Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hahahaha BİZ DE SEVİŞTİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 PUAHAUAHAUAHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Adam haklı ya işte, biz sevişemedik bari onlar sevişsin, mutlu olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 said: asıl sapıklık 12-13 yaşındaki çocukları dikizlemek. facebook sayesinde oldu bu da. kendi ortamlarında takılmaları lazım. bir de hayaller çok eblekçe diye yorum yapıyorlar koca koca tipler. tabi eblekçe olacakkama sutralı fantezi mi kursun o yaştaki çocuk. said: ve Harry tam senin içine girecekken sen"Sadece sürtün" diyorsun ve Harry de dediğini yapıyor.Daha sonra birlikte duş alıyorsunuz ama 12 dediğin orta1 lan anca ilk 31 anılarını dinlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 valla 11-12 yaşında bende sevişiyodum. hatta haftada en az 1-2 kere oluyodu topum inşaata kaçtıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 moriarty said: ne var abi bunda? 13 yaş hemen hemen orta 3-lise 1 e geliyo yani. bende teddeydim mesela, anlattığı gibiydi hep ortamlarda. tili de bizim okuldaydı mesela. neyi efsaneki bunun? çok yanlış birşey söylememiş adam. sizin dunyanız o dönem orta dünya diye başkalarını suçlamayın yani :) tmm la sorun burdaymıs 7+5 i toplayamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bizim zamanımıza göre işin çivisinin çıktığı muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 forgiver said: moriarty said: ne var abi bunda? 13 yaş hemen hemen orta 3-lise 1 e geliyo yani. bende teddeydim mesela, anlattığı gibiydi hep ortamlarda. tili de bizim okuldaydı mesela. neyi efsaneki bunun? çok yanlış birşey söylememiş adam. sizin dunyanız o dönem orta dünya diye başkalarını suçlamayın yani :) tmm la sorun burdaymıs 7+5 i toplayamıyor o saçma hesabınla bakarsak ben 17 yaşında mezun oldum liseden. 13+4 = orta 3 oluyo mesela. sana göre. şöyle aptal laflar sokmayın acınası oluyo. şu konuda aldığım aggro bile saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 5 sene ilk okul 3 sene orta okul 3 sene lise 11 sene yapıyor, 1 sene de hazırlık oku 12 sene 17-12= 5 yaşında başladıysan okula sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 7 yaşında başladım. hazırlık hiç okumadım 2007de üniye girdim. 17 yaşındaydım abi. neyin savaşı bu allah aşkına. hakkaten çok boş adamlarsınız bazılarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ne tartışıyonuz olm,öbür tarafta b.ktan mevzuyu tartıştım,geldim. burada ne var?deyin bakem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 13 yaşında lise 1'e gidiyodum çok sigiciydim diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 13 yasinda ben daha sunnet olmamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 arkadaşlar 29 sayfa ne konuştunuz burada. komik postu postlayın çekilin. geyik yapma yeri mi lan burası? agıllı olun. http://1.bp.blogspot.com/-k24v__KJg7I/T3zfE_VcHJI/AAAAAAAAA6Y/HQBqa4mGaJ4/s1600/babadan+ogla.JPG zerre komik olmayan bu postla çağrımı yineliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 günlükten yüzleşme Lithran said: Hem doğumgünüm hem evlilik yıldonümüm karı uyuyo amk Ramstein -ich will dinliyorsam hayattan nasıl zevk almam beklenebilirki,Kaldıkı undo narco meksika kafa kesmeler felan nasıl bir psikoloji doğumgünüm kutlu olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 goldbären said: 13 yaşında lise 1'e gidiyodum çok sigiciydim diyolar vah bebeler vah B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: adam cidden deli etti beni ya. eşofmanından şeyin belli oluyor diye. şaka yapıyor sandım takmadım sonra koşu bandında patates bi teyze "kulak misafiri oldum ama bazı insanlar gerçekten rahatsız olabilir " dedi . bende rahatsız olan şeyime bakmasın o zaman. büyük göğüslü bi kadın gelse göğüslerini mi sarmalıcak belli olmasın diye? falan sordum. Sonra eve geldim durumla ilgili testis geçtim facebookda. antrenörüm geldi altına yazdı "şeyini belli etmek istiyorsan başka salona gideceksin oraya benim karım da geliyor yarın al paranı çek git bi daha da gelme" dedi . salonun diğer ortağı aradı sabah kusuruna bakma onun diye gel kafana göre istediğin gibi sen falan. ertesi gün gittim şeyime takmış herif vardı. eşofmanımın kumaşı ince diye "yine mi bunu giydin alamamam seni böyle" dedi. "almıyorsan o zaman paramı iade edicen" dedim. Bu başladı üyeliğimin bitmesine kaç gün kalmış falan gün hesabı yapıyor. dedim "öyle facebookta posta koyuyorsan al paranı bi daha gelme diye bana şimdi burada öyle gün hesabı yapamazsın paramın hepsini iade edersin ya da ay sonuna kadar beklersin gitmiyorum hiç bi yere " dedim. "Neden yokuşa sürüyorsun işleri ? " dedi . dedim ben hangi eşofmanımı giyersem giyeyim belli oluyor dalga ona yapacak bir çözüm yok millete söyleceksin kim rahatsız oluyorsa bakmayacak " dedim. O da "rahatsız olan 1 değil 2 değil 3 değil 5-6 kişinin dikkatini çekmiş bana söylüyorlar" falan. ertesi gün gittim böyle kumaş paltolon gibi içinde rahat edemediğim bir eşofmanımı giydim ama tam penisimin denk geldiği kısma nazar boncuğu taktım. ay sonuna kadarda bir hafta şeyimde nazar boncuğu antreman yaptım. madem o kadar şeyime bakılıyor nazar değmesin falan. sonra ay bitti malum benim duygusal sorunlarım oldu öyle iş güç koşturmaca dondurma derken gitmedim spora. ama acil başlamam lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Gerçekten enteresan bir renk Noyzura, ne diyeyim yani. NAZAR DEĞMESİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ana okulunda bir sürü güzel rengi birleştirirsin ya ortya daha güzel bir renk çıkacak diye ama sonucunda elinde kullanışsız, boya israfı bir renk kalır.. hah işte o aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 anaokul terk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 vay be noyan. kunteper geldi aklıma senin hikayeyi okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 oysa çok efendi ve nazik biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 noyzura enteresan hayatların adamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben yapsam aynısını döve döve atarlar salondan arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Flassh said: ben yapsam aynısını döve döve atarlar salondan arkadaş spor salonuna kum torbasını ilk kurdukları gün iki antrenörün önünde sektirmeye başladım olabildiğince sertçe akılları çıkmıştı nasıl bu kadar hızlı ve sert yumruk atıyorsun diye. saniyede 10 tane atıyorum dedim . sonra süre tuttular saniyede sadece 8 tane koyabiliyormuşum geçerli sert yumruk. kaslarımı büyüttükten sonra biraz yavaşlamışım ya da o esnada antreman sonrası diye yavaşlamıştım emin değilim . Yani bir saniyede 8 yumruğu gören kolay kolay kavga çıkartmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar