Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oharanesburg Domino Taşları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 14 Kasım 2004 19:49 tarihinde demiş ki:diyelimki 3.5 milyondayken 1 tanesinde elin kayarsa ?

Bir kere olmuştu böyle birşey... Şovdan bir kaç saat önce birini yanlışlıklarla başlatmışlardı. Şova kadar hızla tekrar yapmışlardı. Şov biraz geç başlamıştı hatırlıyorum :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
oynatır ya insan..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
Ben yapıp çok eğlenirdim domino taşlarını... Zorla yapılmış bir şeyi bozmak çok eğlendiriyor çünkü beni... Geçen sene de yaptığım ödevi yakmıştım... (şaka tabii)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 14 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
Ben yapıp çok eğlenirdim domino taşlarını... Zorla yapılmış bir şeyi bozmak çok eğlendiriyor çünkü beni... Geçen sene de yaptığım ödevi yakmıştım... (şaka tabii)

Aldığın maaşı da yakarsın sen ilerde =).[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
yaparken atıyorum 100 taşta bir engel koyuyorlardır, o kadar da dangalak değildir o sistemi kurabilen adamlar merak etmeyin[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Mesaj tarihi:
çok saçma geliyor bana domino taşı olayı. madem bozacaktın niye yaptın. saniyelerle ölçülecek şey için saatlerce uğraşmaya değer mi? başka işin gücün yok mu be adam.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
ağzınız açık halde izliyorsunuz ama...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 14 Kasım 2004 22:02 tarihinde demiş ki:
çok saçma geliyor bana domino taşı olayı. madem bozacaktın niye yaptın. saniyelerle ölçülecek şey için saatlerce uğraşmaya değer mi? başka işin gücün yok mu be adam.

3-4 ay ugrasmıslar saatler degil[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 14 Kasım 2004 22:02 tarihinde demiş ki:
çok saçma geliyor bana domino taşı olayı. madem bozacaktın niye yaptın. saniyelerle ölçülecek şey için saatlerce uğraşmaya değer mi? başka işin gücün yok mu be adam.

onun yıkılması bile saatler sürüyor. yapması ise haftalarca :) ve sonuçta ne yaparsak yapalım elinde sonunda bozulacak, biraz garip bir mantık ama öyle :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
insanların uğraşı olamaz mı ya? o boş bu boş herşey boş anasını satim. kusura bakmayın ama artık cins olmak için uğraş veriyomuş hissini veriyorsunuz.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
  • Yeni Oluştur...