Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Workstation'ımsı pc

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Hardcore seviyede realflow ve houdini'de simülasyon kasmaya başlamak istiyorum kendi bilgisayarım 500k üzeri particulda kasıyor.Şöyle tam workstation olmasa da kafamda ortalama 10k bütçeli bir pc yapmak var.Programlar GPU ağırlıklı render yaptıklarından çift gtx 680i çift işlemcili falan bir olay fakat donanım bilgim buna el vermiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Ha bir de su soğutmalı bir sistem olması lazım.Yeri gelecek 5 gün sadece simülasyona bırakacağım..
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

Bu yeterli değil.

valla hayatında mac pro kullandın mı bilmiyorum ama onun en üst versiyonu kadar performans veren bi alet sana yeterli değilse git nasadan al kardeş

anlaşılan uzay simülasyonu falan yapıyosun onu renderlıcaksın 19419412094109412091234901x343049320492349023092 çözünürlüğe sahip

4k render yapıyo olsan götürür şu alet seni. ha üstüne bi fazladan bişey alırsın 400 dolar daha verip sağlam olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse sana macbook pro demiyor, mac pro diyor.

Sana verdiğim listedekileri alıp mac pro ile denk hackintosh kurabiliyorsunuz onu diyorum.

Yahu 4k film renderı aldım redi test etmek için kaç kere ben bu bilgisayarlarla, yine başladın freelancer topicindeki bilmiş tavırlara arkadaş. İlk defa sen almıyorsun render bu dünyada.

Git 10k dolara al bişey ya
Sosyal ağlarda paylaş

Freelance topicindeki hallerimle akıllara kazınmışım hahahaha... Bilkoma baktım da şu iki model arasındaki farkı anlamadım

MD771TU/A Mac Pro Two 2.4GHz 6-Core Intel Xeon/12GB/1TB/Radeon 5770/SD
9790.37 TL
10305.65 TL
Online Al Mağazadan Al
Z0P24F Mac Pro Two 2.4GHz 6-Core Intel Xeon/12GB/1TB/Radeon 5770/SD
9790.37 TL
10305.65 TL
Online Al Mağazadan Al
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bak sana attığım ilk posta bak, orada hac pro tadında bir hackintosh var onaylı, şu an çoğu hackintosh userın kullandığı. Azıcık araştırsan çözeceksin inyormayndda sende yok o pek.

Nofilmschool Hackintosh diyede aratabilirsin. Sana yolladığım liste en üst versiyonu. Bi 500 dolar daha fazladan ver daha da iyi bişey yap için rahatlar belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...