Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım lazım :(


DareJedi

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?22,3406308,6623925,page=46#msg-6623925 burada da bahsi geçen ufaklık arkadaşıma ait kendisi beypazarında idi ve oradaki veteriner müsvettesi bağışıklığı zayıf bunun diyerek dayamış karma aşıyı arkadaşta ses etmemiş.

Şimdi kendi veterinerim ile görüştüm ve kendisine durumunu anlatınca kedinin 12-15 saat içinde ölebileceğini yaşarsa da iyi bakım gerektirdiğini söyledi. Ne yapılabilir bu durumda yukarıda ki konuda detayları vs yazıyor zaten. Yanımda olsa hayatta fırsat vermezdim ama adam böyle yaptık diye telefon edince yapacak birşey kalmadı tabi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah kedidir diye düşünürken kedi çıktı. kedilerin bağışıklık sistemi çok ama çok güçlü oluyor. eğer ölmezse yemeğini düzenli olarak öğününde verip sürekli sıcak ve korunaklı bir ortamda tutarsan, belirli aralıklarla gidip onu sever, ilgilenirsen iyileşme ihtimali çok yüksek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kazan kivaminda bir sicak ortamda yasiyor zaten baska veterinere goturduk onlar eski ilac olmasina sevindigini soyledi karma asida direk virus oldugu icin son kullanim tarihi gecince zaten etkisiz sudan farksiz oluyormus. Suan gayet hareketli birde yemek yedirebilirsek iyi olacak. Pirinc lapasi verdik bakalim ishalin durmasi ilk onceligimiz kusma suan yok gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla viral varmış birde üstüne sormadan kasap veteriner karma aşısı yapınca birde tarihi geçmiş olunca hayvanın bağışıklık sistemi diye birşey kalmadı. Sanıyorum 2gün daha kuvezde tutulacak sonrasını izleyip göreceğiz. Ama bu serumlar vs çok pahalı ya... Yaşasın yeterki tek isteğimiz o boşuna çabalamış olmayalım yeter. Çünkü o zaman yavrucaga işkence etmiş olucaz bunca zaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle sanıyorumki ufaklığımızı kurtardık :D Halen mama yeme konusunda sıkıntılıyız bugünde veterinerde kalacak bakalım yarın tamamiyle düzelmesini bekliyor veterinerimiz. Mama tüketimimiz çok olmadığı için halen ishal olup olmadığını bilemiyoruz. Birşeyler yapsa analizini yapıcaz ama beklemedeyiz bakalım. Kedimize yapılmış olan şeyleri ve maliyetlerini önümüzdeki günlerde paylaşacağım.

http://www.youtube.com/watch?v=g-mcLZfLHX4
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ufaklığı dün taburcu ettik sonunda :) 4 günlük bakım sürecimizin sonunda veterinerimiz de yaptığımız şeyin hoş olduğunu belirtip diğer kedilerimizin de hatırına %30 indirim yapmış olması bizleri mutlu sona ulaştırdı. 3 gece yatılı olmak üzere 2 günde göz önünde denetim ile toplam 5 günlük bakım süresince yapılan işlemler;

* Her gün serum + antibiyotik + vitamin takviyesi + kusma engelleyici ilaç
* Yavrucak için özel alanda konaklama
* Mide sıkıntısından dolayı ne yiyeceği belli olmadığı için 3 çeşit farklı kuru/ıslak profesyonel mama. Ayrıca ilk 3 gün sürekli sıvı olarak enjektör ile ağızdan beslenme.

En önemlisi kendi kedileri gibi sahiplenip ilgi, dikkat ve şefkatini esirgemeyen veterinerimiz Erdal bey ve Ahu hanım'a teşekkür ederiz. Bahsi geçen veterinerimiz Eryaman/Ankara Petplanet. Yavrucağın yeni resim ve videolarını da en kısa sürede tekrar buradan paylaşacağım.

Maliyeti 300TL.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...