Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlarla kafalar güzelken oynanabilecek bir oyun ?

Sir.Enis

Öne çıkan mesajlar

Sir.Enis said:

chrome said:

abi yaş kaç?

bana soruyorsan yaş 22 diğerleri 21-24-27 değişiyor

e çıkın dışarı gezin abi. o kadar erbaş evde naapacaksınız. boşverin oyunu moyunu çıkın dışarı bir çılgınlık yapın gaziosmanpaşa şanzelize cafeye gidin. hadi paranız yok diyelim dışarıda oturamıyorsunuz, kahveye gidip okey bile oynasanız evde oturmaktan iyidir lan. bu ne böyle?
Sosyal ağlarda paylaş

patatespresi said:

o zaman şişe çevirmece önerisini değerlendirebilirsiniz.

sorun kız arkadaşlarımızın olmaması sevişememiz fln değil.
kızlarla aynı kafada olamıyoruz öpüş seviş sırlarını öğrenden biraz daha farklı saf bir eğlence ortamı istiyoruz. kızlarlada yapabilirizde bir sürü varyasyon giriyor işin içine...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

aslında asıl evde eglence cıkıyor, alicaksın birani cerezini, cıkart kartlari batak oyna, arkadan muzik falan, erkek erkege yapılcak en iyi aktivite.

dısari cıkıp cuvalla para harcayana kadar daha cok eglenirsin, müzük de olnca muhabbet de döner mis

üstelik sakaryadayız burda dışarıdaki eğlence imkanı yok denecek kadar az.burda insanların eğlence aktivitesi başkalarına kendini eğleniyor gibi gösterip facete kendilerini tagletmekten ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

söylendimi bilmiyorum ama,

papaz kimde yada eşşek oynayın, ceza olarak da 2.5 lt lik kola sisesine çeşme suyu doldurun ve tek nefeste içirtin ztn her turda birileri eksilio asfdasdf

ama keyifli bir oyun o suyu içmemek için herkes hırslanıo falan.

oyun bittiğinde de tuvaleti kapmak için ayrı bir oyun oynanıyor zaten evde sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

söylendimi bilmiyorum ama,

papaz kimde yada eşşek oynayın, ceza olarak da 2.5 lt lik kola sisesine çeşme suyu doldurun ve tek nefeste içirtin ztn her turda birileri eksilio asfdasdf

ama keyifli bir oyun o suyu içmemek için herkes hırslanıo falan.

oyun bittiğinde de tuvaleti kapmak için ayrı bir oyun oynanıyor zaten evde sdfs

bu biraz barbarca :( böle ceza mı olur hem çeşme suyu hem 2.5 litre. ki asla şeşme suyu içmem :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...