Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabah şeker akşam bira ...

Black_Lupin

Öne çıkan mesajlar

Daha şimdi eve girdim hemen yazayım dedim . Sabah anneanne babanne dolaştım bi ellerini öptüm akşam buluştum biranın gözüne vurdum :D . Gecede goraya gidicektik olmadı arkadaşın antremanı varmış yattı . Neyse güzeldi umarım sizinde güzel geçmiştir . Gününüz nasıl geçti ? .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

sabah git anneanneye akrabalarla bayramla$,sömur eve gel.vektör,moment,agırlık merkesı vs soru çöz. anlıcagın soru çösmeye ba$lıyana kdr süper bi gündü.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

diğer aile fertleri tatile gitti ben evdeyim yanlız bi hafta :p bir ara oturup kendime mantı veya lazanya gibi bir ziyafet yapmayı düşünüyorum ama üşengeçliğim sonucu tek yaptığım salata veya tost oluyor hehe. Yanlız kaldık bu bayramda :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Kasım 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

E çokda kotu geçmemişde . Babacum senin çöp olayını anlamadım nası yani yaa !?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 15 Kasım 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Babacum maddi sıkıntıya girdikçe çöp toplar bilmion mu? kaç kere dedi atılmamış çöplerinizi istanbul içi gteirin fln diye.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...