Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Mac Mini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mid 2011 - i5 2500 - 4gb ddr3 ram - 500gb 5400 - Ati 6630m. yurtdışı üründü uluslararası garantisi bitti. hiçbir sorunu yoktur.

1300 TL - İstanbul

HDMI - DVI dönüştürücüsü var orjinal kutusunda gelen. atladığım bi bilgi varsa sorarsınız.
Mesaj tarihi:
millet trollemeye bile gelmemiş. o kadar mı kötü =)

bu arada i5 2.5 ghz yazacaktım masaüstü pc'mdekine gitmiş aklım o ara. i5 2.5ghz dualcore bu.
Mesaj tarihi:
aynısı değil ki. 6630m olan model bu intel değil.. 2100 dü geçen ay yenileri çıkmadan önce. şimdi yenisi yok artık.
Mesaj tarihi:
beyler aynısı bende var, özelliklerine aldanmayın. alet canavar gibi çalışıyo. aynı özelliklerde bi pcde hd kurguda sıkıntı yaşarken, bunda canavar gibi hallediliyo.

grafik - kurgu - müzik gibi işler için tavsiye ederim.

ben 16 gb ram ekledim o özelliklere memnunum.

bu aleti özetlemek gerekirse küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk
Mesaj tarihi:
windows kullanılan donanımla mac kullanan donanımı karşılaştırmak abes olur zaten. mac'ler arasında kıyaslamak lazım.
Mesaj tarihi:
http://www.amazon.com/Apple-Mini-MC816LL-Desktop-VERSION/dp/B004YLCN1U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1355752539&sr=8-2&keywords=mac+mini+2011

amazonda bile 2.el en düşük fiyat (kargo vs hariç) 1130TL Türkiye'deki fiyatlara girmeyelim bile. Ölü fiyata satmayı düşünmüyorum. yatmaya devam eder artık bir gün işe yarar diye.
Mesaj tarihi:
abimindi makine. macbook pro aldığından satıyor. ben apple pek kullanmadım ama adam gibi bi fiyata gitmezse mac kullanmak için kullanırım arada fln.

app olayında da ben android yaparım yaparsam. ios kasan var evde. çeşit olsun =) =)
  • Yeni Oluştur...