılıcan falan yapma bunu kendine. edit: ne 9u ne 10u ya matematiğime... 6 kişinin yanındaki 7. kişi olmasın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 editledim ztn ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ulgio said: Of hevesimi kırdınız ya allahtan evimden uzaklık 100 metre falan bari erken kaçarım çok içtim vs diye sallayarak. Harbiden forever alone dan bile kötü bi durum lan, halime acıdım resmen. abi dalga falan geçmiyorum ben çok ciddiyim gitmemen konusunda. daha çok moralin bozulacak. vay ak47, yeni yıla bi biz sap girdik falan diyceksin. gerek yok. otur evinde. ya da çık dışarda mal mal dolan belki bişelere denk gelirsin sdf. ama o çiftlerin yanına gitme. ısrar ederlerse bu postları göster onlara, hak vereceklerdir. onlara göre hava hoş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 mokoko said: editledim ztn ya. :D olm o bile yanlış olmuş ya zaten? yoksa ben de mi saymayı unuttum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Gitmicem abi ya vazgeçtim içim karardı hüzün çöktü akşam akşam :( Bİzimde bir sevdiceğimiz olaydı iki kelam laf ederdik, birlikte eğlenirdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ulgio said: Forever alone değilim ama olsam daha iyi gibi bir durumdayım. Kızlı erkekli bir gurubun arasına giricem, arkadaş çevrem aslında. 3 çift var bi sap ben varım,o da böyle kötü bi durum. Kızlardan biri arkadasinı getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kozalak said: mokoko said: editledim ztn ya. :D olm o bile yanlış olmuş ya zaten? yoksa ben de mi saymayı unuttum lan! of abi evet. ama bu sefer typo valla. önceki sefer direk mallıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Kendi ailem,ablamlar ve eşimin ailesi cümbür cemaat olacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 3 aile, ev. sade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ben de minsk falan yazmıştım ama vicdanım el vermedi lan doğruyu söyliycem. Gayet İstanbul'da çalışarak giriyorum, canlı geçişi var. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 times square. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 aktiftablet said: Ben de minsk falan yazmıştım ama vicdanım el vermedi lan doğruyu söyliycem. Gayet İstanbul'da çalışarak giriyorum, canlı geçişi var. :S ahahahh kolay gelsin, bizde de var ama benle alakalı değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar