Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Maoyu'nun ikinci bolum de fena degildi, cok kotu de olabilirdi ilk bolumun hadi gidelim sonundan sonra. Biraz tatminsiz kaldim ama, daha iyi olabilirdi. Sosyal mesajlar cok basit geliyor ama, 13-14 yasinda cocuga ders verir gibi. Shounen yerine seinen olmasi lazimdi bunun. Asil derdim bu sanirim seriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ShadowFury said: Şöyle bir sayınca çok boş değil bence. Yeni başlayan kaliteli anime sayısı bayağı az olduğundan ben de pek hoşnut değilim aslında, ama boktan denicek kadar da kötü değil ya... Yeni baslayan guzel seyler yok cok, animenin beni en cok ceken yani 3 ayda bir baslayan yeni oykuler. Her sezon en asagi 7-8 animeyi CR'deki listeme eklerdim severek, ayiklayarak. CR disindan da 1-2 tane gelirdi. Bu sezon 4 tane ekleyebildim, onlarin biri de gecen sezonlarda olsa bakmayacagim Oreshura. CR'de 23 seri var ama yeni iste, CR disina bakmaya yarin baslayacagim. Eger gecen sezondan gelen seriler olmasa bu sezon yenilemezdim CR, 3 ayda bir, sezonluk veriyorum paralarini. O kadar kotu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 kotouro-san.. AHAHSDF çok iyi lan bu http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/asdadasdad2_zpsc3f843b4.jpg YİRİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bi kotooura san bi de mouyuu tamamdır izlenir. Sasami-san a baktım, kızın göğüsleri silah olunca kapadım. mondaijitachi gereksiz geldi hiç çekmedi konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 sasami-san baktım. kızın göğüsleri silah olunca zevk aldım. zaten kana hanazawa seslendiriyor o kızı da. ha ama tabi ilk bölümden görüldüğü kadarıyla katte ni kaizou gibi bir animeye dönüşebilitesi olduğundan beklentilerimi karşılamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 30 gunluk Crunchyroll kuponu geldi biraz once, isteyene veririm konu icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 gief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 YOlladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 neki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Crunchyroll iste, bu ay 41 animeyi lisansli olarak 1080p stream ediyor bir hafta once Japon firmalarindan aldiklari resmi ceviri metinleriyle. 30 gunluk verebilirim hala isteyen ilk kisiye konu icinden. Bunlar var bu sezon: http://www.crunchyroll.com/lineup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 maoyuu iyi gidiyor, egrgenin yukarıda belirttiği gibi savaş ekonomisi ve sosyal mesajlar oldukça baside indirgenmiş. konu bütünlüğünü ileriki bölümlerde görebileceğiz elbet ama şu andaki durum gelecek vaadediyor esasında tarihsel oalrak dünya ekonomisini anlatan bir anime çıksa fena olmaz, hem gençlerin ilgisini çekecek hem de yüzyıllar içinde ne olup bittiğini saray entrikalarına girmeden anlatabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Oreshura cok mu parlak bana mi oyle geliyor. Gozlerim agridi. Ikinci bolumu de guzeldi bu arada. Stereotype dolu ama idare eder yani. Mizah kismi en iyi yonu, izlenir kiliyor bu da. Chiwa ozellikle, bakamiyorum kizin durumuna, durdurup bir nefesleniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Cuticle Detective Inaba çok salak off. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Oreshura 2 simdilik sezonun en komik seyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Bu arada Zettai Karen Children THE UNLIMITED - Hyoubu Kyousuke hoşuma gitti. Önümüzdeki bölümlerde bozulmazsa takip edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 GERGE said: Oreshura 2 simdilik sezonun en komik seyiydi bence. abi.. AHAHAHAHAHAH gitar sahnesinde koltuğun arkasına saklandım DAMARLARIMDAN SAF UTANÇ ATI!! off çok iyiymiş bu huzurla uyumağa gideilbirim artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sasami san.. tamam atlaya atlaya izledim ama süper kötü lan.. öyle böyle değil.. japon olsam sevebilirdim ama değilim.. O KADAR DA DEĞİL! belki 1-2 bölüm daha beklemek lazım ama zaten renklendirmesi de çekmedi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 tam lcd kafası ya, bi noktadan sonra beynim uyuştu filan tuhaf bayağı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Oreshure sleeperhit olacak abi, lutfen olsun. Tekrar izledim ikinci bolumu simdi, komsular neye guluyor diye kapiyi calacaklar sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 karakterler kafi derecede arıza, ne çok ne az böyle kararında arızalar her gün bir animeye bağladım yine sonunda eheh bu sezon da bana iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Oreshura hit olucaksa komedisiyle değil de Natsukawa sayesinde olur, diğerleri o kadar da öne çıkmıyo, seri yürütecek potansiyeli göremedim pek. MC ve moeblob hatun da fena değil gerçi ama chuu2koi üzerine pişti olduklarından bu anime için biraz dezavantaj olmuş. http://i.imgur.com/oUyU6.jpg http://i.imgur.com/UAdHs.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ama "moeblob" aratınca zibilyon tane k-on görseli çıkması.. yanında tamako marketin de olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sasami-san@ganbaranai ne lan öyle oha shaft gene 6 aylık kazancını tek bölüme yatırmış ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 valla ben feci ümitliyim sasami-sandan. shaft, shinbou ve o seslendirme kadrosuyla, üstüne de bu animasyonlarla, yarı yolda bırakmaz sasami-san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sasami-san tam deli işi ya, bana fazla geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar