chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Sir.Enis said: chrome said: abi yaş kaç? bana soruyorsan yaş 22 diğerleri 21-24-27 değişiyor e çıkın dışarı gezin abi. o kadar erbaş evde naapacaksınız. boşverin oyunu moyunu çıkın dışarı bir çılgınlık yapın gaziosmanpaşa şanzelize cafeye gidin. hadi paranız yok diyelim dışarıda oturamıyorsunuz, kahveye gidip okey bile oynasanız evde oturmaktan iyidir lan. bu ne böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kurtadam vampir mafya ne lan hic bilmiyorm öyle seyler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi 4-5 erkek için dışarı çıkıp içmek baya saçma bir durum, şahsen ben de çarşı iznine çıkmış askerler gibi gezeceğime evde eğlenmeyi yeğlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sene 2012 artık evde takılmak çok mainstream bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sorun şu ki sakaryada öğrenciyiz hepimiz. burda imkanlar çok kısıtlı. batak okey hayatımızın ayrılmayan bir parçası ve bazen kartları götümze sokasımız geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 o zaman şişe çevirmece önerisini değerlendirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 daha ergonomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 aslında asıl evde eglence cıkıyor, alicaksın birani cerezini, cıkart kartlari batak oyna, arkadan muzik falan, erkek erkege yapılcak en iyi aktivite. dısari cıkıp cuvalla para harcayana kadar daha cok eglenirsin, müzük de olnca muhabbet de döner mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 patatespresi said: o zaman şişe çevirmece önerisini değerlendirebilirsiniz. HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 çikolata yicez diyorum ödül olarak diyorum. dışarda yapamıyoruz böle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 elim sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 patatespresi said: o zaman şişe çevirmece önerisini değerlendirebilirsiniz. sorun kız arkadaşlarımızın olmaması sevişememiz fln değil. kızlarla aynı kafada olamıyoruz öpüş seviş sırlarını öğrenden biraz daha farklı saf bir eğlence ortamı istiyoruz. kızlarlada yapabilirizde bir sürü varyasyon giriyor işin içine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 applev0dka said: aslında asıl evde eglence cıkıyor, alicaksın birani cerezini, cıkart kartlari batak oyna, arkadan muzik falan, erkek erkege yapılcak en iyi aktivite. dısari cıkıp cuvalla para harcayana kadar daha cok eglenirsin, müzük de olnca muhabbet de döner mis üstelik sakaryadayız burda dışarıdaki eğlence imkanı yok denecek kadar az.burda insanların eğlence aktivitesi başkalarına kendini eğleniyor gibi gösterip facete kendilerini tagletmekten ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DjyuJDB36Jw size bu şarkıyı armağan ediyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 söylendimi bilmiyorum ama, papaz kimde yada eşşek oynayın, ceza olarak da 2.5 lt lik kola sisesine çeşme suyu doldurun ve tek nefeste içirtin ztn her turda birileri eksilio asfdasdf ama keyifli bir oyun o suyu içmemek için herkes hırslanıo falan. oyun bittiğinde de tuvaleti kapmak için ayrı bir oyun oynanıyor zaten evde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Birbirinizi eşşek sudan gelinceye kadar dövme oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 7thBreath said: http://www.youtube.com/watch?v=DjyuJDB36Jw size bu şarkıyı armağan ediyorum o zaman. sağlam bir hakaret ama önyargılı. biz bu değiliz bu arada klibi şarkıya başkaları eğlencesine mi yapmış acaba ? dalga geçiyorlar gibi duruyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 scorch said: söylendimi bilmiyorum ama, papaz kimde yada eşşek oynayın, ceza olarak da 2.5 lt lik kola sisesine çeşme suyu doldurun ve tek nefeste içirtin ztn her turda birileri eksilio asfdasdf ama keyifli bir oyun o suyu içmemek için herkes hırslanıo falan. oyun bittiğinde de tuvaleti kapmak için ayrı bir oyun oynanıyor zaten evde sdfs bu biraz barbarca :( böle ceza mı olur hem çeşme suyu hem 2.5 litre. ki asla şeşme suyu içmem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dwHzyLhEGKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 2007 den kalma topik uplandı sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 videoyla anlatmak istediğin wii mi oynayalım yoksa the it crowd mu izleyelim kafaları yapıp :D the it crowd yayından mı kalkmıştı 3. sezondan sora bişiler olmuştu ama ? neden bıraktım ben bu diziyi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Sir.Enis said: BabacumMostors said: kurtadam/vampir/mafya kurtadam nasıldı ? 3ü de ayı mantık ama farklı isimler olduğundan böyle dedim kurbanlar var katiller var detektif var, oyuncular kendileri haricinde kimsenin rolünü bilmiyor ayrıca oyuncu sayısına göre yeni roller getirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 mafya kim oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Jazz Jackrabbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar