Namessar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 GodBlessStoya said: Namessar said: bu memlekette luks markalar sedan olarak 0 km alindiginda mercedes laz muteahhit ya da insaatci-wanna-be arabasi bmw parayi yeni kirmis kebapci ile luks mutfak/mobilya satmaya baslamis kalantor esnaf arabasi audi ise al-satci cinden mal getiren fuarci ile sanayi bolgesi derebeyi arabasi bu kafanin coupe, cabrio versiyonundan ne olacak? hadi dagilin simdi. benzin koklamış adam kafaya bak forumun bu kismina duzenli giren arkadaslar olmadiginiz icin buradakilerle hukukumuzu ve esprili samimiyetimizi bilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bilmek istemiyorum zaten. tişikkirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 GodBlessStoya said: bilmek istemiyorum zaten. tişikkirler. o zaman susacaksin, bilmedigin ise bulasmayacaksin. ben donem donem ciddi olmadigim esprili bir seyler yazarim bu kisma. arada audici moderatore de laf atar kacarim. bu kismin mudavimi bilir, aliskindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben değilim susmak istemiyorum tişikkirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Selam, Zaten bilmemek değil, öğrenmemek ayıp! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yahu ben mg leri çok seviyorum olmaz mı o ? üretilmiyo gerçi sanırım artık ama... fiyatları inanılmaz uygun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Rover / mg bi tek ceken bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bela arıyosun bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Selam, Burası İngiltere olsa anlarım da TR yahu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 rr'da mardinli tekstilci arabası eheh, aga plakalı beyaz range rover kaynıyordu florya bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 mardinde tekstil mi varmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Allure- said: rr'da mardinli tekstilci arabası eheh, aga plakalı beyaz range rover kaynıyordu florya bir ara. Rr, x5, escalade, q7 Tekstilci favorileri. Ozellikle ikitelli escalade kayniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 TT ve Z4'un icine sigmak imkansiz gibi bir sey. Slk-SL-ECabrio falan alip huzuru bulmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Benim boy 1.68 Z4 cok rahat valla sigma konusunda bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Pigme olmayan bir arkadasini bindiremiceksin ama arabaya. Pota altinda etkili bir sevgili yaparsan da sikinti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 onetimebaby said: Pigme olmayan bir arkadasini bindiremiceksin ama arabaya. Pota altinda etkili bir sevgili yaparsan da sikinti olur. Abim 1.83 gayet rahat biniyor. Babam 1.80 onda da bir sorun gormedim. Birde kelime secimine dikkat et biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Valla ben 1.80 boyumla sigamadim iclerine. Cok hevesliydim bir ara TT ve Z4 konusunda. Oturma sekliyle alakalidir belki de. Alindiysan kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Yazlari bir ya da iki ayligina kiraliyorum. Binipte dar diye sikayet eden olmadi cevremde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi boyunu yazmasan iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 100+ kg olan patiler teselliyi 170- boylara lol pigme diyerek buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 cocuk musunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 patinaj bolumu karanlik cagini yasadi resmen aralik ayinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Namessar said: Benim boy 1.68 Z4 cok rahat valla sigma konusunda bana çok naif bir mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 arabası olmayan fakirler mesaj atamasa sorun çözülecek oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar