Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Maoyu'nun ikinci bolum de fena degildi, cok kotu de olabilirdi ilk bolumun hadi gidelim sonundan sonra. Biraz tatminsiz kaldim ama, daha iyi olabilirdi.

Sosyal mesajlar cok basit geliyor ama, 13-14 yasinda cocuga ders verir gibi. Shounen yerine seinen olmasi lazimdi bunun. Asil derdim bu sanirim seriyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ShadowFury said:
Şöyle bir sayınca çok boş değil bence.
Yeni başlayan kaliteli anime sayısı bayağı az olduğundan ben de pek hoşnut değilim aslında, ama boktan denicek kadar da kötü değil ya...

Yeni baslayan guzel seyler yok cok, animenin beni en cok ceken yani 3 ayda bir baslayan yeni oykuler. Her sezon en asagi 7-8 animeyi CR'deki listeme eklerdim severek, ayiklayarak. CR disindan da 1-2 tane gelirdi. Bu sezon 4 tane ekleyebildim, onlarin biri de gecen sezonlarda olsa bakmayacagim Oreshura. CR'de 23 seri var ama yeni iste, CR disina bakmaya yarin baslayacagim. Eger gecen sezondan gelen seriler olmasa bu sezon yenilemezdim CR, 3 ayda bir, sezonluk veriyorum paralarini.

O kadar kotu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

sasami-san baktım. kızın göğüsleri silah olunca zevk aldım. zaten kana hanazawa seslendiriyor o kızı da.

ha ama tabi ilk bölümden görüldüğü kadarıyla katte ni kaizou gibi bir animeye dönüşebilitesi olduğundan beklentilerimi karşılamayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Crunchyroll iste, bu ay 41 animeyi lisansli olarak 1080p stream ediyor bir hafta once Japon firmalarindan aldiklari resmi ceviri metinleriyle. 30 gunluk verebilirim hala isteyen ilk kisiye konu icinden.

Bunlar var bu sezon: http://www.crunchyroll.com/lineup
Sosyal ağlarda paylaş

maoyuu iyi gidiyor, egrgenin yukarıda belirttiği gibi savaş ekonomisi ve sosyal mesajlar oldukça baside indirgenmiş. konu bütünlüğünü ileriki bölümlerde görebileceğiz elbet ama şu andaki durum gelecek vaadediyor

esasında tarihsel oalrak dünya ekonomisini anlatan bir anime çıksa fena olmaz, hem gençlerin ilgisini çekecek hem de yüzyıllar içinde ne olup bittiğini saray entrikalarına girmeden anlatabilecek
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oreshura cok mu parlak bana mi oyle geliyor. Gozlerim agridi.

Ikinci bolumu de guzeldi bu arada. Stereotype dolu ama idare eder yani. Mizah kismi en iyi yonu, izlenir kiliyor bu da. Chiwa ozellikle, bakamiyorum kizin durumuna, durdurup bir nefesleniyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Oreshura hit olucaksa komedisiyle değil de Natsukawa sayesinde olur, diğerleri o kadar da öne çıkmıyo, seri yürütecek potansiyeli göremedim pek.
MC ve moeblob hatun da fena değil gerçi ama chuu2koi üzerine pişti olduklarından bu anime için biraz dezavantaj olmuş.

http://i.imgur.com/oUyU6.jpg
http://i.imgur.com/UAdHs.png

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...