Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://www.beyondhollywood.com/uploads/2012/05/Denzel-Washington-in-Flight-2012-Movie-Poster1-e1349291848358.jpg Zemeckis reyizin yeni filmi, 3 yıldır falan film çekmiyordu bildiğiniz üzere, Başrolde Denzel Washington var. Sırf Zemeckis ve onun hürmetine düşünmeden gittim filme ve 8.5/10 çok rahat bir şekilde çalışır. Denzel abimize Melissa Leo, John Goodman, Bruce Greenwood, Don Cheadle gibi iyi isimler eşlik ediyor. Melissa Leo az gözüküyor gerçi neyse :D Filmin konusu kısaca; said: Denzel abimiz alkolik bir pilotu canlandırıyor. Orlando'dan Atlanta'ya uçuşunun olduğu gece hosteslerinden birini götürüyor ve standart prosedür olarak az uyku, çok fazla içki ve uçuş öncesi kafa açmak için kokain çekiyor. Bu şekilde uçağa biniyor ve uçakta mekanik bir arıza çıkıyor. Bu arıza yüzünden kontrol kaybediliyor ve uçak sürekli pike yapıyor. cCc Denzel abimiz uçağı inanılmaz bir fikir ile kurtarıyor ve minimum hasar ile bir şekilde indirmeyi başarıyor. Amerikan halkı tarafından kahraman ilan ediliyor. O gün uçakta bulunan herkes başka hiçbir pilotun böyle bir şey yapamacağını iddia ediyor falan ama yapılan incelemeler sonrasında kanında alkol, kokain vs. her bok çıkıyor. Ardından abimize dava açılıyor ve olaylar olay, Uçak içinde çekilen her sahne tek kelime ile "KUSURSUZ". Sadece o sahneler için bile izlenir ki ben sonuna kadar tavsiye ediyorum. Bir kere bir filmde Denzel abimiz varsa sorgu sual olmadan izleyeceksin. Ama bu film onun aksine sıkıcı gibi gözüken konusuna rağmen çok sürükleyici ve hikaye kurgusu gerçekten harika. Filmde adeta başarılı yönetmen nasıl olur ders veriyor Zemeckis. imdb puanı 7.6, filmin süresi 138 dakika. Bu kadar uzun ve dar bir konuda 7.6 alıyor olması filmin ne kadar başarılı olduğunu gösterir. Gidin izleyin, pişman olmayacaksınız. Olursanız basketbolcu kartı hediye edeceğim bir tane :D http://www.youtube.com/watch?v=xnVNNR6CEOE he son olarak, filmin sonuyla ilgili; ibretlik son olmasaydı 1 puan daha yükseltirdim bu filmin puanını, STV filmi gibi bitti la bir edit daha; bir daha amerikan halkı laiktir, geliştir, adalet sistemi rerörerö diyene direk anti klişe timi baskın yapsın. adamlar davaya sonradan "TANRI'NIN İŞİ" maddesi ekletiyorlar. Bildiğin "Allah'ın Hikmeti, elden birşey gelmez." madde olarak adamın dosyasına konuyor lan asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 "Act of God" hukuksal bir terim. Türkçede de "mücbir sebep" deniyor ve insanın kontrolü dışında gelişen olayları tanımlamak için kullanılıyor. Terimin dinsel bir kökeni olsa bile, aslında kullanım olarak dinle alakası yok. Uçak kazası bölümü çok iyiydi. Denzel Washington'ın performansına da diyecek bir şey yok, ama neticede film alkolikler üzerine klişe bazı şeyler söylemenin ötesine geçemiyor. Senaryoda da bazı tuhaflıklar var. Mesela Nicole'un hikayesine filmin başında uçak kazasına paralel gösterilecek kadar çok önem veriliyor, ama sonra pilotun hikayesinin bir parçası haline gelip arka plana atılıyor. Bir de film, amaçlanan o olmasa bile, kokain reklamı yapıyor. Pilot iki defa sarhoşken kokain alıp normale dönüyor. Üstelik adamın alkol sorunu pekçok kişiyi rahatsız etmesine rağmen, kokain almasına takılan yok. Sonda John Goodman'ın kokain getirdiği sahne de filmin dramatik tonundan uzak, neşeli bir havada gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Film zayıftı ya.Filmin yarısında çıkalım mı diye sordum kardeşime.Uçak sahnesi beni içine alamadı,başarılı değildi.Sanki o uçağın içinde o kazayı yaşıyorsun hissi yok. Uçak kazasından sonra konu çoooook ağır ilerliyor.Filmin son 20 dakikası harika.Denzel Washington efsane oynamış herzamanki gibi.Yazık etmişler filme ona üzüldüm,çok güzel bir konu,çok çok daha iyi işlenebilir ve filmin bukadar ağır ilerlemesi önlenebilirdi. Kokain reklamıda fena hakikaten.Sınava mı girceksin çek kokain ayıl,sarhoşmusun çek kokain ayıl B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben bugün gittim pişman değilim. denzel reis güzel oynamış. uçak sahnesi de gayet güzeldi içine de çekti. biraz alkoliklerle ilgili bayık şeyler vardı onun dışında beğendim. yoklukta gideri çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 film güzel de, ben bu filmden daha öte hristiyan propagandası yapan başka film görmedim hacıt. zemeckis reyiz imana gelmiş, zamanda yolculuk falan derkene edit: gördüm. Passion of the Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar