sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Starbucks da gördüm sizin için çektim lan. İzmir. http://s12.postimage.org/d9ozr3iwt/2012_12_10_10_24_37.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bu kadar düştü mü lan yazılımcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 küçük hindistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ! ŞU ENDÜSTÜRÜ EŞANTİYONLARI DA OLMASA NOT ALACAK ACANDAMIZ OLMAYACAK YA. ÇOK SAĞOL REDOS LAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ne bileyim lan ben anlamam işinize yarar diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ogrenci evi icin kullanilmis java kodu satilmaktadir, ilgilenenlerin 92983930 nolu numaradan Nerd Kamil'e ulasmasi rica olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yazı kız yazısı gibi güzel ama ya. ben yazınca doktor yazısı gibi duruyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 benim writing skilli ilkokulda 50 den 51 e artti, orada kaldi. Belki de o yuzden bilgisayari bu kadar sevdim. Bi insecuritymi kapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Thermo benim gaming alter egom <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Nerd kamili tekrar gorunce aklima eski Turk filmleri de gelmedi degil. Atismalar nasil olurdi acaba. Bana derler nerd kamil Alirim aklini javada onu bil sevdicegim nexus 4 yar olmadi bana steve jobs koysun gotune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 miss sixty diyor kesin bayan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kave koselerine ilan vererek adam ariyorlarsa, bedava is yaptiracak adam ariyorlardir. Telefon edip sormakta fayda var tabi. en fazla 3-5 kontur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Quo-Vadis said: Kave koselerine ilan vererek adam ariyorlarsa, bedava is yaptiracak adam ariyorlardir. Telefon edip sormakta fayda var tabi. en fazla 3-5 kontur gider. kave köşesi dedigin yer de ucuzundan 9 TL verilip sadece kahve içilen bi yer.. hafif bi ironi var anlayana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 cep telefonu var abi; adamın kendisi de outsource işte, yetemediği kısmını bi daha outsource edecek. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 senko said: bu kadar düştü mü lan yazılımcılık olm sendika kurun falan böyle ilanlara itibar edenlerin bi tarafından kan alın. bu ne lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar