dylanN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Dişim çok ağrıyor. Çürük vs hic bisi yok cunku dolgularimi yeni yaptirdim. Pskolojik oldugunu dusunuyorum cunku bugun disciye gittim dis ve agriyla ilgili bir cok gorsel olgu vardi bugun gozumun onunde. Ama simdi disim cok agriyor biraz uzaklasmam lazim bu dusunceden. Patide bi ilac sayilir neticede. Paticikkalpben.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hem çirkin hem çürük dişli,ıy.
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 GodBlessStoya said: Hem çirkin hem çürük dişli,ıy. Hem balonlu hem fodul. Kim acaba bu?
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ppl call me nutri here,do u even lift lil girl
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 psikolojik diş ağrısı pek sanmıyorum. öyle bişisede başlık açacak kadar şiddetli olmaz heralde. diş belki üstünde çok iş yapıldıysa ağrıyordur seans sonrası? copry'ye sormak lazım. ağrı kesici göm. yada git anestezi vursunlar ağzına
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hamsilipilav said: psikolojik diş ağrısı pek sanmıyorum. öyle bişisede başlık açacak kadar şiddetli olmaz heralde. diş belki üstünde çok iş yapıldıysa ağrıyordur seans sonrası? copry'ye sormak lazım. ağrı kesici göm. yada git anestezi vursunlar ağzına anestezi vurulmuşken burun estetiği de iyi gider
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Dolgudan muhtemelen, yarın git törpülesin biraz
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kolunu,bacağını kır. Bu sana diş ağrını unutturur.
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Evet canlarim burnum lens simdi dagilabilirsiniz. Hani cok umrumda degilde zaten aa bok sic postlariniz. Disim agriyo benim :(
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dolgu yapıldıktan sonra başladıysa ağrı. yükseklik vardır muhtemelen.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bende yaptım lan bugün dolgu lol ama hiçbişiyim yok ZAA
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dişlerinin birbirine temas ettiği bi hat var. eğer bi tanesi diğerlerinden yüksek olursa diğerleri temasa gelmez bütün yük oraya biner. dolgunun üzerinden biraz alması gerekiyodur. kapatınca hissedersin sende bkz. prematür kontakt
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hamsilipilav said: kağıt ısırıp bakıon aga ona ağrı yapıcak kadar yükseklik varsa muhtemelen kendi de hissediyodur
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ya evet kagit isirtti bisiler yapti ama ben dislerimi kapattigimda dedigin gibi bisey hissetmiyorum. Yarin tekrar gidicem dediginden bahsediyim mi doktora? Agri vardi su yuzden olabilir mi vs diye ?
Öne çıkan mesajlar