Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-this-is-love-borusan-cikisli-108190377/detay 78binde he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Selam, Kanvas tavan ve kapalı garaj denilmişken; lüks bir aracın tavanını jiletle keyfine kesmişlerdi bir ara. O aklıma geldi, ürperdim! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 paramecium said: Bu da hardtop: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-cabrio-225hp-quattro-105457104/detay yumurta seklinde golfler linkleme suraya, carpilacaksin bak! peugeut 206 nin hindistandaki reklami gibi, elde cekic girisirsen golfe bundan cikartirsin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Z4'ün eskileri çok eski duruyor ya. Mesela Audi TT'ye bakıyorum eski modellerine, öyle çok inanılmaz eski gelmiyo göze, ama 2003 model Z4 bile doksanlardan kalma gibi geliyo. Yenisi çıtayı çok yükselltiğinden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bursa oto sanayiye gidin, eski kasa golflerden bir tane ile. size yaparlar tt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 asdfasdfa tt nin bu kadar ezildigine daha once tanik olmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 cabrioya tup takilmasini bir tek ben mi garip buldum bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tt spor ayakkabıya benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mg-2000-trophy-mg-f-fiyat-yilbasina-kadar-gecerlidir-104931639/detay bunlar güzel, iyi de kaçar, ama satamazsın ya da çok zorlanırsın. yedek parça konusuna girmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bi de 307 lere de bakabilirsin, 2.0 ı da olması lazım ama alacaksan mutlaka kırmızı al diğerleri dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 C70 ADAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 e46 cabrio. baska da biseye bakma ucuz cabrio ariyosan. 3.18 cabrioyu cakacaksin. cok sikiyosa tupu de takarsin. kaldi ki bmw ye tup takmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ahahahah bmw ye tüp bide cabrio? zaten bmw de 2.25 ten aşşaya binmiceksin. 3.30 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Cabrioların kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baton Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bunu bekle çıkınca bundan alırsın. http://www.opel.com.tr/deneyim-opel/opel-haberleri/2012/october/opel-haberler-cascada-convertiple.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Selam, Namessar vallahi çarpılacaksın bak TT'e dil uzatıyorsun :) Ne dışı, ne de içi Golf'e benzemiyor. Mis gibi çift sarılı yumurta kıvamında :D Coupe kasası çok daha güzel elbette... ama temizi yalan : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Sequo said: Cabrioların kralı... bide temizi kalmış olsa? temiz kalanlarda satılık değil az mı aradım ben bulamadım sonunda coupe aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Spider http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-dr-sahibinden-temiz-ve-bakimli-107085730/detay http://www.wideen.net/galleries/2009_abo_finland/images/finl200908_524.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bu memlekette luks markalar sedan olarak 0 km alindiginda mercedes laz muteahhit ya da insaatci-wanna-be arabasi bmw parayi yeni kirmis kebapci ile luks mutfak/mobilya satmaya baslamis kalantor esnaf arabasi audi ise al-satci cinden mal getiren fuarci ile sanayi bolgesi derebeyi arabasi bu kafanin coupe, cabrio versiyonundan ne olacak? hadi dagilin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Abi bence senin kafan guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Selam, Adam ağır konuştu... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yalnız ahahah tespit süper lan ssdsf parayı bulayım miata yı sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yalnız marka tespitlerine bişey demiycem de, cabrio araba kullanmak kalite işi ya. basit adam coupe-cabrioya "pezemenk işi lan bu" der gider sedan alır. ha, ya da suv alır tabii... Aracı gerçekten hakkıyla kullanacaklar da bu markaların stationlarını alanlardır ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Namessar said: bu memlekette luks markalar sedan olarak 0 km alindiginda mercedes laz muteahhit ya da insaatci-wanna-be arabasi bmw parayi yeni kirmis kebapci ile luks mutfak/mobilya satmaya baslamis kalantor esnaf arabasi audi ise al-satci cinden mal getiren fuarci ile sanayi bolgesi derebeyi arabasi bu kafanin coupe, cabrio versiyonundan ne olacak? hadi dagilin simdi. benzin koklamış adam kafaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar