Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ortamında nasıl yapılır

Ulgio

Öne çıkan mesajlar

yok zaten bu muhabbetı bas basa yapman lazım, o zaman senin öncelikle bu kızla yalnız bır ortamda konusman gerekıyor, facebook ıle mesajlasmayı kullan , baktın onlıne oradan yazısmaya başla, muhabbeti orda koyulaştır eger iş yerınde yalnız bır ortam yoksa, facebook uzerınden konusurken lafın ortasında alakasız bır anda pat dıye sor " bu hafta sonu ne yapıyorsun bı seyler ıcelımmı gıbısınden yada sınemaya cagır" ama cıkma teklıf eder gıbı sıradan bır arkadasını cagırır gıbı, dedıgım gıbı alakasız bır ortamda pat dıye sor,
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

he konuyu nasıl ilişkiler boyutuna getiricem dersen , neler yaptın görüşmeyeli gibi sıradan bir konuda, hafta sonu bir kız arkadaşımla beraberdim, o da erkek arkadası ile sorunlar yaşamış felan gibisinden gir olaya ( kızın gözünde direk güven kazandıracak hamledir bu ) , bana anlattı dertleştik felan şeklinde devam et , burası senin yeteneğine kalıyor biraz anlık senaryo üretmen lazım...

bu şekilde friendzone'a gider ya, tehlikeli
Sosyal ağlarda paylaş

olm ofis içi mesajlaşma yazılımı falan yok mu? maili yok mu kızın? ordan söyle akşam napıyon bişeler yiyelim/içelim falan de.

yalnız bunu da öğleden sonra saat 3 te deme, kız çoktan plan yapmış olabilir. ama plan yaptıysa ertesi gün üsteleme, bekle üzerinden 1-2 hafta geçsin. sana ilgisi varsa ikinci teklifini dört gözle bekliyor olacak zaten.

bu yukarda yazdığımı ben yaptım mesela, hatta 1 ay beklettim sdfasdasasfa
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

dasaa ya bütün katkılarından dolayı pati ailesi adına teşekkür ediyor ve bu ödülü ona layık görüyoruz.

http://2.bp.blogspot.com/_Uw0wXyF4o-Q/TERpGJabl3I/AAAAAAAAAoA/vwIwMTzf2ug/s1600/award1.jpg

abi sağolun ya.

gerçekten şimdi grüyorum bunu.
çok duygulandım. kediyi nereden alıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

Abi kızın erkek arkadaşı yok,feysten göründüğü kadarıyla.İlişki şeyi olarak demiyorum, hiç bir foto ya da benzeri şey.
Kuzenleriyle(2 kız 2 erkek) foto çektirmiş kısmetler kapanmasın kuzenlerleyiz filan yazmış hatta.

tinu said:
Ulgio said:
Arkadaşlar taze taze son muhabbeti söylüyorum: -Merhaba, nasılsınız vs (klasik)(ben) -İyiyim vs(klasik)(Kız) -Bu haftada gelemedim hiç yanınıza...(ben) - Evet bende sordum ama hiç gelmedi bizde bilmiyorum nabıyor dediler...(kız) -Bugün gelirim o zaman,biraz laflarız...(ben) Comments?
öncelikle bu siz olayını kaldırman lazım, laflama sırasında konuyu bir şekilde ilişkilere getir, durumunu anlarsın, ayrılmış mı ayrılmamış mı , beklentileri ne vs.. ona göre yolunu çizersin, he konuyu nasıl ilişkiler boyutuna getiricem dersen , neler yaptın görüşmeyeli gibi sıradan bir konuda, hafta sonu bir kız arkadaşımla beraberdim, o da erkek arkadası ile sorunlar yaşamış felan gibisinden gir olaya ( kızın gözünde direk güven kazandıracak hamledir bu ) , bana anlattı dertleştik felan şeklinde devam et , burası senin yeteneğine kalıyor biraz anlık senaryo üretmen lazım...

ARtık nasıl denk getiririm bilmiyorum ama bi konuşma fırsatı arayacağım, o kadar insanın yanında böyle samimi muhabbet edilmez.

yuh bilaer daha ne diyebilir bi kız?
Sosyal ağlarda paylaş

Bilader ben kiz olsam bana yavsam mi yavsamasam mi diye topic acip bunu15 sayfa tartisan adamla cikmak soyle dursun sicmaya gitmem afedersin. Ne miymintiymissin ya! Konusacaksan konus konusmayacaksan konusma. Avrupa birligi muzakeresi mi yapiyorsun kiz mi kaldirmaya calisiyorsun. Yeter be aaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...