Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 HArbi neden hep ağlarken gider birine çok sıkı sıkı sarılırız?Çok kötü bişe olduğunda aniden ağlamaya başlayınca neden gidip böğüüüü diyerek salya sümük sarılma ihitiyacuı duyuyoruz anlamıorum...Benim başıma çok geldi bu kim ağlasa sarılıo neden acaba ?[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ben ağlarken sarılmıyorum en yakındaki şeye yumruk atıyorum :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D[b]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Bellow, 14 Kasım 2004 19:06 tarihinde demiş ki: ben ağlarken sarılmıyorum en yakındaki şeye yumruk atıyorum :D *kopar*[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Her insan ağlarken karşısındakine sarılma hissi duymaz. (örn: ben) Sarılmak içgüdüsel birşeydir içten gelir pat diye sarılırsın rahatlarsın diye yorumlayabilirim ben.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hmm öö. valla kimseye sarılmadım daha ağlarken :) ellerimi yumruk filan yaparım genelde.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Sevdiğimiz bir insana dokunmak, sarılmak gibi şeyler vücutta oksitosin salgılanmasına neden olur.(nitekim bu cinsellik duyguları besleyebileceğiniz kişilerde, koca, karı, sevgili daha fazladır çünkü cinsel dürtüler bu hormonun salgılanmasını güçlendirir). Buda üzüntünüzü hafifletir. Biyolojik nedeni bu, burdanda gerisi çıkar sanırım heh.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Kasım 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Kasım 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Venator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ben ağlarken bi yere çökerim mesela omuzlarım asagı iner daha cok yerde oturan oylesine bi tip olurum otomatik bisi hic dusunmedim uzerinde ne biliym ama birine sarılma ihtiyacı hic hissetmedim su ana kadar aglarken...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ağlarken sarılırız çünkü; ağladığımız için vücut su kaybeder ve derimizde gerilme olur.Dolayısıyla kollarımız istem dışı kapanır,kasılır.Tıp dünyasında buna kapan hastalığı da denir.Tabi denmeye de bilir aslında.:D[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 abi ben karşısındakine acıyorum :D düşünesenize a- abi bak yeni bi kazak aldım b- gel buraya ağlıycam a- lann durr kazak yeni b- *!ağlama posizyonu salya sümüğü kazağa sil* a- senin ananııııı tanıyorum ben b- abii durrr burnumu siliyim a- fazla ağlama birazdan ihtiyacın olcak o göz yaşlarına.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D[b]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ben bazen hissediorum ama genelde bende sarılmamada ne biliim okulda fln ağlayan kişiler direk sarılıolar!Bide o duygu çok kötü karşındaki ağlıo ve sarılıo sen öle kala kalıosun...[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Horrible, 14 Kasım 2004 19:07 tarihinde demiş ki: said: Bellow, 14 Kasım 2004 19:06 tarihinde demiş ki: ben ağlarken sarılmıyorum en yakındaki şeye yumruk atıyorum :D *kopar* bende aynen oyle . ya duvarımı doverım yada yatagımı :D .. cok zor aglarım ama agladımmıda susturamazlar[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 OLAMAZ. BÖLE Bİ KONU VARMIYDI? HATIRLIYORUM CUNKU BUNU. DAHA ÖNCE YAŞADIM BU AN' I. HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!!![signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Bellow, 14 Kasım 2004 19:10 tarihinde demiş ki: abi ben karşısındakine acıyorum :D düşünesenize a- abi bak yeni bi kazak aldım b- gel buraya ağlıycam a- lann durr kazak yeni b- *!ağlama posizyonu salya sümüğü kazağa sil* a- senin ananııııı tanıyorum ben b- abii durrr burnumu siliyim a- fazla ağlama birazdan ihtiyacın olcak o göz yaşlarına. ya bellow sen stand-upçı ol ya ne zmn bişe yazsan ben gülmekten ölüorum :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Chiptech, 14 Kasım 2004 19:14 tarihinde demiş ki: OLAMAZ. BÖLE Bİ KONU VARMIYDI? HATIRLIYORUM CUNKU BUNU. DAHA ÖNCE YAŞADIM BU AN' I. HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!!! dejavudur, dejavu.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Venator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kedidir kedi...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ne alaka cnm :P ben sadece paticiğin stand-upçısıyım *!eğilip selam verirken kafasına yukardaki kırmızı halı düşer* o kırmızı halının ismi neydi :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D[b]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 parayla mı tuttular kardeşim seni :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hnn. perde?[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
555 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 üzgün olduun için ağlıyosan sarılmak iyidir pozitif enerji verir sarılırsın normaldir. sinirden ağlarken sarılan biri görmedim henüz..[signature][hline]le petite ezique
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 mecazi olarak, "tut beni, düşüyorum"'un jestsel anlatımı olsa gerek. çaktırmadan düşüp çaktırmadan kalkmak en güzeli. :-P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Ardeth, 14 Kasım 2004 19:18 tarihinde demiş ki: parayla mı tuttular kardeşim seni :p yok dürüm ile besliyorlar beni :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D[b]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bence ağlarken birine sarılmaktan çok ağlayan birinin size sarılması daha güzel.özellikle sevdiğiniz kişiyse:)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 katılıyorum norton'a :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Venator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 O ayrı bisi tabii :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Birde piskoloji ile vuralım bakalım. Evet birinin size ihtiyacı olduğunu bilmek güzeldir çünkü egonuzu tatmin etmiş olursunuz *!taş atar kaçar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Kasım 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar