KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 selam 8kilo kadar fazlam var. ocak'ta kick box'a başlamayı planlıyorum sırf bu amaç için. 2006yılında 6 ay capoeira eğitimi aldım ve 1 ayda 6 kilo kadar vermiştim. capoeiranın yine aynı etkiyi yaratacağımdan şüphem yok ancak sol kolum 7yaşımda kırıldığı için çok kuvvet alamıyorum artık bu vücutu kaldırmaz anlayacağınız parandeler vs... benim aklımdan geçen kick box ancak sizin tavsiyelerinize de ihtiyacım var. kick box yerine şu spora git hacı diyebileceğiniz öneriler gerek. not: fitness, pilates, vücut geliştirme, step, aerobik, ebru şallı ile kilo veriyoruz gibi öneriler benden uzak allaha yakın olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Güreş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Pilates dediğin vücudunun her yerini çalıştırıyor yalnız ebru şallı falan diyorsunda, seanstan sonra her yerin ağrıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 taebo falan var lan kilo vermek için işte. pilates kilo verdirmiyordur bence be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Pilates daha çok duruş bozukluğunu falan giderir, kilo vermek için özellikle bir erkeğin yapması baya saçma. 3,5 dan 4 kalori yakarak kilo vermek bir yana üstüne bir de alırsın ben spor yapıyorum deyip fazladan yiyeceğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 pilatesi boşverin şimdi heryeri ağrıtıyordur doğrudur ben capoeria dersinden sonra popstar alaturkayı değiştirmek için kumandaya elimi uzatamadığımı bilirim:) amacım bir dövüş sporuna yönelmek deşarj eder kilo verdirir mis gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 taebo işte abi. bol kardio kasarsın hem. ya da gel dövüşelim ya bildiğin. ben de sinirliyim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hacı benim capoeira geçmişim var ben sana kum torbası vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hacı ben senin kol olayını anlamadım nasıl kırıldı ki param parça falan mı oldu? benim de kırılmıştı sağ kolum 7 yaşında hiç bişiyi kalmadı alçılar alındıktan 3-4 ay sonra eski haline geldi. psikolojil olmasın senin olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yok benimki biraz daha farklı. 2mm daha yandan kırılsa ana damarı kesiyormuş dolayısıyla kol kesilebilirmiş. dirsekten bileğe uzanan uzun kemik dirsek kısmından deriyi yırtıp 2 3 mm kadar dışarı çıkmıştı baya teferruatlı bir ameliyat olmuş doktorun dediğine göre şu an için sanki iki dirseğim varmış gibi gözüküyor ve kolun üst kısmında hafif bir tepe var estetik açısından dikkat etmezsen anlaşılacak kadar değil. capoeira yaparken özellikle dikkatimi çekmişti mesela amuda kalkıp 180derece döndüğün bir hareket vardı onu hiç yapamamıştım çünkü amuda kalkıp 5 6 saniye bekleyince güç bıçak gibi kesiliyordu zaten amutta uzun süre durunca kıtlıyodu falan sakat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben capoeiraya dövüş sanatı olarak bakamıyorum abi dans gibi geliyo eyvallah çok estetikte. türkiyede sökmez o işler adam kösele ayakkabısı ve odunuyla gelirken sen kafanın üstünde dönüp zıpzıp bişeyler yaparken kafanla ayaklarının yerini değiştirir adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 moriarty said: ben capoeiraya dövüş sanatı olarak bakamıyorum abi dans gibi geliyo eyvallah çok estetikte. türkiyede sökmez o işler adam kösele ayakkabısı ve odunuyla gelirken sen kafanın üstünde dönüp zıpzıp bişeyler yaparken kafanla ayaklarının yerini değiştirir adamlar öyle gözüküyor ancak ciddi anlamda diyorum (abartmadan) fazlasıyla ölümcül bir dövüş sanatıdır. kick box gibi karşı tarafa verdiğin her darbe ayakta tutacak cinsten değil aksine savurduğun ve başa gelen her tekme ciddi anlamda sakat bırakacak cinstendir. dolayısıyla müzik ile yapılırken tekme karşı tarafa uygulanmaz(uygulananı da var) sakatlık çıkmasın diye. dolayısıyla insanlar buna dans olarak bakar. ayrıca bu sanatın en önemli artısı 'ginga' denen hareketi boş durduğunuz her an yapıyor olmanızdır. bu yüzden karşı taraf ne yapacağınızı çoğu zaman kestiremez tıpkı Monkey Style'da olduğu gibi. bu sanatı profesyonel olarak yapan biri osmanlı tokadıymış çemkirme stylemış pek kolay yemez:)çünkü capoeira bilinenin aksine sadece ayaklar kullanılarak yapılmaz karşı atakı egale etmek için eller ve diz kısmı da ağırlıklı olarak kullanılır. bunun üstüne youtube'daki dayak yine capoeirista videosunu koymayın o malın önde gideni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 çok araştırdım bu konuyu ben. kilo vermekse amaç. kesinlikle capoeira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bilsen nasıl geri dönmek istediğimi :/ ama dediğim gibi kolda sıkıntı var 98kiloyu kaldırmaz artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi çok pardon. okumadan direkt daldım ben capoeira diye. senin durumun için kolda sakatlık var diyorsan tae kwon do da olabilir diye düşündüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 taekwondo biraz daha müsabakaya hazırlayan bir eğitim içeriğine sahip sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 müsabık olma abi. sürekli torba döversin. burgulu paldingler bandatolyolar havada uçuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 öneri olarak; kick box düsünüyosan muay thai ye gitmek daha iyi olabilir en azından ekstradan diz ve dirsek kullanmayı low kick atmayı da ögrenirsin gerçi ilk aylar yürümede sıkıntı çıkabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 arkadaş kilo vercez diye kafa koldan olmayalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar