Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni BMW 4 serisi coupe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bmw 3 serisinin coupesini artık 4 serisi adı altında, Audi A5'e rakip olarak 2013 yılının 2. çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Fiyat farkı olarak 3 serisinden 2000 euro daha pahalı olması öngörülüyormuş. Bu konsepte ne kadar yakın üretilirse Audi A5'in pazarına o oranda zarar verir bence, araba çok güzel duruyor.

Kaynak 1
Kaynak 2

Mesaj tarihi:
Bu konseptden ziyade premier gibi oldu. Uretilecek olan sey cok degismez. Ocak ayinda detroit autoshow da tum detaylar belli olur.

e92 ve e93 un stoplarini daha cok seviyorum ben sanirim, bu biraz fazla agresif.

yine de insallah kendisi bi sonraki arabam asdfas
Mesaj tarihi:
en cok elestirilen kismi 3GT gibi yan havalandirma kulanmis olmalari.

Ben de eski cls havalandirmasini daha cok seviyorum ama guzel bi evrim olmus.

sanirim arabanin en guzel yeri enteresan sekilde kapi kulpu =P
Mesaj tarihi:
obaa çok güzel olmuş, direkt bu şekilde sürsünler piyasaya hiçbir sey değişmesin. bu zaten m technic olanın resimleri ikinci kaynakta ama ön ve arka tampon kapatmış herifler. yandaki hava girişleri de çok şık olmuş bence. çok sağlam bir otomobil geliyor gibi. a5 kusura bakmasın ama baya satış kaybedecek bu seneye çıktığında. 2013 sonuna doğru piyasada olur herhalde. 60 bin eurodan başlar fiks fiyatı.
Mesaj tarihi:
60k dan başlar a5 vs de o fiyatlardan başlıyor çünkü gidip 70k yaparsa insanlar çok yanaşmazlar. 60k derken düz dandik jantlı otomatik klimasız standart leş bmw donanımından bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

60k dan başlar a5 vs de o fiyatlardan başlıyor çünkü gidip 70k yaparsa insanlar çok yanaşmazlar. 60k derken düz dandik jantlı otomatik klimasız standart leş bmw donanımından bahsediyorum.

o donanim bu arabada olmaz.

buyuk olasilikla 3 sedan in orta paketine denk bir sey giris olur bunlarda.
  • Yeni Oluştur...