Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Benim hosuma gitti valla kreografi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi güzel zaten, yukarda da yazdım ya, hoş görunuyor iyi msjlar veriyor eyvallah da hani mac atmosferine katkısı olmayan bişey üstünden insanlar neden böyle birbirlye yarismaya laf sokmaya kavga etmeye basladi onu anlamıyorum :D yoksa poh gibi görnuyor ıyy kaka demedm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 MAçta bahsedilecek başka pek bişi yoktu belki ondandır yani 2 takımda vasat oynadı ve skorda vasat olunca insanlar kendini sanata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://inciswf.com/selcukfrikik3.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 volkan çok komik bir adam yahu asdşmaşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 applev0dka said: abi su koreografi olayinda sidik yaristrcak ne var bu kadar.. tamam cok güzel görunuyor,mac öncesi iyi oluyor hos oluyor da,maca etkisi 0 olayin direk. bütün mac lay lay lay saldır galaaatasarayy yapıp,rakibi 2saniye baski altına almadan 90dk gecir. 2tane para babasinin hazırlattiği resimlerle cok büyük tribun ol, bu devirde işler böyle sanırm :D ha bide avrupa avrupa duy sesimizi var :D eheh 2 tane para babasi demis. bes kurus almadan uA tarafindan yapiliyor bir cogu yuksek tahsilli insanlar tarafindan gece gunduz sabahlaniyor sen ne anlatiyorsun? ulan cok sinirlendim harbiden su yoruma. 2 tane para babasindan para alan varsa salyalarini sacarak kata gogoo diye bagiran duvara karsi carsi grubudur, otesi yok. avrupa avrupa duy sesimizi dedigin nostaljik tezahurat, sen ne anlarsin gidin siz 'seviyorum seni ekmeyi suya banip yer gibi' soyleyin inonude. tey allahim sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 son kareografi o kadar güzeldiki mustafa sandalı sevdirtti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 valequenta said: applev0dka said: abi su koreografi olayinda sidik yaristrcak ne var bu kadar.. tamam cok güzel görunuyor,mac öncesi iyi oluyor hos oluyor da,maca etkisi 0 olayin direk. bütün mac lay lay lay saldır galaaatasarayy yapıp,rakibi 2saniye baski altına almadan 90dk gecir. 2tane para babasinin hazırlattiği resimlerle cok büyük tribun ol, bu devirde işler böyle sanırm :D ha bide avrupa avrupa duy sesimizi var :D eheh 2 tane para babasi demis. bes kurus almadan uA tarafindan yapiliyor bir cogu yuksek tahsilli insanlar tarafindan gece gunduz sabahlaniyor sen ne anlatiyorsun? ulan cok sinirlendim harbiden su yoruma. 2 tane para babasindan para alan varsa salyalarini sacarak kata gogoo diye bagiran duvara karsi carsi grubudur, otesi yok. avrupa avrupa duy sesimizi dedigin nostaljik tezahurat, sen ne anlarsin gidin siz 'seviyorum seni ekmeyi suya banip yer gibi' soyleyin inonude. tey allahim sabah sabah. 5 kurus almadan? sfdggf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ultraslan'ın para sayarken goruntuleri cıkmıs beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Varsa bildiğin birşey çıkar makbuzu sdf. Kuru sıkı sallamakla olmaz böyle şeyler, kanıtlamak lazım. Gerçi siz 3 kuruş ucuz olsun diye ipten makaradan kaçıp adam öldürüyodunuz, herkes sizin gibi değil ama. toggie çık aradan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bu ultraslan başkanı eleman cebimden verdim ben falan demişti bi ara. 20 bin tl mi ne demişti sanırım. ama orda üniversiteli gençler falan çalışıyor sonuçta o para malzemeye gidiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ya şu kareografi 2 tane büyük posteri aşağıdan yukarıya doğru kaldırmak değil mi hayır fener tarfatarı o kadar beceriksiz çıktı ki önemli bişey haline geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ss Zegna said: valequenta said: applev0dka said: abi su koreografi olayinda sidik yaristrcak ne var bu kadar.. tamam cok güzel görunuyor,mac öncesi iyi oluyor hos oluyor da,maca etkisi 0 olayin direk. bütün mac lay lay lay saldır galaaatasarayy yapıp,rakibi 2saniye baski altına almadan 90dk gecir. 2tane para babasinin hazırlattiği resimlerle cok büyük tribun ol, bu devirde işler böyle sanırm :D ha bide avrupa avrupa duy sesimizi var :D eheh 2 tane para babasi demis. bes kurus almadan uA tarafindan yapiliyor bir cogu yuksek tahsilli insanlar tarafindan gece gunduz sabahlaniyor sen ne anlatiyorsun? ulan cok sinirlendim harbiden su yoruma. 2 tane para babasindan para alan varsa salyalarini sacarak kata gogoo diye bagiran duvara karsi carsi grubudur, otesi yok. avrupa avrupa duy sesimizi dedigin nostaljik tezahurat, sen ne anlarsin gidin siz 'seviyorum seni ekmeyi suya banip yer gibi' soyleyin inonude. tey allahim sabah sabah. 5 kurus almadan? sfdggf sfdggf http://live.sporx.com/ozel/roportaj/tt-arenanin-isimsiz-kahramanlariSXHBQ301465SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 forgiver said: ya şu kareografi 2 tane büyük posteri aşağıdan yukarıya doğru kaldırmak değil mi hayır fener tarfatarı o kadar beceriksiz çıktı ki önemli bişey haline geldi^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ahaha 5 kuruş almadıklarına inananlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ac roportaji oku. uA-uni tayfasi ilgileniyor evet, 5 kurus da aldiklari yok. sen 2 tane boya atmaz misin bedavadan taraftari oldugun takim icin? bu kadar paraci misiniz arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yapanlar para almıyor ama üstlerindeki adamların ceplerine giriyor o paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Lan alsa nolur almasa nolur. Sanki para karsiligi kotu bisey yapiyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 o da dogru lan harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Fb gibi muhendislik hesabi yapamayan takimlara teknik destek vererek para kazanicaklarmis bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aziz yıldırım anadolu ateşinin makaracılarıyla iki senelik sözleşme imzalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 En azından hakeme ona buna diil kareografiye para yatırmış adamlar ne ağladınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sağlı sollu critler geliyor sdfwfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abaaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aklim hala su pozisyonda sfsf http://s14.directupload.net/images/121218/coigzxxx.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar