Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Son 1 ay içerisinde yurtdışına çıkmış olup son 2 sene içerisinde pasaportuna telefon işletmemiş olanınız var mı veya bu tip işlemleri yapan bir yer biliyor musunuz ankarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Pasaporta gerek var mı ki artık ? 100 TL basınca olmuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kithnos_1 said: Pasaporta gerek var mı ki artık ? 100 TL basınca olmuyor mu ? o 100 tlyi extra basıyorsun. parayla pasaporta kayıt yaptıran kişilere pek güvenmeni önermiyorum. 2 yıl dolmadan başka telefon kaydettirebiliyorlar pasaportlarına. birde alternatif bir method daha gördüm geçende ama biraz riskli. yasadışı olduğu için hiç yazmıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bir pasaporta kac telefon kaydettirebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 2 yilda 1 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bu pasaporta kayıt işlemi nerede yapılıyor? google ı protesto ediyorum, ondan burada sordum sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hangi operatöre bağlıysan bayisine gidip yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Birde donanım haberde 6 aylık gecici kayıt yapanlar felan var 50 liraya .merdiven altı memurları gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Pasaport bulamadım yarın kilitlenecek telefon hehe 2 ocakta kendi pasaportumla açabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ilk önce vergi dairesine gidip 100tl yatırıyorsun, ondan sonra kullandığın gsm bayisine gidiyorsun.izmir de sadece çankaya daki bayiler imei kaydı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ziraat bankalarından kayıt yaptırıyorsunuz 100TLye sonra GSM bayisine gidip pasaport kaydını yaptırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar