Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koşu bandı önerisi istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sorduğun soruların cevapları yukarıda var ki.

koşu bandı almak istemiyorsanız spinner mı ne diyorlar ya. hah onlardan alın işte. eliptik olan zamazingolardan. benim dizim sakat. o zorlamıyor. kesin olarak söylüyorum bunu
Mesaj tarihi:
bi dönem sabah 5 te 6 da çıkıyodum göztepe sahilden.ama böyle aşağıda köpeklerini gezdiren mutlu aileleri falan görünce küstüm sdfs
Mesaj tarihi:
Red said:

bi dönem sabah 5 te 6 da çıkıyodum göztepe sahilden.ama böyle aşağıda köpeklerini gezdiren mutlu aileleri falan görünce küstüm sdfs

aynen ya..

burada durumların gelecek sene için ne olacağı belli olsun da ben de bi köpek alayım ya.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi sorduğun soruların cevapları yukarıda var ki.

koşu bandı almak istemiyorsanız spinner mı ne diyorlar ya. hah onlardan alın işte. eliptik olan zamazingolardan. benim dizim sakat. o zorlamıyor. kesin olarak söylüyorum bunu

aynen abi eliptik çok güzel koşudan daha iyi bence
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şimdi, eve cardio için kondisyon bisikleti veya eliptik bisiklet alıcam karar veremiyorum hangisini alsam. İkisi bir olanlarda var ama ne kadar yararlı olur bilemiycem. Birde disk agırlıgı ne olmalı. Alan varsa marka,model yazsın pls...
Mesaj tarihi:
Biz de 90derece katlanabilen voit white 700 modeline bakıyoruz. Satış elemanının söylediğine göre boydan dolayı benim onda koşmam pek mümkün değilmiş. Tempolu yürüyüş yapabilirmişim. Zaten kendime almıyordum, eşim kullanacak.

Bu cihaz hakkında bilgi sahibi olan var mıdır peki?
  • Yeni Oluştur...