goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kenarda dandik site içi ticaret merkezi var, orada leş bi emlakçı mı ne varsa (çok nadir içinden geçiyorum tanımıyorum dükkanları) içip içip sağa sola sıkıyolar bazı geceler. Adam o kadar rahat ki bir saat içinde 20 el sıktı. Artık kavga mı var oyun mu var, gözdağı mı veriyor neyse. Polis falan da malesef gelip gidiyor sallamıyor, beraber çay içiyorlar. Çözüm önerileri? Hani aşağı inip kim sıkıyo lan diye gidip inceleyemiyorum da haliyle :) Hani adam gibi şikayet etmek için detaylı bilgi sahibi olamıyorum. Başınızdan geçen benzer örnekler falan varsa yardırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 korkma lan bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 siz de sizin evin içinde ses bombası falan atın. büyük ihtimalle sizi geçmeye çalışacaklardır, yazıhanede bomba falan patlatınca polis molis gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 20 eli ben WarZ'de sıkmıyorum lan, post apo dünyada bile başıma birşey gelir diye. Adam İstanbul'da sıkıyor. TURKEY 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ateşe ateşle karşılık ver. Kurtlukta düşeni yemek kanundur. One shot one kill. Cendere cendere cendere cendere. http://usarmy.vo.llnwd.net/e2/-images/2010/10/01/87452/size0-army.mil-87452-2010-10-04-061045.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 gelmeyim oraya lan diye bağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Masakari said: Ateşe ateşle karşılık ver. Kurtlukta düşeni yemek kanundur. Citation needed: Did you mean Kürtlükte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kafasına cd at kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ooo kavga çıkar burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 20 abartı mı yoksa hakkaten o kadar sıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 silah iyidir lan bırak sıksın adam ne güzel. sitres atıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kardeş diablo farm yapıyok az saygı diye git uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sen de gidip sıksana 4-5 el. hoşuna gider bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Myshkin said: 20 abartı mı yoksa hakkaten o kadar sıktı mı? abi kesin geçti. 5 x 3lü kombo yaptı ondan eminim. teker teker de attı başlarda. topiği açtıktan sonra bitandaa attı. şimdilik geçti belki abartma abi aman falan demişlerdir. ayrıca kimsenin yakalamayacğaını bilsem gider kafasına sıkarım hiç gocunmam. ayrıca site güvenliği var lan güya, ben korkuyosam onlara söyliyim onlar arasın lan polisi, niye aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Red said: kardeş diablo farm yapıyok az saygı diye git uyar olaya farklı bakmış asdşfilsdaf ya bir de aileler falan vardır o binalarda bi baba nasıl karısının çocuğunun olduğu evin önünde öyle silah sıkılmasına müsaade eder ki ? erkek titleı achievementla gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Vardi oyle bi denyo, baya baya vukuatli. Cikip cikip sokagin ortasinda balkonlarda oturanlarin anasina avradina soverdi. Bir ara bizim bahceye girip guzelim begonvili pic etti, ayni aksam cagirdik polisi, aldilar arkadasi bi, mum gibi oldu o gunden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Myshkin said: 20 abartı mı yoksa hakkaten o kadar sıktı mı? 1 = Şakacı maganda 1 > 5 = Biri öldü. 15 ve üzeri = Kürtler şeklinde değil miydi şema? http://i.imgur.com/fhp2y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 maganda bile olsa çoğu kişi düğünmüğün olmadıkça yada dağ başına çıkmadıkça yanında o kadar mermi taşımaz yani nerde kaldı çıkarıp sıkmak. ağır barzo magandaymış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 20 el sıkmamıştır ya şişman gold abartıyordur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 El bombası at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 arkadaşı falan olabilir yanında beraber sıkıyolardır belki. mermi sorununu çözüyor bu olasılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Abi herifte Sig Sauer falan yoksa tek şarjorde 20 mermi alan tabanca çok fazla yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bu herifte silah kulagı yoktur, anlamamıştır sesten kalibreyi. Sissy. http://www.youtube.com/watch?v=2tLcKyOy0HQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hemen buzdolabına koşmuştur bence gold korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ahahah kesin lan ibneler. iki farklı silah olabilir. sonraki sesler ince geldi. ayrıca aluriel ve xunn askerlik bile yapmamış adamlarsınız lan silah sesine irkilmemeyi öğrenmiş adamım ben. atışlarda şarjör taşıdım sağır oldum lan. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar