under_the_runes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Arkadaslar, su anda universite son siniftayim ve bitirme tezimi hazirliyorum. Tezim bilgisayar oyunlari ve sosyallesme uzerine. Her ne kadar istemesemde bir anket yapmak zorundayim ve sorularima cevap vericek azcik sabri olan insanlara ihtiyacim var. Sorulari emaille adreslerinize gonderecegim ve bana cevaplari ile geri gondermenizi istiyorum. Eger ilgilenirseniz lutfen bu topicin altina mailinizi yazin yada bana pm atin. Simdiden tesekkur ederim.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!"
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 [email protected] Bilgisayar oyunlari ve sosyallik inanilmaz zit bence belirtiym hemen :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia...
Leath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bende yardimci olabilirim anket icin denek ariyorsaniz [email protected][signature][hline]Ranger : Bard : Light Mentalist(Fotm) (Excalibur)
rudyray Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 seve seve yardimci olurum [email protected] kolay gelsin tezinde[signature][hline]Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Saint Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 [email protected][signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred )
ufaqliq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 [email protected][signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 [email protected] mmorpg ler insanı sanal alemde sosyalleştiren, şanslıysan gerçek hayattaki sosyal yaşamında da yolunu açan oyunlardır diye düşünüyorum.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 [email protected][signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 [email protected][signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
under_the_runes Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 cok sagolun arkadaslar sizinde yardiminizla elimde 20-30 kadar mail adresi oldu bu maillerin herbirine anketi gonderecegim 1 ay icerisinde, buyuk ihtimalle kasim ayinin sonunda.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!"
Öne çıkan mesajlar