deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Şu yükseltme davasıyla Win8 almıştım ben de 29 liraya, sonra laptop'ıma kurdum bir süredir de çatır çatır kullanıyordum. Her neyse, dün yeni PC aldım, laptop'taki Win8'i sildim, PC'ye kurdum. Şimdi key kullanılmıştır yeni activate etmeye yeni product key gerekiyor diyor. Bunun bir çözümü var mı? Sonuçta sahip olduğum orjinal win8'i başka bir bilgisayara aktarıyorum ve aynı anda sadece 1 makinede kullanacağım yine. Her bilgisayar değiştirdiğimde yeni Win8'i key'i almam gerekmiyordur umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Olmuyor işte işlemci ve anakart değiştiğinde farklı bir bilgisayar olarak algılıyor. Microsoft türkiye destek hattını arayarak çözebilirsin. http://support.microsoft.com/gp/destekhatti/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bir şekilde çözülüyorsa iyimiş. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ta XP'den beri her yeni bilgisayar icin yeni anahtar gerekir. Alirken yaziyor zaten tek PC icin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yoo arıyorsun telefonla harddiski değiştirdim anakartı değiştirdim vs. diyosun onlar aktivasyon yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Harddiskte filan yapiyorlar ama yeni bilgisayar diyince sorun cikartiyorlar. Yine de retail keynerde yapilabiliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ahaha niye yeni bilgisayar aldım diyesin telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Anakart, ram, islemci filan topluca degisik olunca sen demesen de onlar diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Evdeki 3 bilgisayarın da kendi orj win xp'i ve 7'si vardı, hiç yeni bilg. alıp eski win kurmadım, bilmiyorum o yüzden ne oluyor. Gak guk derlerse ayıp ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 GERGE said: Anakart, ram, islemci filan topluca degisik olunca sen demesen de onlar diyor. yoo bisey demiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Abi zaten bir şey diyecek biriyle muhattap olmuyosun ki? Sesli yanıt sistemi var, giriyorsun buradan sana verdiği 40 rakamlı mı ne activation key i, sistem sana okuyo 40 rakamlı başka bişi, onu yazıyosun bilgisayara oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar