Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

Yagiz9304 said:

KuddusiMavra said:

Xeph said:

Sneijder sırf yıllık 6 milyon'u beğenmediği için Inter'le papaz oldu abi kolay kolay gelmez o adam türkiyeye, fotomaçdan okuduklarınızı çok ciddiye alıyorsunuz :p

fener istediği topçuyu alır. paramız var karrrdeşim....

edit: rica ederim, fotomaç köpeğin olsun, espn takip ederiz.

http://soccernet.espn.go.com/blog/_/name/espnfcunited/id/2059?cc=5739

Offside olmuş bu, o bildiğin okuyucu yorumu, blog yazıyor kocaman orada görmüyor musun kardeş

yoo, okuyucu yorumu falan değil. basbayağı espn blog yazarı o adam. senelerdir de okurum. okuyucu yorumları onun altında. üstelik haberin fotomaç'a özel olmadığı da ortada her türlü. kasmayalım istersen. haber gerçek, fotomaç ya da fanatik'in klasik yalan haberlerinden değil. sneijder-fenerbahçe haberleri doğru.

http://blog.milliyet.com.tr/galatasaray--fenerbahce-derbisi/Blog/?BlogNo=392949 bak güzel kardeşim, blog milliyet yazdım bu çıktı. Burada ne yazarsa yazsın milliyetin söylediği bir şey değildir bu, ya da milliyetin yaptığı bir haber değildir. ESPN, halktan sesleri arasına almak adına bir blog açıyor birisi di o blog'da yazıyor, adamın ESPN ile hiçbir organik bağı yok. Fener ayrıca birçok oyuncunun ücretini "takımımızda ücret dengesi var" diyerek düşürdü. Bu adam Fenerden en az 7 milyon euro almalı ki gelsin(Avrupa'da bir daha üst düzey futbol oynama idealini tamamen kenara koyduk)
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Meireles'in hatalı kart gördüğünü savunan varsa, bir gelsin tartışalım. Armayı 10 saniye bulamayıp öpünce kahraman olmuş bir de allahın apaçisi. Sen rezil oyna, senede 4 milyon euro para al, en kritik maçında takımını bile bile yalnız bırak. Sonra armayı öp "adamın dibi, adamın hası" ol. Ne güzel memleket lan Türkiye.
kötü oynayan topçunun kırmızı kart mı görmesi gerekiyor ? faul bile yok ikinci pozisyonda. ben senin kapısından içeri giremeyeceğin üniversite savunması yapacaksan tartışmayalım ama.

sostizm said:

Bazen farklı maçları izlediğimiz düşüncesine kapılıyorum. ÇOK GÜZEL maç oldu. İkinci devrenin başlarında bi bölüm hariç tempo, mücadele hiç düşmedi. Her iki takım da oynatmamaya değil - güzel top oynamaya niyetli çıkmış sahaya.

Oyuncular birbirine Avrupalı tkaımlar gibi nazik ve sportmence davrandı.

Çirkin tezahurat olmadı. Sahaya bişey atılmadı. Sadece bir ibiş meşale yaktı onu da kendi taraftarları kınadı. Hakem de maçın sonucuna etki edecek hata yapmadı, oyunu sadece sertlik düzeyi çok artınca sık durdurdu o da kontrolü kaybetmemek için gerekliydi.

Daha ne olsun bol gollü, tertemiz, pozitif bir derbi oldu. Ne tercih ederdiniz bi anlasam? Sanki bu ülkedeki her maç Barça Real maçları gibi geçiyo.
maç fenerbahçeye küfürle başladı. üçlü çeker gibi. hadi küfüre laf etmiyorum, sahaya birşey atılmadığı için güzel maçtı, ok.

hakem maçın sonucuna etki edecek hata yapmadı, çünkü fenerbahçe maçı baştan kaybetmişti zaten. ona da lafım yok. ama kırmızı kart doğruysa buradan sonrasını okumana da gerek yok.

maçta pozisyon yoktu. 2 tane duran toptan gol var, ikisinde de kullananlar çok güzel kullandı. kaleci / defans hatası. fenerbahçenin golünde çok güzel bir riera indirişi ve çok güzel bir vuruş var. ORGANİZE TEK ATAK DAHİ YOK. mükemmel kral burak'ın, maçta atılan tek güzel pasta evlere şenlik bir kontrolü var, dakika 40 civarları olması lazım.

başka atak falan yok. maçta hiçbir sertlik, tartışma vs olmadı diye maç güzel maç olmuyor. son yıllarda sadece üç fenerbahçe-galatasaray maçını sevmedim. biri bu, biri 4 kırmızının çıktığı saçma 0-0'lık maç, biri de son playoff maçı. 2-1 yenip ezildiğimiz, 3-1 yenilip ezildiğimiz maçlarda en azından pozisyon, istek falan vardı. bunda hiçbirşey yoktu. galip gelmek güzel şey tabi, iğrenç futbolla galip gelmek isterim ben de ama buna güzel futbol demek için kör olmak gerekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır adamın ilk kırmızı kartıymışta bilmemneymiş.ergün penbe de kırmızı kart görmüştü bi kere

ayrıca hasan alinin gelişine sağ ayakla türkiye de attığı ilk golü normal karşılarlar da meireles kırmızı görünce hakem haksız sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

meireles2in maaşı da 4 milyon euro değil, saymayı bilmek gerekiyo bu arada. ortalama yıllık 2.5 olması lazım.

Bu sene 3 milyon artı 10 bin maç başı alıyormuş 30 maç oynasa 3.3 milyon euro çok azmış cidden, adamın sorumsuzluğunu es geçmen şaşılacak şey hakikaten. Benim takımımda yapsa böyle bir şeyi bir daha içim doğrulmaz o adama. Kart hatalı demişsin de, Yekta 4 Fenerlinin arasından çıkıyor kontraya gidiyoruz gümbür gümbür, herkes ileride kalmış Fenerde, bir el Yektayı çekip indiriyor, ve bu faul bile değil... Ne diyeyim, biraz objektivite lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...