Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Shaft'tan cikan tek sevdigim anime Madoka, bir de belki Natsu no Arashi. Sevmiyorum bunlarin tarzini, Madoka'yi da burada bir suru sen seversin demeden acmadim. Otaku jerk-circle Shaft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 shaftın bütün ürünleri böyle yani tevekkeli madokayı ilk bölümde izlemeyi bırakacaktım da konusu çok iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bakma sen ona shafts = gods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sasami-san için iki bölüm daha düşünüyorum zaten eheh hani zaten abi kardeş ilişkisi "bu ne amk?" dedirtti de.. kısmet.. daha kissxsis bitirememiş adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Until Death Do Us Part animesi gelecek diye okumustum bir yerde, duyan var mi onu? Shaft cok edinilmis bir tat. Sevemedim ben hic ama tapanlar var. Genelde ne oyku ne de adam gibi gelistirilmis karakterler oluyor ki en buyuk turn off'um bunlar benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 acquired taste falan değil abi siz ne için ne izliyorsunuz farkında değilsiniz http://www.youtube.com/watch?v=pOHwVZc6QYY maria holici mesela sadece op i için izliyceksiniz sonra kapatabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 O OP superdi, ama 2-3 bolum disinda guzel bolumu de yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 shaftın soredemo machi yi de unutmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 dat chiaki omigawa http://www.youtube.com/watch?v=FyhJNGqKvkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 maria holic op çok iyiymiş, bir iki bölüm bakayım ama büyük ihtimal sara nöbeti fln geçiririm bunda tamako market 2. bölüm çıkmış ^^ akşam olsa da eve gitsem mihmihmihmih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 maria holic o kadar kötü degil ya. seslendirme kadrosu da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 MariaHolic ilk bolumler guzel ama downward slope izliyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ecchilerin çogu öyle oluyor zaten ilk bölümlere çok kasıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ecchisiz olmuyor mu bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 olur da satmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Jinrui iste, ne guzel anime ecchi olmadan. Shaft beceremiyor ecchi'siz anime. Madoka nasil cikti onlardan anlamiyorum, genelce lisansini aldikleri LN ya da manga oykulerinden o kadar farkli ki oyku gelisimi, tarzi filan. OVA hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 jinruiyi futaba bile beğendi ama ne oldu ? gene satmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 nuri bilge ceylana anime yönettirelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yönettirdiler zaten http://www.youtube.com/watch?v=PxKn5AwOTis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bu.. güzelmiş lan.. bu.. izliim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 mendilleri hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kotoura-san üstüne tamako market izledim şimdi bebek gibi huzurla uyuyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kotoura-san 2. bölüm çemçük ağızlı başkan yardımcısı komik yalnız kotoura tek başına götürüyor seriyi. çok tatlı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kotoura-san daki kız surat çizimleri çok kötü ya hepsi bir irfan gibi, bir ercüment gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 o konuda çizerlere ben de kırgınım ama http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/asdadasdad2_zpsc3f843b4.jpg şunu görüp de "YİRİM!" demez mi insan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar