Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 12 de antibiyotik aldım, ondan önce 11.45 de bi bira bitirdim. 2. biramdı çok bişey içmedim kısacası. Ölmem di mi?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bir daha yapma bu cok ciddi bir konu. Bırşey olurmu olmazmı bılmıyorum, ama en ufak belirtide hic bekleme git yıkat mıdenı[signature][hline]
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 benim arkadaşım böyle bir şey yapmıştı. antibiyotik aldıktan 3 saat sonra bira içti. sonra vücudunda kızarlıklıklar çıktı , şimdi de kortizonlu ilaç kullanıyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya sorun şu evde de kimse yok bütün ailem ankarada yalnız kaliom şu an ! :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 suratın sivilce dolucak.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Antibiyotikten önce veya sonra alkol mu alınır..Bir etkisi olursa hemen git. Hatta şimdi git.Ne birasi be kardeşim biraylamı dogdun.2 dakka iyileş sonra iç biranı sabahlara kadar. gel ben içiriyim sana buralarda ama yapmayın oynamayın saglıgınızla bu sekilde.Ne kadar riskli bir durum bu.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bişey olmaz korkma :) ama bidaha yapm ![signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya hasta diiilim.. Yani hastaydım antibiyotik aliodum. Geçti tamamen hastalıım ama 2 tane kaldı onları da bitiorum yani tam olsun die de ne biliim. unutmuşum ilaç alaacğaımı 12 de içtim sonra aklım geldi.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Kötüye bişi olmaz .. Ben zamanında iki kere aldım farkında olmadan şimdi hem körüm hem sağır . Kısaca ahrazım :lol: .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bi cacık olmaz takma. delikanlıya antibiyotik falan geç onları aslanım...[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ben gecen cılbası antibiyotik içtiğimi unutup 70 lik rakını %75 ini birde 3 bira ictim . Hastanede actım gözümü bukadar icmemin sebebide iddaydı kanım kabul etmiyor herhalde etki etmiyor . Nedense bilmiyorum . Cok kansızlık var ondan olabilirmi bilen biride buna cvp versin :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Mortis, 15 Kasım 2004 00:33 tarihinde demiş ki: 12 de antibiyotik aldım, ondan önce 11.45 de bi bira bitirdim. 2. biramdı çok bişey içmedim kısacası. Ölmem di mi? Niye böyle birşey yaptın? kafana silah mı dayadılar kardeşim yapmayın ya zorunuz mu var[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya şöle ooldu işte 11.45 de bitidim birayı. Sonra 12 de antibiyotik alacüaım aklıma geldi. Aldım işte.. Ama kıllandım şimd.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya bişi olmaz , bunu sık tekrarlama yeter , ben geçen pazar 3 tane aspirini yarım saat arayla içtim hiç bişi olmadı :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 aynı olayı yaşayıp Qui'ye pm atmıştım. ben yarım bira içmiştim sonra aklıma gelmişti bırakmıştım birayı. Qui bunun çok ciddi olduğunu,bi daha tekrarlamamam gerektiğini ve biraz daha içsem çok kötü olabileceğimi söylemişti. Sen 2 tane içtiğin için çok kötü olabilir seçeneği çıkıyor =( acile gidip doktora anlat çünkü evde yanlızsan şakaya gelmez.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: paspatur, 15 Kasım 2004 00:42 tarihinde demiş ki: bi cacık olmaz takma. delikanlıya antibiyotik falan geç onları aslanım... hsktir ben şaka yaptım haa... maazallah sonra bişi mişi olur bana patlar...[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 peki kötü bişey olduunu nasıl anlıcam eğer bişey olursa ne oloacak? midem mi bulanacak ne gibi bellirtiler olacak ki ben bişeyler yapacam? ya bi de bazıları bişey olamz dio bazılşarı olur dio nedir olay?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ulan antibıyotik alıcagını unuttun tamamda 15 dakkada bira ictiginidemı unuttun ılacı neden alıyorsun o zaman. Bak Mort bu oldukca ciddi bir konu, etkılerı nedır tepkılerı nedır ne zaman etkısını gosterırı bılmıyorum, madem yalnızsın kalk hastane bul mıdenı yıkat demekde fazla gelıyor, o yuzden en ufak belirtide hastaneye uç ıyorum sana. diger patiler, sizde gaza getırmeyın adamı "delikanlıya bısey olmaz" falan ne demek ya yan yatıcaksınız bi gun gorucem sizi o zaman.[signature][hline]
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 aldığın antibiyotik ne çok mu ağır?[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 grip için aldıım bi antibiotik[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 neyse git işe bari bol bol ne bilim...[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bol bol su içiim o zamna ben[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yogurtda ye allahım yarappım[signature][hline]
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya QUI nerdesin ya! :( hep böle durumlarda qui olmuo .[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yokmu doktor tanıdıın adamın ilk paylaştıı yer forum ya tobe tobe[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Öne çıkan mesajlar