Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

abi su koreografi olayinda sidik yaristrcak ne var bu kadar..

tamam cok güzel görunuyor,mac öncesi iyi oluyor hos oluyor da,maca etkisi 0 olayin direk.

bütün mac lay lay lay saldır galaaatasarayy yapıp,rakibi 2saniye baski altına almadan 90dk gecir. 2tane para babasinin hazırlattiği resimlerle cok büyük tribun ol, bu devirde işler böyle sanırm :D

ha bide avrupa avrupa duy sesimizi var :D

eheh 2 tane para babasi demis. bes kurus almadan uA tarafindan yapiliyor bir cogu yuksek tahsilli insanlar tarafindan gece gunduz sabahlaniyor sen ne anlatiyorsun? ulan cok sinirlendim harbiden su yoruma.

2 tane para babasindan para alan varsa salyalarini sacarak kata gogoo diye bagiran duvara karsi carsi grubudur, otesi yok.

avrupa avrupa duy sesimizi dedigin nostaljik tezahurat, sen ne anlarsin gidin siz 'seviyorum seni ekmeyi suya banip yer gibi' soyleyin inonude.

tey allahim sabah sabah.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

applev0dka said:

tamam cok güzel görunuyor,mac öncesi iyi oluyor hos oluyor da,maca etkisi 0 olayin direk.

bütün mac lay lay lay saldır galaaatasarayy yapıp,rakibi 2saniye baski altına almadan 90dk gecir. 2tane para babasinin hazırlattiği resimlerle cok büyük tribun ol, bu devirde işler böyle sanırm :D

eheh 2 tane para babasi demis. bes kurus almadan uA tarafindan yapiliyor bir cogu yuksek tahsilli insanlar tarafindan gece gunduz sabahlaniyor sen ne anlatiyorsun? ulan cok sinirlendim harbiden su yoruma.

2 tane para babasindan para alan varsa salyalarini sacarak kata gogoo diye bagiran duvara karsi carsi grubudur, otesi yok.

avrupa avrupa duy sesimizi dedigin nostaljik tezahurat, sen ne anlarsin gidin siz 'seviyorum seni ekmeyi suya banip yer gibi' soyleyin inonude.

tey allahim sabah sabah.

5 kurus almadan? sfdggf
Sosyal ağlarda paylaş

ss

Zegna said:

valequenta said:

applev0dka said:

tey allahim sabah sabah.

5 kurus almadan? sfdggf

sfdggf http://live.sporx.com/ozel/roportaj/tt-arenanin-isimsiz-kahramanlariSXHBQ301465SXQ
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...