Luxor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 arkadaşlar, tenguya ciddi şekilde nerf geldi malum, 0 sec te hub düzeyinde solo anomaly yapmak için alternatif olarak ne kullanabilirim? raven ı tavsiye etmiyorlar. yapacağınız önerinin illaki caldari gemisi olması şart değil ama neden önerdiğinizi belirtirseniz de sevinirim.
Gluposti Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ciddi dediğin, Missile range'i düştü ve biraz dpsi. 678 DPS - 70 KM range Tengu yapmak mümkün. Scourge Fury. 943 DPS - 25 Km range HAM tengu.
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Herkes tenguya ciddi nerf geldiğini söylüyor . Drone gemileri öneren bile var . Ben oyunda tek takılıp level 4 mission yapıyorum . Forumları okuyorum . Okudugum kadarı ile drone lar çok daha kötü olmuş ve drone gemilerine göre tengu hala çok iyi. Tüm tengu ve missile skilleri 5 olan biri olarak şunu söyleyeyim tengu yeteri kadar iyi . Tek gelen nerf artık sivrisinek öldüremiyoruz. (viper gibi ) Yok kesinlikle ölmüyorlar.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 tengu nerflendimi sonunda vay arkadaş helal ccp
AliAga Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Luxor said: arkadaşlar, tenguya ciddi şekilde nerf geldi malum, 0 sec te hub düzeyinde solo anomaly yapmak için alternatif olarak ne kullanabilirim? raven ı tavsiye etmiyorlar. yapacağınız önerinin illaki caldari gemisi olması şart değil ama neden önerdiğinizi belirtirseniz de sevinirim. benim fit ile sadece 20dps kaybettim bence ciddi bi nerf degil istersen Vindi veya Naga dene Forsaken hub ile 15-22M/tick yapabilin Naga ile
Gluposti Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 reampage said: tengu nerflendimi sonunda vay arkadaş helal ccp Tengu nerflenmedi. Missile'lar nerflendi azıcık.
balrog32 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 selamlar bu arada tengu fitini değiştirmeyi denedinmi yani missil değil de turet takılan sub system denemek lazım...benim fikrim
Gluposti Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Turret tengu değil pvede pvpde bile kullanılmaz. Takacağın item max Heavy neutron blaster olacak. Onunla ne range olur ne bişey. balrog32 said: selamlar bu arada tengu fitini değiştirmeyi denedinmi yani missil değil de turet takılan sub system denemek lazım...benim fikrim
Luxor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 naga bildiğim kadarıyla hybrid turret kullanıyor, onun için ayrıca train yapmam gerekecek. vindicator keza öyle. gunnery skillerim fena değil yarısından çoğu 5, kalanlar 4. bu peki vindicator ve naganın oynanış olarak farkı nedir? tenguya alternatif machariel kullanabilirsin dediler ama geminin boş hali 1.3 milyar (beni oldukça aşıyor)
Tears Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Hocam yukarıda 20m lerden bahsetmişler naga için, evet naga güzel bir pvp gemisidir.. Sana şöyle bir önerim var madem skill planı yapıp iyi kazanıyım kullanıcağım gemide BS sınıfı olsun diyorsan, bana göre oyundaki en iyi farm yapabileceğin BS Dominix Navy dir. İn game de convo aç bana sana 20 dk, angel a karşı 34m yaptığım ucuz yollu fitimi atıyım :) Frank Douglas Haydi kolay gelsin.
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben akşam mail yolladım operasyonda idin o adam daha ne kadar bekler allah bilir :)
Gluposti Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Yav yukarıda değerleri verdim,hala tengu kullanmamakta diretiyorsunuz. Tengu öyle hayvan gibi nerflenmedi.30-40 DPS kaybetti ve missile range'lerini kaybetti biraz. By haliyle bile 70 KM'ye vuruyor missile'lar. Değil hub'ı , Sanctum/ Haven'ları bile yaparsın çok rahat. Macharielde iyidir. Fakat bu tarz anomalyleri tanklaması için bide ona güzel bi DeadSpace fit yapman gerek ki gözden 2.5-3B'yi çıkar minimum. Vindicator - Naga . Hybrid turret kullanmalarındna başka hiç bir alakaları yok. Vindiyi güzel armor tank yaparsın. T2 fit bile yapsan min. 1.5B'yi yine gözden çıkar. Nagayla farm görmedim hiç ( Anomaly ), Olsa bile tank sorunundan dolay öyle ufak tefek anomalyleri yapabilirsin. Sonuç itabiryle : Tengu.
Öne çıkan mesajlar