wuriss Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Oncelikle merhaba ; Ben Rift oynadim 2 yil baska oyun arayisi icindeydim wow u cok begendim ama bazi korkularim varpve si ve pvpsi hakkinda hic bilgim yok gear olarak 0 dan baslicam cok mu gec sizce ? İtem yapmasina yapilir contente yetismem icin baya ugrasmam gerekicek mi ? sorularim bunlar yardimci olursaniz cok mutlu olurum saygilarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bu content pvpye rahat yetişirsin. Sonuçta mmo bilgin var ve bu oyun oldukça rahat oynanabilirliğe sahip. Pve olarak bugün başlasan oyunu çözmen diğer classlar vs derken bayaa vaktini alır, eğer ciddi zaman ayırabilirsen en az 1 ay sonraya başlangıç seviyesinde raidlere başlarsın. Zaten Blizzard bunuda düşünüp, raid finder ı oyuna ekledi. Lvl 90 olduğun gibi oyuna raide yavaş yavaş adapte olursun. Geç olmayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 teşekkür ederim bilgilendirme icin bende öyle düşünmüştüm ama bazı korkuları oluyor insanın patron :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hacı sen bu korkuyla yasayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bck said: hacı sen bu korkuyla yasayamazsın. valla dogru kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Hazır alma çıkamazsın işin içinden, alsanda 0 dan karakter levella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hazir aldiktan sonra zevki nasil ciksin :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 zevk çıkmasından öte , wow'un levellingi bir nevi tutorial. ability ve mekanikleri yavaş yavaş seriyor önüne. geri kalan öğrenme kısmı her oyunla aynı sayılır , senin kabiliyetine , oynadığın kişilerin kalitesine göre değişir süresi ama belli temeller gayet kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 peki şu an yeni başlayan biri low lvl instance lara kolayca party bulabiliyor mu? mesela scarlet monestery yapmak istese party bulma şansı olur mu. low lvl oyuncu durumu nasıl oluyor serverlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 rahatlıkla her lvl da party bulabilirsin. Dungeon finder ile server kısıtlaması kalmıyor, veya trade den grp aramak zorunda kalmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar