inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hardcore seviyede realflow ve houdini'de simülasyon kasmaya başlamak istiyorum kendi bilgisayarım 500k üzeri particulda kasıyor.Şöyle tam workstation olmasa da kafamda ortalama 10k bütçeli bir pc yapmak var.Programlar GPU ağırlıklı render yaptıklarından çift gtx 680i çift işlemcili falan bir olay fakat donanım bilgim buna el vermiyor yardımlarınızı bekliyorum. Ha bir de su soğutmalı bir sistem olması lazım.Yeri gelecek 5 gün sadece simülasyona bırakacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şununla uçarsın, hackintoshun kralı. 10.000dolarlık mac pro performansı alıyosun http://www.amazon.com/gp/registry/wishlist/247SZKO9DYV3X?ie=UTF8&filter=all&x=6&sort=universal-price-desc&layout=standard&y=13&reveal=all toplam 1.900 dolara falan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bu yeterli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 jormungand ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 donanim haber'e de yaz derim ben. Orada da çok yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 inyormaynd said: Bu yeterli değil. valla hayatında mac pro kullandın mı bilmiyorum ama onun en üst versiyonu kadar performans veren bi alet sana yeterli değilse git nasadan al kardeş anlaşılan uzay simülasyonu falan yapıyosun onu renderlıcaksın 19419412094109412091234901x343049320492349023092 çözünürlüğe sahip 4k render yapıyo olsan götürür şu alet seni. ha üstüne bi fazladan bişey alırsın 400 dolar daha verip sağlam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Evet yani, yeter o. Gerci sunu alsan da yeter: http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_pro Ne yapacaksin bilmiyorum ama pro'lar yapiyor bunlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Uzay simülasyonu ile falan alakası yok..Donanımı hortumla sömürüyor zaten ki amacım photorealistic işleri kaldırabilecek bir pc.Rendera bıraktığımda frame başı 3 saat falan versin istemiyorum. Mac pro olabilir fakat türkiyedeki rakamları çok astronomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ha bir de macbook pro demişsin.Macbookla olacak iş değil bunlar.Kalkıştığın an 2 saat sonra yanar alet ısınmaktan çünkü ramine kadar heeeeerşeyi kullanıyor o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 10k harcıyacaksan git dell'den oracle'den fln rack system al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Kimse sana macbook pro demiyor, mac pro diyor. Sana verdiğim listedekileri alıp mac pro ile denk hackintosh kurabiliyorsunuz onu diyorum. Yahu 4k film renderı aldım redi test etmek için kaç kere ben bu bilgisayarlarla, yine başladın freelancer topicindeki bilmiş tavırlara arkadaş. İlk defa sen almıyorsun render bu dünyada. Git 10k dolara al bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 olm sen mütehayit değilmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yok lan ben all aroundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Freelance topicindeki hallerimle akıllara kazınmışım hahahaha... Bilkoma baktım da şu iki model arasındaki farkı anlamadım MD771TU/A Mac Pro Two 2.4GHz 6-Core Intel Xeon/12GB/1TB/Radeon 5770/SD 9790.37 TL 10305.65 TL Online Al Mağazadan Al Z0P24F Mac Pro Two 2.4GHz 6-Core Intel Xeon/12GB/1TB/Radeon 5770/SD 9790.37 TL 10305.65 TL Online Al Mağazadan Al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 adam takmış illa 10bin harcicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 mokoko said: adam takmış illa 10bin harcicak Sen de takmışsın harcayacağım miktara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Simdi alma cok acele lazim degilse, Apple Store acilinca alirsin ayni paraya son modele modlanmis olanini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Kanyon'daki storeda çalışan yeni yılla birlikte açılacağını söylemişti.Acaba fiyatlar nasıl oynar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Son kere yazıcam HACKINTOSH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hackintosh olayını hiç bilmiyorum.Nasıl yapılır edilir vs. Bir ara internette araştırmıştım kimse macte olduğu kadar istikrarlı çalışmadığını yazmışlardı falan.Gerçi onların yöntemleri farklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Eger donanimini secerek alirsan istikrarli calisiyor. Acer notebook'a yuklersen calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1343099 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Abi bak sana attığım ilk posta bak, orada hac pro tadında bir hackintosh var onaylı, şu an çoğu hackintosh userın kullandığı. Azıcık araştırsan çözeceksin inyormayndda sende yok o pek. Nofilmschool Hackintosh diyede aratabilirsin. Sana yolladığım liste en üst versiyonu. Bi 500 dolar daha fazladan ver daha da iyi bişey yap için rahatlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Tamam güzel kardeşim araştırıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar