Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

benjani said:

http://www.youtube.com/watch?v=9R_xhq-YYfg

alex de aynı golü attı ama hiç böyle konuştuğumuzu hatırlamıyorum.yılların verdiği hazımsızlık galiba.

aynı şekilde yobo nun yediği çalım da.her gs fb maçında oluyor ama 1 yıldır esprisi dönüyor.

http://www.yenimakale.com/haber_resim/uefa_cup.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

apsingir said:

Red said:

galatasaray 32
beşiktaş 27
fenerbahçe 27
antalya 27

müthiş bi 2.lik mucadelesi var gerçekten

antalya nin 1 mac eksigi var daha yerlesir antalyam 2.lige.

bir de su cok iyi kondu mu bilmiyorum sdf ;

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/148623_307982215986989_1601114848_n.jpg

bilmem koyduk mu
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

Meireles bariz haketti atılırken.Hakemin belki en doğru kartları.

hakemi yaptığı top hareketinden sonra ekstradan 2-3 maç selçuğu izlemek durumunda kalırsanız födörösyön fönörö korso diye ağlamayın.

Ayrıca tribünlere gereksiz bir şekilde bulamadığı armanın şovunu yapıp şerefsizce tahrik etmesi, maç boyunca yetememesinin patlamasıydı bana kalırsa.

Edit: Penaltımımızı vermemiş lan amrabatın pozisyonda yeni görüyorum sdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

FT, geçen yıl yirmi dört nisanda kaybedilen play off mücadelesiden sonra baya bir üzerine koymuş. Önceliğin gol atmak değil skoru koruyup oyunu garantiledikten sonra saldırmak olduğunun farkına varmış. Bizi öne geçiren gollerin ikisinin de duran top olması bu yıl üzerine önemle düştüğümüz bir konu olduğunu da açık ve net gözler önüne serdi. Özellikle burağın takıma dahil olmasından sonra hava topları lehimize sonuçlar oluşturmaya başladı. Ama kendi kalelerine ama bizim müdahalemizle duran topları bir şekilde gole çevirmeyi başardık. Tek sıkıntımız gözle görülür derecede kornerleri başarılı kullanamıyoruz.

4 - 5 - 1 dizilişine ikinci yarı başlarken geçer diye düşündüm ama bir 10-15 dakika daha 4 - 4 - 2'yi denemek istedi, neticesinde de fenerin baskılı oyunundan dolayı garanti futbola dönüş yapma gereği duydu. Fenerbahçe 65. dakikadan sonra resmen yokları oynadı, aniden başlayıp saman alevi gibi sönen atakların ardı arkası kesilmedi. İkinci yarıya o kadar baskılı başladılar ki sadece 15-20 dakika takım olarak koşabildiler, geriye kalan zamanda tek tük bireysel çabayla galatasaray kalesine gelmeyi başardılar. Meirelesin antrenman şutu, kuytun isabetsiz ortaları adeta cimbomun ekmeğine yağ sürdü.

Burak bir gol atsın isterdim. Bugün pek fazla varlık gösteremese de, Arena'da oynanan son bilmem kaç müsabakada hakan şükürle eşit sayıda art arda gol atma başarısını elde etti ancak onun rekorunu kırmayı başaramadı. Yabancı kontenjanı probleminden dolayı fatih terim orta sahayı riske etmemek için burağı feda etti.

Meireles maçın başlama düdüğüyle beraber kart görmek için adeta savaştı. Kırmızı kart yanlıştı falan diyenlere de hangi maçı izlediklerini sormak istiyorum. Adam ilk kartını baya baya taban gösterdikten sonra rieranın ayağına müdahale ederek görüyor, buna kart vermeyecek adam hakemlik yapmasın zaten. İkinci kartta ise yektanın çalımından sonra formasından çekerek ayrıca ayağına müdahale ederek yere düşürüyor bu da kart gösterilebilecek bir pozisyondu. Kimsenin gücüne gitsin diye yazmıyorum bunu, galatasaraylı bir futbolcu görseydi kartı aynı yorumu yapabilecek dirayetteyim kimsenin sıkıntısı olmasın.

Xelçuk reise de bir paragraf açmak istiyorum. Geçen hafta sivas maçının özellikle ilk yarısında neredeyse sahada hiç görünmemişti. Bu hafta için onun adına çok fazla endişelenmiştim, belli ki çok fazla konsantre olmuş. Ele geçirdiği frikik fırsatını sonuna kadar değerlendirerek takımının altın değerinde bir üç puan kazanmasını sağladı ve bence maçın adamı olmayı sonuna kadar hak etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Ayrıca tribünlere gereksiz bir şekilde bulamadığı armanın şovunu yapıp şerefsizce tahrik etmesi, maç boyunca yetememesinin patlamasıydı bana kalırsa.

şu çok doğru,adam 3-4 ayda çözmüş türkiyeyi,hemen tribünlere oynayıp +rep topladı.arabesk arma öpme falan,bi de formayı çıkarıp seccade yapsaydı tam olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

evet eldi, ama penaltı verilir mi bilmiyorum. bu arada, hesaplamayı cok sevdiginden soyleyeyim, meireles'in 4 yıllık toplam maaşı 10 milyon euro + maç başı * 10 bin. senede 50 maç oynasa 4 yılda 12 milyon alıyor yani. yani yılda 3 milyon ediyor primler dahil.

Tamam da adam neticede bu sene 3 milyon euro artı maç başı artı prime oynuyor. Bizim klüplerimiz çok stabil bir yapıya sahip olmadığı için, bence seneler içerisinde aldığı parayı değerlendirmek daha mantıklı. Çünkü hiç kimsenin yarın FB'de ya da GS'de kalacağının garantisi yok, kelle almayı çok seviyoruz millet olarak. Bir hocayla takışır anında yollanır (Bkz; Alex de Souza)
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:
Tamam da adam neticede bu sene 3 milyon euro artı maç başı artı prime oynuyor. Bizim klüplerimiz çok stabil bir yapıya sahip olmadığı için, bence seneler içerisinde aldığı parayı değerlendirmek daha mantıklı. Çünkü hiç kimsenin yarın FB'de ya da GS'de kalacağının garantisi yok, kelle almayı çok seviyoruz millet olarak. Bir hocayla takışır anında yollanır (Bkz; Alex de Souza)
e tamam, 3.5 milyon euro alıyor. sakatlığından döndüğünden beri bir halyi vasat ama, o adam bu takımın merkezine alınmış bir adam. melo'nun yıllık maliyetinin sen 5.5 - 6 milyon euro arası olduğundan haberdar mısın ? o mevkiye kaliteli futbolcu almak için bu kadar para harcamak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Yagiz9304 said:
e tamam, 3.5 milyon euro alıyor. sakatlığından döndüğünden beri bir halyi vasat ama, o adam bu takımın merkezine alınmış bir adam. melo'nun yıllık maliyetinin sen 5.5 - 6 milyon euro arası olduğundan haberdar mısın ? o mevkiye kaliteli futbolcu almak için bu kadar para harcamak gerekiyor.

Ya ben adam çöp falan demedim ki. Sadece kulüp üzerinden o kadar para kazanan bir adamın böyle sorumsuzca, kendini attırması hiç etik değil.(sen her ne kadar değil desen de, o da biliyordu kırmızıyı göreceğini) Ayrıca hakeme tükürdüğü ve "topsun oğluum" işareti yaptığı söyleniyor hakem raporuna bunlar geçerse kaç maç ceza alacak bakalım meireles efendi. Melo'ya gelince, en nefret ettiğim adamlardan biri, hadi geçen sene iyiydi de bu sene toptan saçmalıyor, rezil oynuyor. Kesinlikle Yekta'nın oynamasından yanayım.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

http://www.youtube.com/watch?v=9R_xhq-YYfg

alex de aynı golü attı ama hiç böyle konuştuğumuzu hatırlamıyorum.yılların verdiği hazımsızlık galiba.

aynı şekilde yobo nun yediği çalım da.her gs fb maçında oluyor ama 1 yıldır esprisi dönüyor.

Aykut kaleci mi allsen galatasaray kac yildir kalecisiz oynuyo selcugun orta sahadan vurdugu topu falan yiyo bizim kaleciler. Musleraya atsin konusulur

Ayrica topalin el degil bence yanlis gordunuz mac sirasinda ben de oyle sanmistim fakat kafasina carpiyor ayni anda bi de el kaldiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...