benjani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/96608/camasir-makinesi-motorundan-araba-yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 gercekten helal team olmus. yalniz, bununla ugrasicagina bizim eski camasir makinesini alsaydi direkt. tekerleksiz haliyle bundan hizli gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 şu abi ile beraber çalışırlarsa tr de otomotiv sektörü çağ atlar yeminle Traktöründe mazot yerine zeytinyağı kullanıyor Çanakale'nin Bayramiç İlçesine bağlı Kutluoba Köyü'nde çiftçilik yapan İbrahim Yüksel (53), litre fiyatı mazottan daha ucuz olması nedeniyle traktöründe yakıt olarak zeytinyağı kullanmaya başladı. » http://www.odatv.com/n.php?n=traktorunde-mazot-yerine-zeytinyagi-kullaniyor-2111121200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 izlemedim de bildiğin walkman motoru ile serinlemek için vantilatör yapan adamların durumunda bu elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hibrit yada elektrikli araba yapan adamlar duymasın dasaaa bu işler böle başlar ne biçim muhendis kafası olm seninki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 rulmana fazla takılmaktan kayışı mı kaptırdın yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 lan bu liseli genç kafası abi mühendis kafasını bu sanıyorsanız bi kaybolun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ilkokul eğitimini tamamlamış tornavida kullanabilen herkesin yapabileceği bişey neden haber değeri var bunun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 sen yapamadın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 lan discovery de yarışmalar vardı junkyard wars falan gibi bişiler. adamlar böle gereksizlikler yapıordu eğlence olsun diye. her neyse, gereksizlik abidesi olarak gösterilmeli. yahut "hey güzel bi eğlence huh" denilmeli en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 iyide abi sen neden kastin ki. adam zaten geyik olsun diye yapmis. istedigide arkadasinin iskender ismarlamasi. bencede helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 izlemedim ki. lol videolar uzun vakit alıyor. izlemiyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Karea said: şu abi ile beraber çalışırlarsa tr de otomotiv sektörü çağ atlar yeminle Traktöründe mazot yerine zeytinyağı kullanıyor Çanakale'nin Bayramiç İlçesine bağlı Kutluoba Köyü'nde çiftçilik yapan İbrahim Yüksel (53), litre fiyatı mazottan daha ucuz olması nedeniyle traktöründe yakıt olarak zeytinyağı kullanmaya başladı. » http://www.odatv.com/n.php?n=traktorunde-mazot-yerine-zeytinyagi-kullaniyor-2111121200 Oha sdfaadsfa http://mm.uludag.edu.tr/?page_id=112 İsim benzerliğine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 niye böyle küçümsüyorsunuz bu tarz primitif projeleri anlamıyorum. birisi böyle başlar, başka bi adam görür daha çok özenir başka bi proje yapar, o 3 saat gider, sonra komşunun oğlu üniversite tercihinde otomotiv mühendisliği seçer, bir başkası der çamaşır makinesi motoru ile araba motoru aynı olur mu ben çamaşır makinesi mühendisi olucam falan. yani kelebek etkisi. olumlu bişi, helal olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Sene 2012 pek olumlu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Oce4n said: sen yapamadın diye. Penisimle daha iyisini yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yap da haber olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 dasaaa said: lan discovery de yarışmalar vardı junkyard wars falan gibi bişiler. adamlar böle gereksizlikler yapıordu eğlence olsun diye. her neyse, gereksizlik abidesi olarak gösterilmeli. yahut "hey güzel bi eğlence huh" denilmeli en fazla. çok iyiydi onlar ya. çöplük savaşları vardı ek olarak sadece özel arabalar yaptıkları bir yarışma da vardı. ah eski discovery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Fin said: ilkokul eğitimini tamamlamış tornavida kullanabilen herkesin yapabileceği bişey neden haber değeri var bunun anlamadım. ne içtiysen aynısından istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Seele said: iyide abi sen neden kastin ki. adam zaten geyik olsun diye yapmis. istedigide arkadasinin iskender ismarlamasi. bencede helal team. Videoyu izlediğimde arabayı engelliler ilgi gösterip bu projeyi geliştirmesini istemişler ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 haters gonna hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bu turklerin bi bok yaptim sanip anlatmalari yok mu... ulan sanki mucize yaptin.ben 10 yasindayken simtel elektrik supurgesini gorunce dusmustu jeton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Karea said: şu abi ile beraber çalışırlarsa tr de otomotiv sektörü çağ atlar yeminle Traktöründe mazot yerine zeytinyağı kullanıyor Çanakale'nin Bayramiç İlçesine bağlı Kutluoba Köyü'nde çiftçilik yapan İbrahim Yüksel (53), litre fiyatı mazottan daha ucuz olması nedeniyle traktöründe yakıt olarak zeytinyağı kullanmaya başladı. » http://www.odatv.com/n.php?n=traktorunde-mazot-yerine-zeytinyagi-kullaniyor-2111121200yaa yok artik ea, wake up africa diye bi sarki vardi, africayi sil kendine uyarla dinle.sana armagan ediyorum o sarkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 jeton düşmüş ama yere düşmüş. ne yaptın meslekte sektörde yenilik olarak, farklı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar