tinu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yok zaten bu muhabbetı bas basa yapman lazım, o zaman senin öncelikle bu kızla yalnız bır ortamda konusman gerekıyor, facebook ıle mesajlasmayı kullan , baktın onlıne oradan yazısmaya başla, muhabbeti orda koyulaştır eger iş yerınde yalnız bır ortam yoksa, facebook uzerınden konusurken lafın ortasında alakasız bır anda pat dıye sor " bu hafta sonu ne yapıyorsun bı seyler ıcelımmı gıbısınden yada sınemaya cagır" ama cıkma teklıf eder gıbı sıradan bır arkadasını cagırır gıbı, dedıgım gıbı alakasız bır ortamda pat dıye sor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Evet abi biraz o olayı kollayacam artık denk gelirse,gelmezse de başka bişey yapılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 tinu said: he konuyu nasıl ilişkiler boyutuna getiricem dersen , neler yaptın görüşmeyeli gibi sıradan bir konuda, hafta sonu bir kız arkadaşımla beraberdim, o da erkek arkadası ile sorunlar yaşamış felan gibisinden gir olaya ( kızın gözünde direk güven kazandıracak hamledir bu ) , bana anlattı dertleştik felan şeklinde devam et , burası senin yeteneğine kalıyor biraz anlık senaryo üretmen lazım... bu şekilde friendzone'a gider ya, tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bence sağlam taktik, yıllar yıllar önce bende işe yaramıştı :) kızlar için en önemli olay, güveniyor olmaları, bu tarz hikayeler güvenmelerini sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Tinu senin taktik çok etkili ama bıçak sırtı gibi. Yeminlen tam Juyo/Vapaad taktiği,dark sideın sınırlarında geziniyosun light iken.Eğer kontrol edemezsen yönlendiremezsin batırdın... Aha o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Aynen tehlikeliden kastettiğim oydu, çok fazla dert dinleme moduna girmek friendzone'a gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 işte o ince nokta senin yeteneklerine kalıyor, ben o noktada yönlendiremem diyorsan deneme, sonra omzuna yaslanmış ağlaya ağlaya aşklarını anlatırken bulabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ya arkadaş bu ülkenin düzenine tüküreyim afedersin. Ne hallere düşüyoruz gönül ve kız mevzuları yüzünden. Kendimi banlıcam bu işlerden yemin ediyorum.Tiksindim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 noldu hayırdır anlat bakalım sakince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Abi yok bi an gerildim ya topici baştan aşağı okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Pek okumadım da, madem bi ilgi var kızda bi kahve içmeye davet edemedin mi abi bu kadar zamandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Baboli bi topici okursan(özellikle benim yazdıklarımı) cevabını bulursun,hiç bir şekilde fırsat olmadı. İnsanların arasında falan şak diye diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 olm ofis içi mesajlaşma yazılımı falan yok mu? maili yok mu kızın? ordan söyle akşam napıyon bişeler yiyelim/içelim falan de. yalnız bunu da öğleden sonra saat 3 te deme, kız çoktan plan yapmış olabilir. ama plan yaptıysa ertesi gün üsteleme, bekle üzerinden 1-2 hafta geçsin. sana ilgisi varsa ikinci teklifini dört gözle bekliyor olacak zaten. bu yukarda yazdığımı ben yaptım mesela, hatta 1 ay beklettim sdfasdasasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Joker said: dasaa ya bütün katkılarından dolayı pati ailesi adına teşekkür ediyor ve bu ödülü ona layık görüyoruz. http://2.bp.blogspot.com/_Uw0wXyF4o-Q/TERpGJabl3I/AAAAAAAAAoA/vwIwMTzf2ug/s1600/award1.jpg abi sağolun ya. gerçekten şimdi grüyorum bunu. çok duygulandım. kediyi nereden alıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ulgio said: Abi kızın erkek arkadaşı yok,feysten göründüğü kadarıyla.İlişki şeyi olarak demiyorum, hiç bir foto ya da benzeri şey. Kuzenleriyle(2 kız 2 erkek) foto çektirmiş kısmetler kapanmasın kuzenlerleyiz filan yazmış hatta. tinu said: Ulgio said: Arkadaşlar taze taze son muhabbeti söylüyorum: -Merhaba, nasılsınız vs (klasik)(ben) -İyiyim vs(klasik)(Kız) -Bu haftada gelemedim hiç yanınıza...(ben) - Evet bende sordum ama hiç gelmedi bizde bilmiyorum nabıyor dediler...(kız) -Bugün gelirim o zaman,biraz laflarız...(ben) Comments? öncelikle bu siz olayını kaldırman lazım, laflama sırasında konuyu bir şekilde ilişkilere getir, durumunu anlarsın, ayrılmış mı ayrılmamış mı , beklentileri ne vs.. ona göre yolunu çizersin, he konuyu nasıl ilişkiler boyutuna getiricem dersen , neler yaptın görüşmeyeli gibi sıradan bir konuda, hafta sonu bir kız arkadaşımla beraberdim, o da erkek arkadası ile sorunlar yaşamış felan gibisinden gir olaya ( kızın gözünde direk güven kazandıracak hamledir bu ) , bana anlattı dertleştik felan şeklinde devam et , burası senin yeteneğine kalıyor biraz anlık senaryo üretmen lazım... ARtık nasıl denk getiririm bilmiyorum ama bi konuşma fırsatı arayacağım, o kadar insanın yanında böyle samimi muhabbet edilmez. yuh bilaer daha ne diyebilir bi kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 is yerinde is yapilir. sevgili vs isleri her ne kadar cok cekici olsa da, bayagi problemo ve yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Teşekkürler nedanko, daha da gelişmeler vardı ama paylaşmak istemiyorum... haklısın yani insanın performansına yansır bu durum. Hayır sadece takılıp geçsen bile bir yerde bi sıkıntı oluşur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yok öyle bişey.yalan onlar.tam aksine bufflanmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Red gelmiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 iyi fb unu ver de biz yazalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 de get lan godoş mu zannettin bizi o kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bi foto at bari onay verek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 kalede kaleci yok diye, centilmenlik yapıp boş kaleye gol mü atmayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Bilader ben kiz olsam bana yavsam mi yavsamasam mi diye topic acip bunu15 sayfa tartisan adamla cikmak soyle dursun sicmaya gitmem afedersin. Ne miymintiymissin ya! Konusacaksan konus konusmayacaksan konusma. Avrupa birligi muzakeresi mi yapiyorsun kiz mi kaldirmaya calisiyorsun. Yeter be aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 90 a dikerim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar