dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi sorduğun soruların cevapları yukarıda var ki. koşu bandı almak istemiyorsanız spinner mı ne diyorlar ya. hah onlardan alın işte. eliptik olan zamazingolardan. benim dizim sakat. o zorlamıyor. kesin olarak söylüyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 gidin kosun disarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dışarda koşmak zararlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bi dönem sabah 5 te 6 da çıkıyodum göztepe sahilden.ama böyle aşağıda köpeklerini gezdiren mutlu aileleri falan görünce küstüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 gelisine vursaydin onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ankara pek soğuk yav öyle dışarıda yürümek benim için çok zor hasta olmamam lazım vs. Eliptik mi dedin dasaaa bakayım bi neymiş ne deilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Red said: bi dönem sabah 5 te 6 da çıkıyodum göztepe sahilden.ama böyle aşağıda köpeklerini gezdiren mutlu aileleri falan görünce küstüm sdfs aynen ya.. burada durumların gelecek sene için ne olacağı belli olsun da ben de bi köpek alayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dasaaa said: abi sorduğun soruların cevapları yukarıda var ki. koşu bandı almak istemiyorsanız spinner mı ne diyorlar ya. hah onlardan alın işte. eliptik olan zamazingolardan. benim dizim sakat. o zorlamıyor. kesin olarak söylüyorum bunu aynen abi eliptik çok güzel koşudan daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Benim de sahsen spin bike alma planim var. 13kg disk agirlikli olanlar guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Şimdi, eve cardio için kondisyon bisikleti veya eliptik bisiklet alıcam karar veremiyorum hangisini alsam. İkisi bir olanlarda var ama ne kadar yararlı olur bilemiycem. Birde disk agırlıgı ne olmalı. Alan varsa marka,model yazsın pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/p014.gif bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 1 ay sonra elbise askısına dönüşüyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 "Tatar Ramazan" said: 1 ay sonra elbise askısına dönüşüyorlar genelde bnmki alır almaz elbise askısı oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 çok yer kaplamazsa aslında alayım diyorumda kesin üşenir bi yere atarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 "Tatar Ramazan" said: 1 ay sonra elbise askısına dönüşüyorlar genelde ya tv karşısında cardio yapmanın neresi sıkıyor anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bende istiyorum. koşu değil ama yürüyüş bandı :D o zararsızmış peder istiyor ona alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Biz de 90derece katlanabilen voit white 700 modeline bakıyoruz. Satış elemanının söylediğine göre boydan dolayı benim onda koşmam pek mümkün değilmiş. Tempolu yürüyüş yapabilirmişim. Zaten kendime almıyordum, eşim kullanacak. Bu cihaz hakkında bilgi sahibi olan var mıdır peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar