Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunda duellolar inanılmaz zevkli...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Bugün lvl9 undead warlock karakterimle, 4. server brill de inanılmaz eğlendim. Ve belki de acı gerçek: uo dan bile daha fazla eğlenmiş olabilirim, emin değilim :)

arkadaşlar duel sistemi çok zevkli. brill de herkes coştu, saatlerdir duellolar yapıyoruz. turnuva bile yaptık kendi aramızda. eleme usulü. :) 2 maç alan bir üst tura çıkıyor...

şu ana kadar oyunu oynayan insanlar inanılmaz seviyeliler. saatlerce pvp yaptık, bir tek insan kötü konuşmadı. aksine herkes her düellodan sonra tebrik etti birbirini..

oyunun tadını arttırmak için, duello yapmanızı tavsiye ederim. :) hatta kalabalığı görürseniz, turnuva yapın. süper oluyor...

herkese iyi eğlenceler...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün ben(lvl 21 undead rogue) ve 3 arkadaşım(lvl 19-21) alliance bölgesine gittik ve yaklaşık bir saat boyunca pvp yaptık. İnanılmaz eğlenceliydi. Bazen kestik, bazen kesildik, bazen canımızı 10 tane player'ın elinden 3-5 dakikalık kovalamacalar sonucunda zor kurtardık. Karşımda lvl 13-15 gördüğüm gibi lvl 24-29 da gördüm. Duellolarda zevkli ama pvp inanılmaz, hatta 15-20 kişilik savaşları düşünemiyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

tr saati ile sabaha kadar devam ettik :)

Sanırım uo daki newbieelik zamanlarından bu yana, bilgisayar karşısında ilk defa bu kadar çok eğleniyorum..[signature][hline]Profocio Hosting
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
Sosyal ağlarda paylaş

adamın health-mana barının yanınaki resminin üzerine sağ tıklayacaksın yanındayken. orada açılan listede "duel" i seçeceksin..[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

dün ben,bishop,tunca,gölge ve bir arkadaş daha grup halinde gezerken geçtiğimiz şehiri undeadler ve taurenler bastı epey keyifliydi bir tane undead bile kestim =)
tuncanın 'türk güçleri geldi' sözüne başka bir türkün siz kimsiniz demesi genelden muhabbet başlamasıda epey bir ilginçti.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet oyunu zevklendıren seyler gercekten Gecen hafta yaptıgımız sehır baskınıda baya eglencelıydı 40+ kısıyle bırlıkte ss'lerıde var bı ara koyarım bı ara toplanalım bızde yapalım beraber :)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Bu bayram arası bısey yapalımmı ozaman Pazar Pazartesı Salı Aksam saatlerınde soyle toplanıp[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 13 Kasım 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
dün ben,bishop,tunca,gölge ve bir arkadaş daha grup halinde gezerken geçtiğimiz şehiri undeadler ve taurenler bastı epey keyifliydi bir tane undead bile kestim =)
tuncanın 'türk güçleri geldi' sözüne başka bir türkün siz kimsiniz demesi genelden muhabbet başlamasıda epey bir ilginçti.
hayda erken cikmisim kacirdik gene atraksiyonu[signature][hline]ErnestRulazz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tuncanın 'türk güçleri geldi' sözüne başka bir türkün siz kimsiniz demesi genelden muhabbet başlamasıda epey bir ilginçti.

gidelim gene. beta nede olsa.

lilirethil NE hunter[signature][hline]my world my reality
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 14 Kasım 2004 00:57 tarihinde demiş ki:
said:

gidelim gene. beta nede olsa.

lilirethil NE hunter

:D O bi arkadaş bendim. Evet pvp gerçektende çok zevkli. Ayrıca lvl 40 tauren kestim :P
Sosyal ağlarda paylaş

sık sık duello yapmak guzel hem kendını test edıyorsun hemde eglenıyorsun raid olaylarına hazırlık oluyor az cok kımsede dandun konusmuyor epey seviyelı :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...