nokya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaşlar ben axisi ındırdım 13a2 mı ne versıonu öyle bişi ama sphere nın içine kuruyorum UO E:/ de kurulu spherede bır hata yok axisaçılıuyor spawn ları goruyor yanlız bır spawn a tıkladıgım zaman place dedıgımde cıkmıyor select target koyamıyorum spawn ne yapcam :( galiba sorunu buldum yazarken aklıma geldi sanırım uo u c ye kurmam lazım yada onun ile ilgiili bişi neyse fıkırlerını yardımlarınızı beklıyorum sımıdıden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yardım edın proff çözdüm sandım olmadı ama yardım help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mrb; Oncelikle sunu soylemeliyim Axis ile Sphere ayni klasorde olmali ; Yoksa koyulacak Idleri bulamaz Axis;[signature][hline][b] [Bu mesaj zergling tarafından 15 Kasım 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 aynı klasör de abi ya of kürt deyilim o kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: nokya, 15 Kasım 2004 10:40 tarihinde demiş ki UO E:/ de kurulu Sorunu kendin söylemişsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 UO 3D de kurulu e: de ondan da olabilir mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 clienti editlediysen dediğin şekilde axixle çalışamazsın.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: nokya, 15 Kasım 2004 10:53 tarihinde demiş ki: aynı klasör de abi ya of kürt deyilim o kadar :( degişik bi sorun. yardımcı olamıyacam ama "abi ya of kürt deyilim o kdr" demene takıldım.. :)[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 uo nun nereye kurulu olduğu değildir önemli olan , önemli olan sphere ve axisin kuruşu oldukları yerlerdir . ... . Ama sorunun nedenini bulamadım :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Emin misin ? Axis çalışırken hem UO 'nun dizinini sorgular hemde sphere ı sorgular. Bu nedenle ikisinin de doğru gösterilmiş olması gerekmektedir. Default olarak Axis'i başka dizindeki UO veya Sphere ile çalıştıramazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: nokya, 15 Kasım 2004 10:53 tarihinde demiş ki: aynı klasör de abi ya of kürt deyilim o kadar :( İyi güzel anladık ama, nedir bu herkezin ağzında kürt lafı? Burda din,dil,ırk ayrımı yasak değilmi? Kullanıcı sözleşmesini okumadan I agree diyorsun, sonrada böyle konuşuyorsun. Biraz insan taklidi yapın...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Xcrack, 15 Kasım 2004 16:09 tarihinde demiş ki: Emin misin ? Axis çalışırken hem UO 'nun dizinini sorgular hemde sphere ı sorgular. Bu nedenle ikisinin de doğru gösterilmiş olması gerekmektedir. Default olarak Axis'i başka dizindeki UO veya Sphere ile çalıştıramazsınız. dostum uo bende D: de yüklü ve hiçbir dorun çıkmıyor ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ona bakarsan bende cıkarıyor özgur? =)[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hmm version farkı olabilir belki :) bendeki eski version 0.12f var sizde ne var ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar