LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Bmw 3 serisinin coupesini artık 4 serisi adı altında, Audi A5'e rakip olarak 2013 yılının 2. çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Fiyat farkı olarak 3 serisinden 2000 euro daha pahalı olması öngörülüyormuş. Bu konsepte ne kadar yakın üretilirse Audi A5'in pazarına o oranda zarar verir bence, araba çok güzel duruyor.Kaynak 1Kaynak 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Obaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 a5 den ufak gibi ama baya iyi gorunuyor.simdiki 3 coupelar da guzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Bu konseptden ziyade premier gibi oldu. Uretilecek olan sey cok degismez. Ocak ayinda detroit autoshow da tum detaylar belli olur. e92 ve e93 un stoplarini daha cok seviyorum ben sanirim, bu biraz fazla agresif. yine de insallah kendisi bi sonraki arabam asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Off bu nedir ya, yine döktürmüşler. Gerçekten eridim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 en cok elestirilen kismi 3GT gibi yan havalandirma kulanmis olmalari. Ben de eski cls havalandirmasini daha cok seviyorum ama guzel bi evrim olmus. sanirim arabanin en guzel yeri enteresan sekilde kapi kulpu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Off muhteşem pure testo olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 arkası biraz fazla güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ön e kıç ızgaraları begenmedim, citroen ds5imsi ucubelikte olmus. biraz makyajla daha muhafazakar hale getirirler insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 güzle yapmışlar verim sipraişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 M-tech versiyonunu görmeden yorum yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Sequa çıkar çıkmaz 1 tane almanı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 GodBlessStoya said: Sequa çıkar çıkmaz 1 tane almanı bekliyorum :) Diyorum ya M-tech halini ve motor seçeneklerini görmem lazım:) E92 yetiyor şimdilik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Güncel 3 coupe den daha güzel bence. Tek begenmedigim kapı yanlarında sport yazısı altındaki efekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 acikcasi f10 u satip bundan bir tane alabilirim boyle cikarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben 2 tane alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 o zaman 4 kapılı al niye boşuan masraf ediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 olabilir bak hiç düşünmemiştim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 obaa çok güzel olmuş, direkt bu şekilde sürsünler piyasaya hiçbir sey değişmesin. bu zaten m technic olanın resimleri ikinci kaynakta ama ön ve arka tampon kapatmış herifler. yandaki hava girişleri de çok şık olmuş bence. çok sağlam bir otomobil geliyor gibi. a5 kusura bakmasın ama baya satış kaybedecek bu seneye çıktığında. 2013 sonuna doğru piyasada olur herhalde. 60 bin eurodan başlar fiks fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 €60k liste fiyatı bile olmaz bence fdssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 60k dan başlar a5 vs de o fiyatlardan başlıyor çünkü gidip 70k yaparsa insanlar çok yanaşmazlar. 60k derken düz dandik jantlı otomatik klimasız standart leş bmw donanımından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Spiegel said: 60k dan başlar a5 vs de o fiyatlardan başlıyor çünkü gidip 70k yaparsa insanlar çok yanaşmazlar. 60k derken düz dandik jantlı otomatik klimasız standart leş bmw donanımından bahsediyorum. o donanim bu arabada olmaz. buyuk olasilikla 3 sedan in orta paketine denk bir sey giris olur bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ki zaten mevzu 3 coupe degil de 4 olarak daha pahaliya satabilmek. a5 de hic bi zaman rakip olmadi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 4 coupe sizin olsun ya şöyle dolu bi sedanım olsun yeter http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=725523 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Red said: 4 coupe sizin olsun ya şöyle dolu bi sedanım olsun yeter http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=725523 Aynısı semiha şakirin oradaki kosiflerde duruyor şu anda, detaylı inceleme için gidip görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar