Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Var mi boyle bir sey, cok aradim bulamadim. Istedigim online bir text editor ama direk raw linkler de verecek. Yani bir script yazdigimda site uzerinde editleyip, terminalde tek bir link ile kullanabilecegim. Dropbox+Writebox ile yapiyorum su anda ama pek performanli degil, sadece bu is icin Dropbox kullandiriyor ve Chrome istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Pastebin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Editleme yok. Indirmem, editleme, upload etmem gerekiyor. Hepsini tek basina yapan pratik bir sey varsa kullanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 "You are currently not logged in, this means you can not edit or delete anything you paste." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 napalım abi biz mi log in yapalım senin için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dediğini pek anlamadım da koding.com var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 moriarty said: napalım abi biz mi log in yapalım senin için?GERGE edit yok demiş de login olunca var demek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Google doc ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Pastebin iyiymis, uye olunca boyle seyler oldugunu bilmiyordum orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar