vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Tekrar baştan okudum bir solukta. Tek kelimeyle muhteşem bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Esnaf said: müzikleri hoşuma gittiği için madoka magica ya başladım.3. bölümden sonra tüm moralimi emdi bitirdi :( ben bunun devamını izleyemem ki izle, bitir. sonra üzülmekle sevinmek arasında bir yerde kal ayrıca tavsiyem izlerken melisa çayı iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 sonra üstüne hemen Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. patlat büsbütün kaysın bünyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 GTO izliyorum 19. bölümdeyim. ne kadar sinir bozucu kadın karakter tipi varsa burada toplamışlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 gto'daki gercekci tek sey kadinlar sanirim fsdjklfsdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 mangaka-san to assistant-san okuyorum felaket keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bir solukta 12. chapter'a geldim. İyiymiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 code geass R1 izliyorum reruşu dokunduğu her şeyi bok ediyor az önce euphemiayı genocide mode'a soktuğu bölümü izledim ne random seriymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 aha kaededen tavsiye geldi hemen koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Abi Mangaka-san to Assistant-san muazzam. 9 sayfa chapter'da bu kadar çok şey anlatabilen ve hissettirebilen başka bir manga daha yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 guilty crown izliyordum bugün bitti. 2. sezonu çok sevmesem de verdiği yoğun psikolojik mesajlar gözden kaçmadı.shunun tayyipe dönüşmesi ise sinir bozucuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kangoku gakuen 68in ilk 2-3 sayfası inanılmaz ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 meh jormungand çok kötü bitti mangayı okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Kaede said: kangoku gakuen 68in ilk 2-3 sayfası inanılmaz ahahahah mükemmel cidden: http://z.mfcdn.net/store/manga/9013/07-068.0/compressed/cprisonschool_c068_-_p001_utopia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 mangaka-san to assistant-san 2 çıkmış abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 en son çıkan oyasumi punpun volume'unun çevirileri de düşmüş bu kış bitecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kangoku gakuen 74 ahahahah http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxkrtb56Ds1r41vx9o1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 makikosan tokku ryu 53 inanilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 o kadar absürd ki okusan sen bile sevebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. molester man.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 mm inanılmaz ya Onani master kurosawa oku şimdi. Sin&redemption hikayesi. Sin kısmı hafif başlayıp tırmanıyor ve 17de efsane bir panelle patlıyor. Sonrası zaten akıyor. 17ye kadar sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Başlık baya iyi olmuş. Baya anime not ettim köşeye lazım olacaklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Masakari said: _ILuVaTaR_ said: açılıyor demeyelim de gittikçe daha iyi oluyor one piece, yoksa başları da iyi. Arada vites atıyor şimdi ama yani 3. denemem anca 15. bölüme kadar gelebildim. İnanılmaz baydı şimdiye kadar ne zaman iyileşiyor tam olarak. Dedikleri gibi 300 bölüm sonraysa nasıl en iyi anime oluyor abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 One piece, benim için Water 7 da başlar. Öncesi prolougue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Water 7? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar